Text100 Benelux

AOC bedient nieuw monitorsegment

AOC bedient nieuw monitorsegment

Noot aan de redactie:
Hoge resolutie foto´s kunt u downloaden via de volgende link – http://we.tl/I4508jBrJX

Amsterdam, 14 mei 2013 – De trends op monitorgebied zijn steeds hogere resoluties en schermdiagonalen van 61 cm tot 68,6 cm (24” tot 27”). Toch is het segment van 49,5 cm (19,5”) nog steeds goed voor een aanzienlijke verkoop in Europa. Met zes concurrerende nieuwe modellen maakt beeldschermspecialist AOC een goede start in dit segment. Deze stijlvolle allrounders komen voort uit de succesvolle productseries 50, 60 en 70 en onderstrepen de duidelijke focus van het bedrijf op thuis- en kantoorgebruikers.

Nieuw productsegment
Met de toevoeging van de nieuwe 49,5 cm (19,5”) beeldschermen met LED-achtergrondverlichting aan het uitgebreide portfolio is AOC van plan om de markt in het segment flink op te schudden. Hoewel net iets kleiner dan de 50,8 cm versies (20”), zijn de nieuwe modellen aanzienlijk gunstiger geprijsd.

Allrounders voor thuis en op kantoor
De monitoren met LED-achtergrondverlichting zijn ontworpen voor standaard toepassingen als het werken met teksten en tabellen, het surfen op internet en het bekijken van webvideo’s. Met de WSXGA-resolutie van 1600 x 900 pixels overtreffen deze stijlvolle beeldschermen met gemak de WXGA-beeldschermen van 1366 x 768 pixels, die vaak worden gebruikt in vergelijkbare productsegmenten. Met 37% meer pixels profiteren gebruikers van meer grafische details en prachtige afbeeldingen en video’s. Dankzij de WSXGA-resolutie en aanzienlijk meer ruimte voor toepassingsvensters is het werken met deze monitoren veel prettiger.

Efficiënte LED-technologie
Alle nieuwe 19,5 inch monitoren beschikken over energiezuinige TN-panelen en de nieuwste LED-achtergrondverlichting. Deze monitoren zijn ontworpen om te besparen op het energieverbruik, wat minder belastend is voor het milieu en tegelijkertijd de gebruikskosten reduceert. De modellen 50 en 60ID hebben een lichtsterkte van 250cd/m² (bij een 70ID-model is dit 200 cd/m²), een standaardcontrast van 1.000:1 (dynamisch: 20.000.000:1) en een reactietijd van slechts 5 ms voor scherp en helder beeld. Sommige modellen beschikken daarnaast over een optionele DVI-poort, geïntegreerde speakers en extra ergonomische functies.

AOC biedt deze nieuwste modellen vanaf nu aan in diverse uitvoeringen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Text100 Global Communications:

Izabella Szász
T: 020 530 4333
E: izabella.szasz@text100.nl

Ruud van Lieshout
T: 020 530 4344
E: ruud.vanlieshout@text100.nl

Volg ons op Twitter: twitter.com/text100Benelux

Indien u geen persberichten van Text 100 meer wenst te ontvangen in de toekomst, kunt u een e-mail sturen aan unsubscribe@text100.nl

Over AOC:
AOC is een van de wereldwijde topmerken op de beeldschermenmarkt, welke de industrie regelmatig impulsen geeft met vernieuwende, creatieve en ongewone beeldschermen. Dankzij hoge kwaliteit, eersteklas service, een aantrekkelijk design en milieuvriendelijke en innovatieve producten met moderne technologieën voor concurrerende prijzen vertrouwen steeds meer klanten en distributiepartners op AOC. Het uitzonderlijk brede productaanbod van computerschermen heeft in Europa bijna 200 awards en uitstekende reviews in de wacht gesleept in 2012. AOC is een dochtermaatschappij van TPV Technology Limited, de grootste LCD-fabrikant ter wereld. http://www.aoc-europe.com

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s