Text100 Benelux

SanDisk

SANDISK VERSTERKT SSD-PORTFOLIO VOOR ZAKELIJKE KLANTEN

MET KRACHTIGE X210 SSD

· Nieuwe SSD beschikbaar via het SanDisk Commercial Business Channel

· Responsieve en constante I/O-prestaties voor micro- en instapservers in datacenters

· Razendsnelle intelligente opslag voor zakelijke pc’s en laptops

Amsterdam, 06 September 2013 SanDisk Corporation (NASDAQ: SNDK), een wereldwijde marktleider op het gebied van flashgeheugen, kondigt vandaag de uitbreiding aan van haar portfolio van solid-state drives (SSD’s) voor de zakelijke markt. De flexibele en energiezuinige SanDisk X210 SSD maakt gebruik van SATA-technologie en is de ideale oplossing voor beleidsmakers in de IT die de prestaties van hun datacenter willen optimaliseren of de flexibiliteit van hun pc’s en laptops willen vergroten. De nieuwe SSD is nu beschikbaar via het SanDisk Commercial Business Channel, het SanDisk-verkoopkanaal voor SSD-hardware en -software.

“Sinds de lancering van ons commerciële SSD-kanaal eerder dit jaar hebben we bij SanDisk veel enthousiaste reacties ontvangen. Veel bedrijven hebben enorm geprofiteerd van de implementatie van de solid-state-technologie van SanDisk in de zakelijke pc’s en laptops in hun datacenter”, aldus Tarun Loomba, vicepresident Storage Solutions marketing bij SanDisk. “Met de meest geavanceerde flashgeheugentechnologie en slimme energiebesparende mogelijkheden aan boord is de X210 een bijzonder snel en kosteneffectief opslagsysteem voor deze groeiende markt en een uitstekende aanvulling op het SSD-portfolio van SanDisk.”

De X210 SSD: topsnelheid en topprestaties voor datacenters

De X210 SSD is geoptimaliseerd voor bedrijven waarvoor een snelle en constante toegang tot data absolute prioriteit heeft, zoals zoekmachines, aanbieders van opslagruimte in de cloud en streaming-mediabedrijven. Bij gebruik in micro- en instapservers in datacenters zorgt de SSD voor uiterst responsieve en duurzame prestaties in lees intensieve omgevingen en voor het verminderen van het aantal I/O-knelpunten.

Responsiviteit en rekenkracht voor zakelijke pc’s en laptops

De X210 SSD heeft een formaat van 2,5 inch, is eenvoudig te integreren in desktops en laptops en maakt het voor IT-managers mogelijk om de prestaties van computers op de werkplek stevig op te schroeven. De betrouwbare X210 SSD zorgt voor een snel opstartproces, voor hogere data-overdrachtssnelheden en voor een snel en prettig gebruik van zware programma’s en multimedia-toepassingen.

De SanDisk X210 SSD in het kort:

· Tot 512GB1opslagruimte.

· Sequentiële leessnelheden tot 505 MB/s en sequentiële schrijfsnelheden2 tot 470 MB/s.

· Automatisch stroombeheer, inclusief mogelijkheden voor DEVSLP, waarmee mobiele gebruikers het beste uit hun computer kunnen halen zonder dat dit ten koste gaat van de batterij.

· Gebaseerd op de geavanceerde 19 nanometer-(nm-)productietechnologie van SanDisk.

· Bevat de gepatenteerde gelaagde systeemarchitectuur van SanDisk, inclusief de unieke nCache™-acceleratietechnologie (dezelfde technologie die ook aanwezig is de bekroonde SanDisk Extreme® II SSD).

Over het SanDisk Commercial Business Channel

Via het eerder dit jaar geïntroduceerde SanDisk Commercial Business Channel levert SanDisk OEM- en zakelijke SSD-systemen aan value-added resellers (VAR’s), systeemintegrators (SI’s) en direct market resellers (DMR’s). Momenteel bevat het Commercial Business Channel een volledig portfolio van solid-state-systemen voor bedrijven, waaronder de SanDisk X210 SSD, de SanDisk X110 SSD, de Lightning® SAS Enterprise SSD en de Lightning PCIe Enterprise Solid State Accelerators. Kijk voor meer informatie over het SanDisk Commercial Business Channel en over het SanDisk Premium Partner Program op businesspartners.sandisk.com.

# # # # #

Over SanDisk

SanDisk Corporation (NASDAQ: SNDK), een bedrijf in de Fortune 500 en de S&P 500, is een wereldwijde marktleider op het gebied van gegevensopslag. De ideeën en innovaties van SanDisk transformeren de elektronica-industrie al meer dan 25 jaar. Vandaag de dag vormen de hightech-producten van SanDisk de kern van ’s werelds grootste datacenters en zijn ze geïmplementeerd in geavanceerde smartphones, tablets en pc’s. De consumentenproducten van SanDisk zijn verkrijgbaar bij honderdduizenden winkels over de hele wereld. Bezoek voor meer informatie www.sandisk.com.

1 120 GB: leessnelheden tot 450 MB/s; schrijfsnelheden tot 350 MB/s. 60 GB: leessnelheden tot 450 MB/s; schrijfsnelheden tot 225 MB/s. Gebaseerd op interne tests; de prestaties kunnen per hostapparaat verschillen. 1 MB = 1.000.000 bytes. X = 150 KB/s.

21 GB = 1.000.000.000 bytes. De daadwerkelijke capaciteit voor de gebruiker ligt lager.

3 Schattingen; de resultaten zullen verschillen, afhankelijk van hostapparaat, bestandsattributen en andere factoren.

430 jaar garantie in Duitsland, Canada en landen waarin geen levenslange beperkte garantie mogelijk is.

5 Registratie verplicht; algemene voorwaarden van toepassing.

6 Gebaseerd op de USB 3.0-specificatie; de prestaties kunnen per gebruik en hostapparaat verschillen. 1 MB = 1.000.000 bytes.

© 2013 SanDisk Corporation. Alle rechten voorbehouden. SanDisk, CompactFlash, RescuePRO en SanDisk Extreme Pro zijn handelsmerken van SanDisk Corporation, geregistreerd in de VS en andere landen. CFast is een handelsmerk van CompactFlash Association. Andere merknamen die hier worden genoemd dienen enkel ter identificatie en kunnen handelsmerken zijn van de betreffende eigena(a)r(en).

# # # # #

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Text100 Global Communications:

Carolien Hoogerwaard

+31 20 530 4346

carolien.hoogerwaard

Renske Westerhof

+31 20 530 4347

renske.westerhof

Indien u geen persberichten van Text 100 meer wenst te ontvangen in de toekomst, kunt u een e-mail sturen naar unsubscribe

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s