Text100 Benelux

Krachtig MEDION® AKOYA® P7816 entertainment notebook vanaf vandaag verkrijgbaar bij ALDI

Noot aan de Redactie – hoge resolutie foto´s kunt u downloaden via de volgende link – http://we.tl/MaGfx2G89N

Krachtig MEDION®AKOYA® P7816 entertainment notebook vanaf vandaag verkrijgbaar bij ALDI

De MEDION® AKOYA® P7816 met elegant mat design bevat derde generatie Intel® Core™ i5-processor, DirectX® 11 NVIDIA® GeForce® GT 645M graphics en een een harde schijf van 1000 GB

Panningen, 22 mei 2013 – MEDION introduceert de nieuwe MEDION AKOYA P7816, een krachtige entertainment notebook met een schermgrootte van 17,3 inch (43,9 cm) en Windows 8. De MEDION AKOYA P7816 is vanaf 22. mei verkrijgbaar bij de ALDI voor slechts 599 euro. Dit elegante MEDION notebook heeft een mat design en een krachtige derde generatie Intel® Core™ i5-processor met Turbo Boost- en Intel® Hyper-Threading-techniek. Dankzij de NVIDIA® GeForce® GT 645M grafische kaart met DirectX® 11 en een snel werkgeheugen van 8 GB is het notebook uitstekend uitgerust voor veeleisende multimedia-gebruikers. Met behulp van de intelligente NVIDIA® Optimus™-technologie wordt er, afhankelijk van het gebruik, geschakeld tussen de krachtige NVIDIA®-graphics en de energiebesparende interne videokaart om zo de levensduur van de 8-cellige li-ion-batterij nog verder te verlengen.

De MEDION AKOYA P7816 beschikt over een harde schijf van 1000 GB en biedt daarmee meer dan genoeg opslagruimte, ook voor grote foto, video- en muziekcollecties. Het grote 17,3 inch breedbeeldscherm (43,9 cm) met LED-achtergrondverlichting en een HD-resolutie van 1600×900 pixels zorgt voor een sublieme filmervaring dankzij haarscherp beeld en diep contrast. De volle surround sound van het ingebouwde High Definition audiosysteem met twee luidsprekers en Dolby Home Theater® v4 certificering zorgt voor de bijhorende bioscoopsfeer.

Via de HDMI®- en VGA-aansluitingen is het mogelijk om films, foto’s en websites niet alleen op een externe monitor te laten zien, maar bijvoorbeeld ook op de tv in de woonkamer.

Videochats met vrienden of familie worden nog leuker dankzij een snelle 802.11n WiFi verbinding, een Gigabit LAN aansluiting, een geïntegreerde HD webcam en een microfoon. Met de geïntegreerde multikaartlezer kunnen gebruikers foto’s van alle gebruikelijke geheugenkaarten lezen en importeren. Met de USB 3.0 aansluiting en de Bluetooth 4.0 functie worden gegevens razendsnel overgezet en dankzij de multistandaard-dvd-/cd-brander[i] met ondersteuning voor DVD-RAM en Dual-Layer-schijven kunnen dvd’s en cd’s in een handomdraai worden beschreven.

Het MEDION Solid Keyboard met afzonderlijk bevestigde toetsen zorgt voor stabiliteit en typcomfort. Dankzij het MultiTOUCHpad kan de allround notebook met simpele vingerbewegingen intuïtief en eenvoudig worden aangestuurd. Het uitgebreide softwarepakket met Windows 8 en voorgeïnstalleerde applicaties die optimaal zijn afgestemd op Windows 8, zorgt voor de perfecte multimedia ervaring, maar ook voor de nodige productiviteit. Deze applicaties bevatten diverse Microsoft spellen en praktische toepassingen voor het bekijken van video’s, het bewerken van muziek en weersinformatie. Het softwarepakket bevat verder Windows Essentials, MEDION Home Cinema Suite, MEDION MediaPack en Kaspersky Internet Security 2013[ii].

Beschikbaarheid

De MEDION AKOYA P7816 is vanaf 22. mei in alle ALDI filialen verkrijgbaar voor €599 euro.

Voor vragen kunt u contact opnemen met Text100 Global Communications:

Michelle Nguyen

T: +31 20 530 4335

E: michelle.nguyen

Ruud van Lieshout

T. +31 (0)20 530 4344

E: ruud.vanlieshout

Volg ons op Twitter: twitter.com/text100benelux

Indien u geen persberichten van Text 100 meer wenst te ontvangen in de toekomst, kunt u een e-mail sturen aan unsubscribe

Over MEDION

MEDION AG is een beursgenoteerde onderneming. Het bedrijf is gevestigd in Essen (Duitsland) en heeft circa duizend medewerkers. MEDION focust zich op het maken van innovatieve consumentenelektronica van hoge kwaliteit met een aantrekkelijk design en de producten zijn betaalbaar voor een breed publiek. Daarnaast ontwikkelt MEDION aanvullende diensten op het gebied van telecommunicatie (MEDIONmobile), downloaddiensten en andere online diensten. Voor meer informatie: www.medion.nl.

©2013 MEDION AG. Alle rechten voorbehouden. MEDION en het MEDION-logo zijn geregistreerde handelsmerken van MEDION AG in Duitsland en/of andere landen. Andere producten en diensten kunnen handelsmerken of servicemerken zijn van hun respectievelijke eigenaars.

Intel, het Intel-logo, Intel Inside, Intel Core en Core Inside zijn geregistreerde handelsmerken van Intel Corporation in de VS en andere landen. Dolby en het Dubbel-D-Symbool zijn gedeponeerde handelsmerken van Dolby Laboratories. Bluetooth is een gedeponeerd handelsmerk van Bluetooth SIG Inc, VS.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s