Text100 Benelux

Skylanders Giants komen deze zomer naar Ballorig

Skylanders Giants komen deze zomer naar Ballorig

Kinderen kunnen het spel spelen en op de foto met een Giant

Amsterdam, 17 juli 2013 – Activision Publishing, Inc. (Nasdaq: ATVI) organiseert deze zomer een Skylanders Giants zomertour in Nederland. De zomertour gaat vanaf 24 juli van start en bezoekt vijf verschillende vestigingen van het kinderspeelparadijs Ballorig: Heerhugowaard (24 juli), Arnhem (31 juli), Amsterdam Gaasperplas (7 augustus), Venlo (14 augustus) en eindigt op 20 augustus in Houten.

Ballorig is een overdekt speelparadijs voor kinderen van 0 t/m 12 jaar, waar zij met leeftijdsgenootjes kunnen klimmen, klauteren, glijden en springen in een veilige omgeving. Tijdens de Skylander Giants zomertour kunnen bezoekers van Ballorig kennis maken met de Giants, het spel spelen en creatief aan de slag met kleurplaten en schmink.

Ontmoet Gill Grunt

Fans kennen Gill Grunt al van het originele Skylanders Spyro’s Adventure spel. Tijdens de zomertour kunnen zij Gill Grunt in levenden lijve ontmoeten en met hem op de foto. Bovendien maken ze met hun portret kans om het Skylanders Giants spel of een van de andere Skylanders prijzen te winnen.

Voor tourdatums, adressen, tijden en meer informatie over de Skylanders Giants Ballorig Zomertour kunt u kijken op: www.ballorig.nl/skylanders.

Over Skylanders Giants

Skylanders Giants is het nieuwste deel van het kinderspelreeks Skylanders en bouwt verder op het succes van Skylanders Spyro’s Adventure. Het spel combineert echte en virtuele werelden met innovatief, intelligent speelgoed dat op alle gameconsoles te gebruiken is en in de wereld van Skylands tot leven komt. Via de Portal of PowerTM nemen spelers het op tegen slechteriken om de Skylands te redden. Skylanders Giants bestaat uit 16 nieuwe Skylanders figuren met nieuwe krachten en vaardigheden, waaronder acht Giant Skylanders die twee keer zo groot zijn als de originele figuren. Daarnaast heeft Skylanders Giants ook nieuwe LightCore™ Skylanders die gloeien als ze op of in de buurt van de Portal of Power staan, zonder dat hiervoor batterijen nodig zijn. De favorieten uit Skylanders Spyro’s Adventure zijn ook terug met nieuwe upgrademogelijkheid en de keuze uit meerdere manieren om een upgrade te bemachtigen.

Skylanders Giants is beschikbaar voor Nintendo Wii™, Nintendo 3DS™, Xbox 360™ en PlayStation®3. De game, technologie en de versies voor Wii, Xbox 360 en PlayStation3 zijn ontwikkeld door Activision’s Toys for Bob studio in Novato, California. De versie voor Nintendo 3DS is ontwikkeld door n-Space en de versie voor Wii U door Vicarious Visions. Het spel heeft een PEGI-leeftijdsclassificatie van 7 jaar en ouder. Voor meer informatie kunt u kijken op www.skylanders.com/nl.

Over Activision Publishing, Inc.

Activision Publishing, Inc. is een toonaangevende ontwikkelaar, uitgever en distributeur van interactieve entertainment en vrijetijdsproducten. Het hoofdkwartier van Activision Publishing Inc. is gevestigd in Santa Monica, California. Activision heeft kantoren in de Verenigde Staten, Canada, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Duitsland, Ierland, Italië, Zweden, Spanje, Noorwegen, Denemarken, Nederland, Australië, China en Taiwan. Meer informatie over Activision en producten vind je op de website www.activision.com.

Perscontact:

Michelle Nguyen

Text100 Global Communications

E: michelle.nguyen

T: +31 20 530 4335

Twitter: @text100benelux

Perscontact Ballorig:

Martine van der Wielen

E: martine

T: +31 20 662 1102

Indien u geen persberichten van Text100 meer wenst te ontvangen in de toekomst, kunt u een e-mail sturen aan unsubscribe.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s