Text100 Benelux

Philips monitor vergroot je werkplek met slechts één kabel

Noot aan de redactie: 

Hoge resolutie foto´s kunt u downloaden via de volgende link – https://picasaweb.google.com/MMD.LCD.Displays/USBDockingMonitor231P4UPES

 

Met het 23 inch beeldscherm (231P4UPES) van Philips kunnen kantoorprofessionals hun laptop met slechts één USB kabel aansluiten en zo toegang krijgen tot alle aangesloten randapparatuur

 

Amsterdam, 13 mei 2013: MMD, het bedrijf voor toonaangevende technologie en licentie-partner voor Philips monitoren, lanceert de 231P4UPES, een 23 inch USB monitor met notebook-dock. Consumenten kunnen hun laptop op de monitor aansluiten met slechts één USB kabel en krijgen zo direct toegang tot alle apparaten die zijn aangesloten op het beeldscherm.

 

Plug & work – gemak door slechts één USB aansluiting

Het 231P4UPES beeldscherm met notebook-dock is ontworpen voor mobiele professionals. Met drie USB poorten (twee USB 3.0-poorten voor razendsnelle gegevensoverdracht en een USB 2.0-poort) is er direct toegang tot alle aangesloten randapparatuur, zoals printers, externe schijven, camera of muis. Naast het aansluiten van hardware verzendt de USB 3.0 kabel ook video- en netwerksignalen en maakt deze direct verbinding met internet of intranet via de geïntegreerde ethernetpoort.

 

De voordelen zijn nog groter voor gebruikers van een ultrabook. Het aantal aansluitingen van ultrabooks kunnen beperkt zijn en de mogelijkheden voor het aansluiten van externe apparatuur daarmee ook. “We zijn erg enthousiast over het nieuwe beeldscherm met notebook-dock”, aldus Thomas Schade, Europees vice-president van MMD. “De professional van vandaag wil overal productief kunnen zijn en neemt zijn laptop overal mee naartoe. Het vooruitzicht om altijd maar weer allerlei kabels te moeten aansluiten op kantoor is dan bijzonder onaantrekkelijk. Het nieuwe beeldscherm geeft consumenten onmiddellijke toegang tot alle mogelijke randapparatuur om productiever te werken.”

 

Eenmaal op kantoor blijven mensen zelden de hele dag aan hun bureau zitten.  Het 231P4UPES beeldscherm is ideaal voor het delen van een werkplek en voor het samenwerken in groepen. Gebruikers hoeven alleen hun laptop aan te sluiten om toegang te krijgen tot desktopmogelijkheden en gedeelde bestanden. Daarnaast beschikt de monitor over ingebouwde speakers en audio-aansluitingen om videoconferenties met collega’s op afstand mogelijk te maken.

 

Vergroot de kijkervaring met uitstekende kwaliteit

Met dit scherm op het bureau ervaren gebruikers haarscherp beeld en 23 inch aan schermruimte. Het soms wat krappe laptopscherm wordt hiermee vergroot, wat bijdraagt aan een hogere productiviteit. De beeldschermkwaliteit is uitstekend dankzij een hoog contrast en een brede kijkhoek (handig voor het werken in groepen). Daarnaast beschikt de monitor over een verstelbare standaard van 13 cm en een AutoPivot-functie, waardoor een optimale weergave onder alle omstandigheden is gegarandeerd.

 

Moeiteloos energie besparen

Het nieuwe beeldscherm is ontworpen met diverse slimme functies voor een moeiteloze energiebesparing. Het scherm voldoet aan twee hoogstaande ecologische benchmarks, de EPEAT Gold- en TCO 6.0 standaarden. Het beeldscherm is ook uitgerust met PowerSensor-technologie, die automatisch het scherm dimt wanneer de gebruiker van het scherm weggaat. Met deze functie kan al tot 80% aan stroomkosten worden bespaard. Bovendien zorgt de 0W-powerknop ervoor dat er helemaal geen energie wordt verbruikt wanneer het scherm is uitgeschakeld.

 

Technische specificaties – Philips 23 inch LCD dockingbeeldscherm voor laptops

LCD-beeldschermtype en -grootte

23″ (58,4 cm) TFT LCD

Type achtergrondverlichting

W-LED

Optimale resolutie

1920 x 1080 @ 60 Hz

Kijkhoek

170º (H) / 160º (V), @ C/R > 10

Helderheid

250 cd/m²

SmartContrast

20,000,000:1

Pixelpitch

0.265 x 0.265 mm

Schermkleuren

16,7 M

Aansluitingen

USB: USB 2.0 x 1, USB 3.0 x 2

Signaalinvoer: USB 3.0 upstream, VGA (analoog)

Gesynchroniseerde invoer: afzonderlijke synchronisatie (alleen VGA), synchronisatie op groen (alleen VGA)

RJ45: via USB

Microfoon (in): via USB en mini-jack

Koptelefoon (uit): via USB en mini-jack

Standaard

Hoogteverstelling: 130 mm

Scharnering: 90 degree

Draaivoet: -65/65 degree

Kanteling: -5/20 degree

Duurzaamheid

Milieu en energie: PowerSensor, EnergyStar 6.0, EPEAT Gold*, TCO Edge, RoHS

Recyclebaar verpakkingsmateriaal: 100 %

Post-consumer gerecycled plastic: 65%

Specifieke stoffen: PVC-/BFR-vrije behuizing, kwikvrij, loodvrij

Certificering en goedkeuringen

Officiële goedkeuringen: BSMI, CE Mark, FCC Class B, GOST, PSB, SASO, SEMKO, TCO 6.0, TUV Ergo, TUV/GS, UL/cUL, WEEE

DisplayLink

Moet worden geïnstalleerd voor zowel pc als Mac

 

 

Het Philips 231P4UPES beeldscherm is nu in de winkel verkrijgbaar voor een adviesprijs van €247,11 excl. BTW (€299 incl. BTW).   

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Text100 Global Communications:

 

Izabella Szász

T: 020 530 4333

E: izabella.szasz@text100.nl

 

Ruud van Lieshout

T: 020 530 4344

E: ruud.vanlieshout@text100.nl

Volg ons op Twitter: twitter.com/text100Benelux

Indien u geen persberichten van Text 100 meer wenst te ontvangen in de toekomst, kunt u een e-mail sturen aan unsubscribe@text100.nl

 

Over MMD

MMD is een volledige dochteronderneming van TPV en is in 2009 opgericht via een merklicentieovereenkomst met Philips. MMD brengt wereldwijd exclusief Philips LCD-schermen op de markt. Door de Philips’ merkbelofte te combineren met TPV’s productie-expertise op het gebied van schermen, is MMD door zijn snelle en gerichte benadering in staat innovatieve producten op de markt te brengen. MMD opereert internationaal, met het hoofdkantoor in Amsterdam en een tweede kantoor in Praag voor de Oost-Europese markt. MMD werkt via zijn netwerk van plaatselijke verkoopagenten samen met alle belangrijke Europese IT-distributeurs en -resellers. De ontwerp- en productiecentra van de onderneming zijn gevestigd in Taiwan.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s