Text100 Benelux

AOC kiest Text100 als PR-bureau voor de Benelux

AOC kiest Text100 als PR-bureau voor de Benelux

Amsterdam 11 juni 2013 – Beeldschermspecialist AOC heeft Text100 Global Communications gekozen als PR-bureau voor de Benelux. Text100 Benelux zal AOC ondersteunen bij hun strategische planning en lokale PR-campagnes om de naamsbekendheid van de beeldschermspecialist in deze regio te vergroten. Daarnaast zal Text100 het lokale review programma en de (online) mediacontacten voor AOC gaan beheren.

“Het is ons doel om het marktaandeel van AOC in de Benelux in de komende jaren verder te vergroten. Een goede PR-ondersteuning is daarbij van essentieel belang. We hebben voor Text100 gekozen vanwege hun wereldwijde netwerk, creativiteit en uitgebreide mediarelaties,” aldus Laura van Pinxteren, Marketing Communications Manager bij AOC International en MMD Monitors & Displays. Liesbeth Kramer, Managing Consultant van Text100 Benelux, voegt hieraan toe: “Ons internationale netwerk stelt ons in staat om kennis en ervaringen op internationaal niveau te delen. In Europa zal AOC naast met Text100 Benelux ook gaan samenwerken met Text100-kantoren in Italië, Spanje, Zweden en Denemarken.”

“AOC staat bekend om haar vernieuwende en betrouwbare beeldschermen voor zakelijk- en thuisgebruik. Met hun focus op zowel de zakelijke als de consumentenmarkt vormen ze een goede aanvulling op ons klantenportfolio. Text100 heeft ruime ervaring in de techologiesector en de monitormarkt; we kijken er dan ook naar uit om deze ervaring in te zetten voor AOC," aldus Liesbeth Kramer.

Over AOC

AOC is een van de wereldwijde topmerken op de beeldschermenmarkt. Dankzij hoge kwaliteit, eersteklas service, een aantrekkelijk design en milieuvriendelijke en innovatieve producten voor concurrerende prijzen vertrouwen steeds meer klanten en distributiepartners op AOC. Het uitzonderlijk brede productaanbod van computerschermen heeft in Europa vele awards gewonnen. AOC is een dochtermaatschappij van TPV Technology Limited, de grootste LCD-fabrikant ter wereld. De EMEA markt wordt vanuit het hoofdkantoor in Amsterdam bediend. Het kantoor in Praag bedient Oost-Europa en het Gemenebest van Onafhankelijke Staten (GOS). Via haar netwerk van lokale sales teams werkt AOC samen met alle grote IT-distributeures en resellers. www.aoc-europe.com

Over Text100

Wij zijn het I.D.E.A. bureau. We helpen onze klanten te begrijpen wat belangrijk is voor hun doelgroep en creëren geïntegreerde verhalen om deel te nemen aan gesprekken die mensen tot actie inspireren. Als wereldwijd communicatiebureau gebruiken we onze I.D.E.A. aanpak en inzichten om doelgroep gefocuste campagnes te ontwikkelen die creatief zijn, impact hebben en zowel op digitale omgevingen als op traditionele media en beïnvloeders gericht zijn. Wereldwijd werken er bij Text100 ruim 500 medewerkers en we zijn aanwezig in 30 steden verspreid over de wereld. We werken voor veel wereldwijde topmerken en marktpioniers in sectoren zoals technologie, telecom, gezondheidszorg, reizen en toerisme, automotive en energie. Al deze bedrijven schakelen Text100 in om verfrissende en innovatieve ideeën te bedenken in de huidige, snel veranderende communicatiewereld. Tot ons klantenbestand behoren onder andere IBM, Skype, Cisco, MTV, Vodafone, PayPal, British Airways, Lenovo en SanDisk. Onze Text Factor maakt ons anders en wordt wereldwijd geprezen. Wij zijn erkend als toonaangevend Digital Consultancy in APAC, als Best Midsize Agency om voor te werken in de VS en als een van de Best Small Companies in het Verenigd Koninkrijk. Voor meer informatie over Text100 kunt u kijken op www.text100.com.

# # # # #

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Text100 Global Communications:

Renske Westerhof

T: +31 20 530 4347

E: renske.westerhof

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s