Persberichten / Text100 Benelux

Wereldwijde release Call of Duty: Ghosts spectaculair gelanceerd in Benelux

Foto’s van het event zijn te downloaden via de volgende link: http://we.tl/UCAWsZ6H3u

Meer dan 500 fans via boten naar eiland Pampus om lancering

Call of Duty: Ghosts te vieren

Wereldwijde release Call of Duty: Ghosts spectaculair gelanceerd in Benelux

De release van het nieuwste deel van Call of Duty: Ghosts is gisteravond gelanceerd met een exclusieve launch party op het forteiland Pampus.

De 500 gasten werden geheel in stijl met een boot vervoerd naar het eiland waar de one-of-a-kind launch party plaatsvond. Het eiland was vandaag volledig getransformeerd tot de post-apocalyptische setting die Call of Duty: Ghosts typeert.

Fans konden tijdens de launch party als eerste de nieuwe game spelen en kregen optredens te zien van tal van bekende artiesten waaronder Nicky Romero. Daarnaast hebben fans van de game zoals Arie Koomen, Tony Star, Jamie Westland, Negativ, Ruud Feltkamp en Dennis Weening het met hun eigen (via social media) bij elkaar gezochte squad tegen elkaar opgenomen in onderlinge battles.

Call of Duty zet opnieuw een standaard neer met het compleet nieuwe Call Of Duty: Ghosts, uitgegeven door Activision en geproduceerd door Infinity Ward, de studio achter de originele Call Of Duty en de award-winning Call Of Duty: Mordern Warfare Serie. Call Of Duty: Ghosts biedt een complete next-generation gameplay ervaring, gebouwd op een compleet nieuw verhaal, setting en cast, allemaal mogelijk gemaakt door een nieuwe `next-generation´ Call Of Duty engine.

Call of Duty: Ghosts ligt vanaf nu in de winkel. Foto´s en video´s van het event kunt u downloaden via de volgende link:

Voor meer informatie over het event kun u contact opnemen met Text100 Global Communications.

Text100 Global Communications

Michelle Nguyen

T: 020 530 4335

E: michelle.nguyen

Ruud van Lieshout

T: 020 530 4344

E: ruud.vanlieshout

Indien u geen persberichten van Text100 meer wenst te ontvangen in de toekomst, kunt u een e-mail sturen aan unsubscribe.

# # #

Over Activision Publishing, Inc.

Het hoofdkwartier van Activision Publishing, Inc. bevindt zich in Santa Monica, California. Activision is wereldleider op het gebied van het ontwikkelen, uitgeven en de distributie van interactief entertainment en vrijetijdsproducten. Activision heeft bedrijven in de Verenigde Staten, Canada, Brazilië, Mexico, Groot-Brittannië, Frankrijk, Duitsland, Ierland, Italië, Zweden, Spanje, Noorwegen, Denemarken, Nederland, Australië, het vasteland van China en de regio Taiwan. Meer informatie over Activision en de producten vind je op de website van het bedrijf, www.activision.com.

Advertisements