Persberichten / Text100 Benelux

Krachtige smartphone van MEDION vanaf 17 februari verkrijgbaar bij Bart Smit

Krachtige smartphone van MEDION® vanaf 17 februari verkrijgbaar bij Bart Smit

Nieuwe Android™-smartphone MEDION® LIFE® P4501 scoort punten met snelle Quad-Core processor, groot scherm en elegant design

Panningen, 10 februari 2014 – De MEDION LIFE P4501 is een krachtige en slanke Android™-smartphone, en zal vanaf 17 februari bij Bart Smit verkrijgbaar zijn voor slechts €149,-. De MEDION LIFE P4501 met Android™ Jelly Bean is voor een comfortabele bediening voorzien van een groot 11,43 cm / 4,5" qHD-scherm met een resolutie van 960 x 540 pixels. Dankzij de krachtige Qualcomm® Snapdragon™ 1,2 GHz Quad-Core processor en een werkgeheugen van 1 GB zijn smartphone gebruikers goed voorbereid op de uitdagingen van het digitale leven.

Ook veel-bellers zullen tevreden zijn met de MEDION LIFE P4501. De Li-ionaccu van 1.700 mAh zorgt voor 400 minuten gesprekstijd en 200 uur stand-by tijd. Prachtige foto’s en video’s maken is een fluitje van een cent met de ingebouwde 8 megapixel camera, compleet met flitser, autofocus en digitale zoom aan de achterzijde. Voor videochats[1] met vrienden of familie is aan de voorzijde een webcam beschikbaar met een resolutie van 2 megapixel.

Op de MEDION LIFE P4501 is Android™ 4.1 Jelly Bean voorgeïnstalleerd en op Google Play™ zijn meer dan een miljoen apps en games verkrijgbaar[2]. Het interne geheugen van ca. 1 GB en de meegeleverde microSDHC-geheugenkaart van 8 GB[3] bieden voldoende opslagruimte voor films, muziek of foto’s. Het geheugen kan via een microSD- of microSDHC-geheugenkaart worden uitgebreid tot maximaal 32 GB.

Daarnaast is op de MEDION LIFE-smartphone een volledige versie van de populaire MEDION GoPal Outdoor-app voorgeïnstalleerd. OpenStreetMap-vectorkaarten kunnen gratis naar de smartphone worden gedownload en de routeberekening van fiets- en wandelpaden vindt daarnaast volledig zonder mobiel netwerk plaats. Via eigen routepunten kunnen individuele routes worden vastgelegd. Ook kunnen speciale wandelwegen, fietspaden en terreinroutes eenvoudig worden geïmporteerd. Met de geocaching-functie kunnen bovendien de geografische coördinaten van de locaties in de MEDION GoPal Outdoor-app worden geladen.

Beschikbaarheid

De MEDION LIFE P4501-smartphone is vanaf 17 februari voor € 149,- euro verkrijgbaar bij Bart Smit.

Persmateriaal

Hoge resolutie foto’s en een video van de MEDION LIFE P4501-smartphone kunt u downloaden via: we.tl/Sx6ccXgyHI

Over MEDION®

MEDION AG is een naamloze vennootschap met hoofdkantoor in Essen en ongeveer 1000 medewerkers. MEDION maakt deel uit van het internationale Lenovo-concern. Het bedrijfsmodel van MEDION is gericht op de levering van hoogwaardige, innovatieve trendproducten op het gebied van consumentenelektronica met fraai design voor een voordelige prijs aan een breed publiek. Naast de klassieke Europese acties met producten in de consumentenelektronica, ontwikkelt en verkoopt MEDION aanvullende diensten, met name op het gebied van telecommunicatie/MEDIONmobile, foto-service, downloadaanbiedingen en online diensten.

© 2014 MEDION AG. Alle rechten voorbehouden.

MEDION® en het bijbehorende MEDION-logo zijn gedeponeerde handelsmerken van MEDION AG in Duitsland en/of andere landen. Andere merken of productnamen zijn beschermde handelsmerken van de respectievelijke eigenaren.

Google, Android, Google Play en andere merken zijn handelsmerken van Google Inc.

Technische uitrusting en gegevens van de MEDION® LIFE® P4501:

Krachtige Qualcomm® Snapdragon™ 1,2 GHz Quad-Core processor

Android™ 4.1, Jelly Bean

qHD-scherm

· 11,43 cm/4,5" touchscreen

· Schermresolutie: 960 x 540 pixel

Li-ionaccu met 1.700 mAh

Ingebouwde digitale camera

· Digitale camera met een resolutie van 8,0 Megapixel (3.264 x 2.448 pixel)

· Frontcamera met 2,0 Megapixel

· Flitser en autofocus

· Digitale zoom

· Videofunctie

Opslagcapaciteit

· Ca. 1 GB intern geheugen

· Lezer voor microSD- of microSDHC-geheugenkaarten voor geheugenuitbreiding met max. 32 GB (8 GB3 microSDHC-geheugenkaart meegeleverd)

· 1 GB RAM

MEDION GoPal Outdoor-app

· Kaartformaten: vectorkaarten

· Routepunten, routes, tracks en coördinaten

· Geocaching-functie

Meer dan een miljoen apps en games op Google Play™2

Overige toepassingen

· Kaspersky Mobile Security (kosteloze 30 dagen testversie)

· MEDION OTA (Over the Air) update

· Qualcomm® Snapdragon™ Battery Guru

Gegevensoverdracht

· WLAN 802.11 b/g/n

· HSDPA tot 7,2 Mbit/s

· HSUPA tot 5,76 MBit/s

· GSM/GPRS/EDGE 900/1800/1900 MHz

· UMTS 900/2100 MHz

· Bluetooth 3.0-functie

Berichten

· E-mail

· SMS

· MMS

Organizer

Agenda, memo/spraakmemo, rekenmachine, alarmfunctie/wekker

Afmetingen (B x H x D)/gewicht

ca. 69 x 133 x 11 mm/ca. 145 g

Omvang van de levering

Smartphone, accu, 8 GB3 microSDHC-geheugenkaart, acculader, USB data- en oplaadkabel, In-Ear-headset, korte handleiding, beveiligingshandboek

Voor vragen kunt u contact opnemen met Text100 Global Communications:

Michelle Nguyen

E: michelle.nguyen

T: 020 530 4335

Volg ons op Twitter:@Text100Benelux

Like ons op Facebook: www.facebook.com/Text100Benelux

Indien u geen persberichten van Text100 meer wenst te ontvangen in de toekomst, kunt u een e-mail sturen aan unsubscribe.

Advertisements