Text100 Benelux

Mobiel, productief, aanraakgevoelig: MEDION THE TOUCH® 10 notebook met uitstekende specif icaties vanaf 6 september exclusief bij Bart Smit

Noot aan de redactie: hoge resolutie foto´s kunt u downloaden via – http://we.tl/bvdykl5i8o

Mobiel, productief, aanraakgevoelig: MEDION THE TOUCH® 10 notebook met uitstekende specificaties vanaf 6 september exclusief bij Bart Smit

Compact notebook van MEDION® wordt geleverd met een 25,4 cm / 10" multitouch HD-beeldscherm, Windows 8 en de volledige versie Microsoft Office Home & Student 2013 (advies verkoopprijs € 139.-)

Panningen, 6 september 2013 – MEDION biedt voor iedereen die ook onderweg productief wil zijn vanaf 6 september een ultracompacte notebook met multitouch beeldscherm voor een prijs van slechts € 299,99 bij Bart Smit. De MEDION THE TOUCH 10 notebook beschikt over een volledige, vooraf geïnstalleerde versie van Office Home & Student 2013 en is, voor de buitengewoon intuïtieve bediening van Windows 8, uitgerust met een 25,4 cm / 10" multitouch breedbeeldscherm met LED-achtergrondverlichting en een HD-resolutie van 1.366 x 768 pixel.

De MEDION THE TOUCH 10 weegt slechts 1,28 kg en is vanwege het zeer compacte formaat bijzonder mobiel. Zelfs in deze compacte behuizing beschikt deze touch-notebook, dankzij de AMD A4-1200 processor met aparte AMD Radeon™ HD 8180 videokaart en 4GB werkgeheugen, over voldoende vermogen om elke taak van een mobiele computer aan te kunnen. De harde schijf van 500 GB biedt bovendien voldoende opslagcapaciteit voor foto’s, muziek of films. De high performance Li-ion accu heeft een batterij duur tot 5 uur. Terwijl de gegevens razendsnel worden overgedragen via de USB 3.0 aansluiting en de geïntegreerde Bluetooth 4.0, kunnen foto’s van SD-, SDHC-, SDXC- en MMC-geheugenkaarten[1] vanaf de ingebouwde multikaartlezer worden bekeken of geïmporteerd.

Wie de MEDION THE TOUCH 10 niet alleen via het multitouch beeldscherm wil bedienen, kan de notebook ook probleemloos besturen via simpele vingerbewegingen met de MEDION Touchpad. Het ergonomische MEDION Solid Keyboard met losstaande toetsen staat bovendien garant voor optimaal schrijfcomfort.

De 802.11n WLAN verbinding en een Gigabit LAN-aansluiting zorgen voor snel surfen op internet en spannende videochats via de ingebouwde HD-webcam. Via HDMI® en VGA kunnen films, foto’s of websites niet alleen op een extern beeldscherm maar ook op de televisie in uw woonkamer worden bekeken. Het High-Definition audiosysteem zorgt voor een krachtig geluid met twee voor Dolby® Advanced Audio v2 gecertificeerde luidsprekers.

Het uitgebreide softwarepakket biedt niet alleen een opwindende multimedia-ervaring, maar ook de nodige productiviteit. Het pakket bestaat uit: Windows 8, de volledige versie van Office Home & Student 2013, Windows® Essentials, MEDION Home Cinema Suite, MEDION Media Pack en een uitgebreid pakket van Windows 8-apps met een groot aantal programma’s voor het bekijken van films, bewerken van uw favoriete muziek of opvragen van het weerbericht.

Beschikbaarheid

De MEDION THE TOUCH 10 notebook is vanaf 6 september voor € 299,99 leverbaar bij Bart Smit.

Informatie over MEDION®

MEDION AG is een beursgenoteerde onderneming met hoofdkantoor in Essen en ongeveer 1000 medewerkers. Het bedrijfsmodel van MEDION is gericht op de levering van hoogwaardige, innovatieve trendproducten op het gebied van de consumentenelektronica met fraai design voor een voordelige prijs aan een breed publiek. Naast de klassieke Europese acties met producten in de consumentenelektronica, ontwikkelt en verkoopt MEDION aanvullende diensten, met name op het gebied van telecommunicatie/MEDIONmobile, downloadaanbiedingen en onlinediensten. © 2013 MEDION AG. Alle rechten voorbehouden.

MEDION® en het bijbehorende MEDION-logo zijn gedeponeerde handelsmerken van MEDION AG in Duitsland en/of andere landen. Andere merken of productnamen zijn beschermde handelsmerken van de respectievelijke eigenaren.

