Persberichten / Text100 Benelux

Call of Duty: Ghosts neemt forteiland Pampus over voor exclusieve launch party

Call of Duty: Ghosts neemt forteiland Pampus over

voor exclusieve launch party

4 november 2013: Save the date voor een avond vol actie, gaming entertainment en optredens van o.a. Nicky Romero

Schiphol-Rijk, 10 oktober 2013 – Op 4 november organiseren Activision Publishing en Veronica de exclusieve launch party voor de wereldwijde release van Call of Duty: Ghosts op het forteiland Pampus.

Het forteiland Pampus is de perfecte setting voor de release van de game, die op 5 november wereldwijd verkrijgbaar zal zijn. Het eiland wordt volledig getransformeerd tot de post-apocalyptische setting die Call of Duty: Ghosts typeert.

Twee boten met elk 250 man zullen de aanwezigen van en naar het eiland toe brengen. Tijdens de launch party zullen Call of Duty fans de gehele game kunnen spelen en iedere aanwezige krijgt aan het einde van de avond de game mee naar huis.

Battles

In Call of Duty: Ghosts zitten nieuwe features die battles nog intenser maken dan in de voorgaande delen al het geval was. DJ Tony Star, Jamie Westland, Negativ, Ruud Feltkamp en Dennis Weening zullen het deze avond tegen elkaar opnemen. Over de wijze waarop wordt later meer bekend gemaakt.

Optredens

Qua muziekoptredens zal o.a. Nicky Romero een set draaien. Nicky Romero is onlangs genomineerd als Best Dutch Act voor de MTV European Music Awards, maakte remixes voor Madonna en produceert voor Rihanna. Ook behaalde de DJ een nummer één hit in de UK met ‘I Could Be The One’.

Voor het event zijn slechts 500 exclusieve kaarten beschikbaar. Kaarten kunnen middels verschillende prijsvragen o.a. bij Veronica, Insidegamer.nl en Gamer.nl gewonnen worden. De aanvang van het Call of Duty: Ghosts event is om negen uur en zal om half één afgelopen zijn.

Het launch event van Call of Duty: Ghosts wordt georganiseerd door Activision Publishing BV, Veronica en mede mogelijk gemaakt door Sanoma Uitgevers en Media Markt.

Persrelaties die aanwezig willen zijn, kunnen dat aangeven bij Text100. Echter, op dit moment kunnen nog geen toezeggingen gedaan worden.

Text100 Global Communications

Michelle Nguyen

T: +3120 530 4335

E: michelle.nguyen

Ruud van Lieshout

T: +3120 530 4344

E: ruud.vanlieshout

Indien u geen persberichten van Text100 meer wenst te ontvangen in de toekomst, kunt u een e-mail sturen aan unsubscribe.

# # #

Over Activision Publishing, Inc.

Het hoofdkwartier van Activision Publishing, Inc. bevindt zich in Santa Monica, California. Activision is wereldleider op het gebied van het ontwikkelen, uitgeven en de distributie van interactief entertainment en vrijetijdsproducten. Activision heeft bedrijven in de Verenigde Staten, Canada, Brazilië, Mexico, Groot-Brittannië, Frankrijk, Duitsland, Ierland, Italië, Zweden, Spanje, Noorwegen, Denemarken, Nederland, Australië, het vasteland van China en de regio Taiwan. Meer informatie over Activision en de producten vind je op de website van het bedrijf, www.activision.com.

Advertisements