Text100 Benelux

SANDISK INTRODUCEERT ‘S WERELDS SNELSTE MICROSDXC-KAART VAN 64 GB

SANDISK INTRODUCEERT ‘S WERELDS SNELSTE MICROSDXC-KAART VAN 64 GB

Amsterdam, 9 juli 2013 – SanDisk Corporation (NASDAQ: SNDK), wereldwijde marktleider op het gebied van flashgeheugenoplossingen, lanceert vandaag twee nieuwe UHS-I-geheugenkaarten: de SanDisk Extreme® microSDHC™ en de microSDXC™. Deze kaarten zijn ideaal voor een razendsnelle uitbreiding van het geheugen van de nieuwste smartphones, tablets en camera’s.

“Met de SanDisk Extreme microSDXC-kaart halen consumenten meer uit hun apparatuur,” aldus Susan Park, director retail product marketing bij SanDisk. “Met onze krachtige en uitgebreide microSD-kaarten profiteren ze van hoge kwaliteit HD-video’s en afbeeldingen die de nieuwste 4G-smartphones, tablets en camera’s bieden.”

De microSDXC-kaart is momenteel de snelste op de markt1. De kaart haalt leessnelhedenvan 80MB/s en schrijfsnelheden van 50MB/s2, waardoor betere shot-to-shot-prestaties, snelle actiefotografie, een continue burst-modus en een snellere overdracht van gegevens en bestanden mogelijk zijn. Daarnaast is deze geheugenkaart ideaal voor Android™-apparaten; met de capaciteit van 64 GB3 kan het interne geheugen direct worden uitgebreid voor betere gegevensoverdracht en –opslag.

De kaart is ook geschikt voor de nieuwste camera’s en Full HD4-camcorders voor sport- en actievideo’s. Dankzij de hoge snelheid van de kaart kunnen gebruikers prachtige foto’s schieten en video’s opnemen. Dankzij de UHS Speed Class 1 (U1)5- en Speed Class 10-classificaties presteert de microSDXC-kaart beter dan een gewone geheugenkaart bij het opnemen en afspelen van Full HD5- en zelfs van 4K HD-video’s.

“In de meeste smartphones uit het hogere segment zitten nu snelle quad-core-processoren, die Full HD-gegevens en applicaties doorgeven aan grote externe beeldschermen met een hoge resolutie”, aldus Stuart Robinson, directeur handset component technologies service van Strategy Analytics. “Dergelijke applicaties vragen om een hoge geheugenbandbreedte. Dit is de ideale omgeving voor de SanDisk Extreme microSDXC, de snelste microSDXC-geheugenkaart ter wereld.”

De UHS-I kaarten SanDisk Extreme microSDHC en microSDXC zijn ontwikkeld en getest om te functioneren onder barre omstandigheden6. Ze zijn water- en schokbestendig en kunnen tegen röntgenstralen. Daarnaast krijgen klanten bij aankoop van de kaarten:

• een adapter geschikt voor apparaten die SD™, SDHC™ en SDXC™; ondersteunen;
• de mogelijkheid om het dataherstelprogramma RescuePro® Deluxe te downloaden7;
• een levenslange beperkte garantie8.

De SanDisk Extreme microSDHC- en microSDXC-kaarten zijn nu wereldwijd beschikbaar onder andere via http://www.sandisk.com met capaciteiten van 16 tot 64 GB en adviesprijzen tussen de €31,90 en €119,90.

MicroSD-geheugenkaarten van SanDisk
SanDisk is de uitvinder van het microSD™-kaartformaat en biedt een volledig portfolio aan microSD-kaarten aan consumenten en retailers. Met de snelheid en capaciteit van de microSD-, microSDHC- en microSDXC-kaarten van SanDisk kunnen consumenten alles uit hun mobiele apparaten halen.

De retailproducten omvatten de SanDisk microSD- en microSDHC-kaarten, de SanDisk Ultra® microSDHC- en microSDXC-kaarten en de SanDisk Extreme Pro® microSDHC-kaarten. De SanDisk microSD- en microSDHC-kaarten zijn bedoeld voor geheugenuitbreiding van eenvoudige telefoons. De SanDisk Ultra® microSDHC- en microSDXC-kaarten zijn twee keer zo snel als gewone kaarten9 en bieden mogelijkheden voor Full HD-video’s en geavanceerde foto-opname – ideaal voor Android-smartphones. De nieuwe SanDisk Extreme microSDHC- en microSDXC- en de SanDisk Extreme Pro® microSDHC-kaarten bieden tenslotte ongeëvenaarde datasnelheden.

Over SanDisk
SanDisk Corporation is wereldwijd leider op het gebied van flashgeheugenkaarten – van onderzoek, fabricage en productontwerp tot consumentenmerken en OEM- en detailhandeldistributie. Sinds 1988 hebben SanDisks innovaties op het gebied van flashgeheugen en opslagsysteemtechnologieën klanten voorzien van nieuwe en transformationele digitale ervaringen. Het gevarieerde productportfolio van SanDisk omvat flashgeheugenkaarten en geïntegreerde oplossingen voor gebruik in mobiele telefoons, digitale camera’s en camcorders, digitale mediaspelers en andere elektronische apparatuur voor consumenten, alsmede USB-flash drives en solid state drives (SSD) voor computers. SanDisks producten worden wereldwijd gebruikt door zowel consumenten als zakelijke klanten. SanDisk, gevestigd in Silicon Valley, is een S&P 500- en Fortune 500-onderneming met meer dan de helft van de verkoop buiten de Verenigde Staten. Voor meer informatie, zie http://www.sandisk.com

# # #

1 Alleen bij lees- en schrijfsnelheden van kaarten van 64 GB; gebaseerd op interne tests.
2 Alleen de kaart. Bij 16 GB: leessnelheid maximaal 80 MB/s, schrijfsnelheid maximaal 30 MB/s; bij 64 en 32 GB: leessnelheid maximaal 80 MB/s; schrijfsnelheid maximaal 50 MB/s. Gebaseerd op interne tests, resultaten kunnen bij gebruik in andere apparaten lager uitvallen. 1 MB = 1.000.000 bytes.
3 1 GB = 1.000.000.000 bytes. De daadwerkelijk beschikbare capaciteit voor de gebruiker ligt lager.
4 De ondersteuning voor Full HD (1920x1080x30fps) hangt af van host-apparaat, bestandsattributen en andere factoren. Zie http://www.sandisk.com/HD
5 UHS Speed Class 1 staat voor de mogelijkheid tot het opnemen van realtime-video bij gebruik in apparaten die ondersteuning bieden voor UHS-I.
6 Zie de productverpakking en http://www.sandisk.com/proof voor meer informatie en voorwaarden.
7 Registratie verplicht; hierop zijn de algemene voorwaarden van toepassing.
8 Alleen voor de kaart. In Duitsland, Canada en andere landen die geen beperkte levenslange garantie kennen geldt een garantieduur van 30 jaar. Zie http://www.sandisk.com/wug.
9 Gebruikelijke geheugenkaarten met schrijfsnelheden tot 5 MB/s. 1 MB = 1.000.000 bytes.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Text100 Global Communications:

Izabella Szász
+31 20 530 4333
izabella.szasz@text100.nl

Renske Westerhof
+31 20 530 4347
renske.westerhof@text100.nl

Indien u geen persberichten van Text 100 meer wenst te ontvangen in de toekomst, kunt u een e-mail sturen naar unsubscribe@text100.nl

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s