Persberichten / Text100 Benelux

AOC lanceert scherp geprijsde witte design monitor

Noot aan de redactie: Hoge resolutie foto´s kunt u downloaden via deze link – www.united.de/downloads/AOC/e2451Fh

AOC lanceert scherp geprijsde witte design monitor

Amsterdam, 12 november 2013 – Met de nieuwe e2451Fh, een scherp geprijsde 24” (61 cm) monitor, biedt beeldschermspecialist AOC thuis- én kantoorgebruikers design én indrukwekkende technische specificaties. Dit Full HD-scherm combineert een stijlvolle witte afwerking met de nieuwste LCD-technologie met LED-achtergrondverlichting. Daarnaast is deze energiezuinige monitor met een pixelresponstijd van slechts twee milliseconden ook zeer geschikt voor games.

De AOC e2451Fh

Verbluffende prestaties

AOC rust het nieuwste model uit zijn Style Line 51-serie uit met een kwalitatief hoogwaardig TN-paneel. Met een lichtsterkte van 250 cd/m², een standaardcontrast van 1000:1 en een responstijd van slechts 2 ms levert de e2451Fh fantastisch beeld zonder vervaging of spookeffecten. De Full HD-allrounder is geschikt voor zowel multimedia, games als kantoortoepassingen. Het is dus de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar de combinatie van buitengewone beeldkwaliteit en aantrekkelijk design.

Apparatuur van hoog niveau
Deze 24”-monitor kan videosignalen ontvangen via de analoge VGA-poort, maar ook digitaal via DVI-D of HDMI. Via de 3,5 mm-aansluiting kan het geluid worden doorgezet naar een extern audiosysteem. De kantelbare monitor wordt ook geleverd met handige software. Zo maken e-Saver en Eco Mode een lager energiegebruik mogelijk door gebruik van intelligente beeldschermmodi. Daarnaast kunnen beeldscherminstellingen via i-Menu eenvoudig worden aangepast met behulp van de muis en de knoppen op de rand van de monitor. Tot slot verdeelt het programma Screen+ het grote 16:9-scherm in diverse panelen die toegankelijk zijn via sneltoetsen.

De e2451Fh voldoet mede dankzij de geavanceerde LED-achtergrondverlichting met een energieverbruik van slechts 25 W. aan talloze strenge duurzaamheidscertificaten, zoals EPEAT Silver, TCO 6.0 en Energy Star 6.0,

Zoals voor alle monitoren biedt AOC ook voor dit Style Line-model een garantie van drie jaar. De e2451Fh is vana november 2013 beschikbaar voor een adviesprijs van €169,- inclusief BTW.

###

Over AOC

AOC is een van de wereldwijde topmerken op de beeldschermenmarkt. Dankzij hoge kwaliteit, eersteklas service, een aantrekkelijk design en milieuvriendelijke en innovatieve producten voor concurrerende prijzen vertrouwen steeds meer klanten en distributiepartners op AOC. Het uitzonderlijk brede productaanbod van computerschermen heeft in Europa vele awards gewonnen. AOC is een dochtermaatschappij van TPV Technology Limited, de grootste LCD-fabrikant ter wereld. De EMEA markt wordt vanuit het hoofdkantoor in Amsterdam bediend. Het kantoor in Praag bedient Oost-Europa en het Gemenebest van Onafhankelijke Staten (GOS). Via haar netwerk van lokale sales teams werkt AOC samen met alle grote IT-distributeures en resellers. www.aoc-europe.com.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Text100 Global Communications:

Ruud van Lieshout

T: +31 (0)20 530 43 44

E: ruud.vanlieshout

Renske Westerhof

T: +31 (0)20 530 4347

E: renske.westerhof

of

Seden Ayyıldız

AOC International (Europe) B.V.

T: +31 (0)20 5046952

Advertisements