Persberichten / Text100 Benelux

Nieuwe screenshots Cabela’s African Adventures

Nieuwe screenshotsCabela’s African Adventures

Beste redactie,

Met veel genoegen sturen we u de gloednieuwe screenshots van Cabela’s® African Adventures, de nieuwste third person action hunting game van Activisition die binnen twee weken verkrijgbaar is. In Cabela’s African Adventures komen jachtlustige gamers oog in oog te staan met Afrika’s meest gevreesde diersoorten. Maar liefst vijf keer groter dan de gamelandschappen in de voorgaande console games van Cabela, ligt het gevaar op de uitgestrekte terreinen die ze hierbij overbruggen pertinent op de loer. Met leeuwen, Afrikaanse olifanten, Kaapse buffels, luipaarden en witte neushoorns – ofwel Afrika’s gevreesde ‘Big Five’ – is de verzameling beesten even exotisch als dodelijk. Kortom, de ultieme test voor de meest geharde jagers!

Screenshots van de game kunt u downloaden via: bit.ly/15VXN9w.

Voor het Playstation Network en Stream in Europa wordt Cabela’s African Adventures op 16 oktober verwacht. PEGI normeert het spel voor 16 jaar en ouder. Bezoek voor de laatste updates www.ActivisionHunts.com of volg de ontwikkelingen op Facebook (Facebook.com/ActivisionHunts) en Twitter (@ActivisionHunts).

Voor vragen kunt u contact opnemen met Text100 Global Communications:

Michelle Nguyen

E: michelle.nguyen

T: 020 530 4335

Ruud van Lieshout

E: ruud.vanlieshout

T: 020 530 4344

Volg ons op Twitter: twitter.com/text100benelux.

Indien u geen persberichten van Text100 meer wenst te ontvangen in de toekomst, kunt u een e-mail sturen aan unsubscribe.

Advertisements