Text100 Benelux

Persbericht: Call of Duty®: Black Ops II Uprising DLC Map Pack nu beschikbaar op PlayStat ion®3 en Windows PC

Noot aan de redactie:

Hoge resolutie foto’s kunt u downloaden via: http://we.tl/Yfkk1dEyVM

Call of Duty®: Black Ops II Uprising DLC Map Pack nu beschikbaar op PlayStation®3 en Windows PC

Schiphol-Rijk, 16 mei 2013 – Vanaf vandaag is Call of Duty®: Black Ops II Uprising beschikbaar op PlayStation®3 en Windows PC. Dit is de tweede DLC die Activision en Treyarch uitbrengen voor Call of Duty®: Black Ops IIen bestaat uit vier multiplayer maps en ‘Mob of the Dead‘. Deze nieuwe zombiesensatie heeft het beruchte gevangeniseiland Alcatraz als decor. In Uprising brengen de Hollywood (maffia) acteurs – Ray Liotta, Michael Madsen, Chazz Palminteri en Joe Pantoliano – het angstaanjagende avontuur tot leven.

Na de populaire zombie mode ’Call of the Dead‘, uit de oorspronkelijke Call of Duty: Black Ops, wordt in Call of Duty: Black Ops II Uprising uitgepakt met het uitdagende en nieuwe ’Mob of the Dead‘. Gamers staan in deze zombiesensatie in de schoenen van vier maffiabazen uit de tijd van de Amerikaanse drooglegging: Billy Handsome (Liotta), Al `The Weasel´ Arlington (Pantoliano), Salvatore `Sal´ DeLuca (Palminteri) en Michael `Finn´ O’Leary (Madsen). Het viertal zit vast in Alcatraz en komen er al snel achter dat het gevangenschap wel hun minste probleem is. Om te overleven moeten spelers, langs zombie-gevangenen en zombie-bewakers, die samen met hen vastzitten op het gevangeniseiland.

Daarnaast introduceert Uprising vier extra multiplayer maps:

  • Magmais een moderne Japanse gemeenschap waar lavastromen een weg door de stad banen na een vulkaanuitbarsting.
  • Encorevindt plaats op een verlaten muziekfestivalterrein in Londen en biedt talloze mogelijkheden voor gooi- en smijtwerk.
  • Vertigo bestaat uit futuristische hoogbouw in India en herbergt een hightech laboratorium.
  • Studiois een eigentijdse remake van ‘Firing Range’, de populaire multiplayer map uit de oorspronkelijke Call of Duty®: Black Ops. Het biedt veel cinematografische thema’s uit Hollywood, van sciencefiction tot het Wilde Westen.

Uprising is als losse Map Pack beschikbaar voor een adviesprijs van €14,99. De game Call of Duty: Black Ops II wordt apart verkocht en is nodig om deze Map Pack te kunnen spelen.

Voor vragen kunt u contact opnemen met Text100 Global Communications:

Ruud van Lieshout

T: 020 53- 4344

E: ruud.vanlieshout

Michelle Nguyen

T: 020 530 4335

E: michelle.nguyen

Volg ons op Twitter: twitter.com/text100benelux

Indien u geen persberichten van Text 100 meer wenst te ontvangen in de toekomst, kunt u een e-mail sturen aan unsubscribe

# # #

Over Activision Publishing, Inc.

Het hoofdkwartier van Activision Publishing, Inc. bevindt zich in Santa Monica, California. Activision is wereldleider op het gebied van het ontwikkelen, uitgeven en de distributie van interactief entertainment en vrijetijdsproducten. Activision heeft bedrijven in de Verenigde Staten, Canada, Brazilië, Mexico, Groot-Brittannië, Frankrijk, Duitsland, Ierland, Italië, Zweden, Spanje, Noorwegen, Denemarken, Nederland, Australië, het vasteland van China en de regio Taiwan. Meer informatie over Activision en de producten vind je op de website van het bedrijf, www.activision.com.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s