Text100 Benelux

Voormalige gevangenis toneel voor release Call of Duty: Black Ops II: Vengeance

Voormalige gevangenis toneel voor release

Call of Duty: Black Ops II: Vengeance

Roermond, 2 juli 2013 – Ter ere van de release van de nieuwe DLC van Call of Duty: Vengeance laten 80 Call of Duty fans en BN’ers zich vrijwillig opsluiten in een voormalige gevangenis in Roermond, met de mogelijkheid om gedurende de avond hun kale cel om te toveren in een luxe suite.

Het Arresthuis in Roermond staat vanavond volledig in teken van Call of Duty om deze lancering te vieren. Gasten van het evenement laten zich van 2 tot 3 juli vrijwillig ‘opsluiten’ in de voormalige gevangenis waar zij een ‘cel’ krijgen toegewezen om in te overnachten. Gedurende de avond krijgen ze de kans om hun ‘cel’ van kleine extraatjes te voorzien om de overnachting zo luxe mogelijk te maken. Door de verschillende maps van Vengeance te spelen kunnen de gasten bijvoorbeeld een fles champagne, kaviaar en andere ‘perks’ voor in hun cel winnen. Het Arresthuis wordt gevuld met 24 gaming pods in diverse opstellingen waar de deelnemers achter slot en grendel de verschillende game-modi gaan spelen, waaronder natuurlijk het zombie-level ‘Alcatraz’.

Onder de genodigden van het evenement zijn ook Call of Duty fans Jamie Westland, MC Issy, DJ Tony Star, Wilko Terwijn en Arie Koomen aanwezig. Daarnaast zullen fans, die via prijsvragen op verschillende websites kaarten hebben gewonnen en media deelnemen aan het exclusieve evenement.

Over Activision Publishing, Inc.

Activision is wereldleider op het gebied van het ontwikkelen, uitgeven en de distributie van interactief entertainment en vrijetijdsproducten. Het hoofdkwartier van Activision Publishing, Inc. bevindt zich in Santa Monica, California. Activision heeft bedrijven in de Verenigde Staten, Canada, Brazilië, Mexico, Groot-Brittannië, Frankrijk, Duitsland, Ierland, Italië, Zweden, Spanje, Noorwegen, Denemarken, Nederland, Australië, het vasteland van China en de regio Taiwan. Meer informatie over Activision en de producten vind je op de website van het bedrijf, www.activision.com.

Voor vragen kunt u contact opnemen met Text100 Global Communications:

Michelle Nguyen

T: 020 530 4335

E: michelle.nguyen

Twitter: @text100benelux

Indien u geen persberichten van Text 100 meer wenst te ontvangen in de toekomst, kunt u een e-mail sturen aan unsubscribe.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s