©2013 Advanced Micro Devices, Inc. Alle rechten voorbehouden. AMD, het AMD Arrow-logo, ATI, het ATI-logo, Radeon en combinaties daarvan zijn handelsmerken van Advanced Micro Devices, Inc. Dolby, Dolby Home Theater en het double-D logo zijn gedeponeerde handelsmerken van Dolby Laboratories.

Technische specificaties en gegevens van de MEDION THE TOUCH 10 notebook

 • AMD A4-1200 processor met AMD Radeon™ HD 8180 graphics – Of u nu foto’s en films bekijkt in adembenemende HD-kwaliteit of bliksemsnel toegang zoekt tot internet, muziek en uw bestanden. Met de nieuwe AMD A4-1200 processor heeft u meer vermogen voor digitaal entertainment en een langere werkingsduur van uw accu. Deze processor combineert de prestaties van een aparte DirectX 11 graphics en die van de processor in één enkele chip.
 • Grote 500 GB S-ATA harde schijf – Voor meer dan 100.000 muzieknummers/foto’s (bij 4 MB per nummer/foto)
 • 4 GB DDR3L SDRAM-werkgeheugen – Met snelle en energiebesparende geheugentechnologie
 • High-Definition audio met 2 luidsprekers – gecertificeerd voor Dolby® Advanced Audio v2
 • 25,4 cm/10" multitouch breedbeeldscherm met LED-achtergrondverlichting en een HD-resolutie van 1.366 x 768 pixel – Beleef meer interactie: Geoptimaliseerd voor touch-bediening met Windows 8.
 • Snelle draadloze WLAN IEEE 802.11 n-standaardtechnologie met ingebouwde Bluetooth 4.0
 • USB 3.01 – de gegevensturbo – Zet gegevens aanzienlijk sneller over dan met USB 2.0
 • Digitale HDMI® audio-/video-uitgang
 • Ingebouwde HD-webcam en microfoon
 • Multikaartlezer voor SD-, SDHC-, SDXC- en MMC-geheugenkaarten
 • MEDION® Touchpad – Groter werkvlak met beproefde multitouch-functies voor gemakkelijk gebruik met minder klikken
 • MEDION® Solid toetsenbord – – Het ergonomische toetsenbord met losstaande toetsen zorgt voor extra stabiliteit en een snelle en comfortabele invoer.
 • Li-ionaccu met 3 cellen
 • Netwerkkaart (10/100 Mbit/s)
 • Elegant design in matte look

Software:

· Windows 8 met Windows® Experience gebruikersinterface – Recovery-DVD wordt meegeleverd

· Microsoft® Office Home & Student 2013 volledige versie

· Windows® Essentials

· MEDION® Home Cinema Suite – MediaEspresso, PowerDirector, PowerDVD™, PhotoDirector, YouCam

· MEDION® MediaPack – Ashampoo® Photo Commander, Ashampoo® Photo Optimizer, Ashampoo® Snap

· Uitgebreid pakket Windows 8 apps – Met groot aantal apps voor het bekijken van films, bewerken van uw favoriete muziek of opvragen van het weerbericht. Optimaal afgestemd op Windows 8.

· Kaspersky Internet Security 2013 – incl. 90 dagen gratis online updates. Na afloop van deze 90 dagen moet u een licentie aanschaffen om de software verder te kunnen gebruiken.

Inhoud van de verpakking:

MEDION THE TOUCH 10 notebook, Li-ionaccu met 3 cellen, externe voedingsadapter, Windows 8 recovery-DVD, MEDION® Application en Support-DVD, garantiebewijs, handleiding

Aansluitingen:

Multikaartlezer voor SD-, SDHC-, SDXC- en MMC-geheugenkaarten

1x USB 3.01

2x USB 2.0

1x HDMI® Out

1x VGA

1x LAN (RJ-45)

Audio: 1x Microfoon, 1x Line Out

Afmetingen (B x H x D) en gewicht:

Afmetingen: ca. 266,35 x 27,15-28,3 x 185,6 mm

Gewicht: ca. 1,28 kg (incl. accu)

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Text100 Global Communications:

Ruud van Lieshout

T: 020 530 4344

E: ruud.vanlieshout

Volg ons op Twitter: twitter.com/text100Benelux

Indien u geen persberichten van Text 100 meer wenst te ontvangen in de toekomst, kunt u een e-mail sturen aan unsubscribe

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s