Text100 Benelux

SanDisk Cruzer Force en Cruzer Orbit USB-sticks: twee nieuwe modellen die design en prestatie combineren

Noot aan de redactie:
Hoge resolutie foto´s kunt u downloaden via – http://we.tl/BjPWNR20h5     


Amsterdam, 27 mei 2013
– SanDisk Corporation (NASDAQ: SNDK), wereldwijde marktleider op het gebied van flashgeheugenkaarten, brengt twee nieuwe modellen USB-sticks op de markt: de SanDisk Cruzer Force en de SanDisk Cruzer Orbit. Beide modellen combineren een origineel design met een veilige dataopslag en -overdracht.

SanDisk Cruzer Orbit: de USB-stick waar je ondersteboven van raakt
De Cruzer Orbit USB-stick beschikt over een beschermende kap die 360 graden kan draaien, zodat de USB-stekker beschermd is wanneer deze niet wordt gebruikt. Met zijn compacte formaat, ter grootte van een 1 euromunt, is deze USB-stick ideaal om data over te dragen, op te slaan en te delen.

De SanDisk Cruzer Orbit USB-stick wordt geleverd met het SanDisk SecureAccess™ programma. Dit programma maakt een folder aan, beveiligd met wachtwoord, om alle gevoelige informatie veilig te bewaren. Daarnaast is het mogelijk om alle data online op te slaan en te bewaren. Met deze handige en betrouwbare cloud opslagservice zijn gegevens op elk moment op afstand bereikbaar: vanaf iedere willekeurige plek en webbrowser.

De Cruzer Orbit heeft een garantie van vijf jaar. Hij is verkrijgbaar in 4, 8, 16 en 32 GB voor adviesprijzen van respectievelijk € 9,90, € 10,90, € 16,90 en € 30,90.

SanDisk Cruzer Force: bescherming en gemak in een elegant metalen design
Kracht, duurzaamheid en prestatie zijn de sleutelwoorden voor de SanDisk Cruzer Force USB-stick met zijn elegante en strak ontworpen metalen huls. Net als bij de Cruzer Orbit is het programma SanDisk SecureAccess™ bij de Cruzer Force inbegrepen.

De Cruzer Force is verkrijgbaar in 8, 16 en 32 GB voor adviesprijzen van respectievelijk € 12,90, € 17,90 en € 33,90 en heeft een garantie van vijf jaar.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Text100 Global Communications:

Izabella Szász
+31 20 530 4333
izabella.szasz@text100.nl  

Renske Westerhof
+31 20 530 4346
Renske.westerhof@text100.nl

Indien u geen persberichten van Text 100 meer wenst te ontvangen in de toekomst, kunt u een e-mail sturen naar unsubscribe@text100.nl

 

# # #

 

Over SanDisk

SanDisk Corporation is wereldwijd leider op het gebied van flashgeheugenkaarten – van onderzoek, fabricage en productontwerp tot consumentenmerken en OEM- en detailhandeldistributie. Sinds 1988 hebben SanDisks innovaties op het gebied van flashgeheugen en opslagsysteemtechnologieën klanten voorzien van nieuwe en transformationele digitale ervaringen. Het gevarieerde productportfolio van SanDisk omvat flashgeheugenkaarten en geïntegreerde oplossingen voor gebruik in mobiele telefoons, digitale camera’s en camcorders, digitale mediaspelers en andere elektronische apparatuur voor consumenten, alsmede USB-flash drives en solid state drives (SSD) voor computers. SanDisks producten worden wereldwijd gebruikt door zowel consumenten als zakelijke klanten. SanDisk, gevestigd in Silicon Valley, is een S&P 500- en Fortune 500-onderneming met meer dan de helft van de verkoop buiten de Verenigde Staten. Voor meer informatie, zie www.sandisk.com.  

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s