Text100 Benelux

Activision geeft gratis nieuwste Call of Duty game weg tijdens game-evenement Firstlook 2013

Activision geeft gratis nieuwste Call of Duty game weg tijdens game-evenement Firstlook 2013

Eerste 500 bezoekers die zaterdag 5 oktober Call of Duty: Ghosts spelen krijgen speciale editie van de nieuwe game op de dag van lancering

Beste redactie,

Activision Publishing, Inc., een dochteronderneming van Activision Blizzard, Inc. (NASDAQ: ATVI), kondigt vandaag aan dat zij haar nieuwe videogame Call of Duty: Ghosts zal weggeven aan de eerste 500 gamers op haar stand tijdens Firstlook 2013.

Firstlook is het grootste game-evenement in de Benelux. Op zaterdag 5 oktober opent de Jaarbeurs Utrecht haar deuren voor de zesde editie van dit evenement. Zoals elk jaar is Firstlook voor de game- en hardware-industrie ook in 2013 weer het moment om de nieuwste videogames en gaming producten voor het eerst aan het Nederlandse en Belgische publiek en media te tonen.

Activision heeft tijdens Firstlook een grote stand met 36 gamepods waar Call of Duty: Ghosts gespeeld kan worden op de nieuwe gameconsole: Xbox One. De eerste 500 bezoekers die de game op de stand spelen ontvangen gratis een speciale editie van Call of Duty: Ghosts op de dag van lancering. Deze actie is alleen geldig op zaterdag 5 oktober. Met de speciale editie van Call of Duty Ghosts krijgen fans naast de nieuwe game ook de volgende extra’s:

· Een 1080P tactical camera

· Items om multiplayer personages aan te passen

· Soundtrack van de game

· De map Free Fall

· Steelcase hoesje

· Armband

· Season Pass voor toegang tot vier Downloade Content (DLC) packs

Call of Duty: Ghosts komt op 5 november uit op Xbox 360®, PlayStation®3, Nintendo Wii U™ en PC. De game wordt ook beschikbaar op next gen platforms. Kijk voor meer informatie www.callofduty.com/ghosts, www.facebook.com/CODGhosts, of volg op Twitter @InfinityWard.

Firstlook vindt plaats van 5 tot 6 oktober in de grootste hal van de Jaarbeurs in Utrecht. Kaarten voor het evenement zijn verkrijgbaar via: www.firstlookevent.nl/kaartverkoop-2.

Voor vragen kunt u contact opnemen met:

Michelle Nguyen

Text100 Global Communication

T: 020 530 4335

E: michelle.nguyen

Indien u geen persberichten van Text100 meer wenst te ontvangen in de toekomst, kunt u een e-mail sturen aan unsubscribe@text100.nl.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s