Persberichten

Media alert: Beste Call of Duty gamers komen samen voor de Call of Duty: Ghosts European Championships in London

Beste Call of Duty® gamers komen samen voor de

Call of Duty®: Ghosts European Championships in London

Beste Europese teams spelen voor de hoofdprijs van $1 miljoen

Schiphol-Rijk, 27 februari 2014 – De beste Call of Duty® gamers van Europa reizen dit weekend af naar London voor de finale van de Call of Duty® European Championships. 26 teams uit o.a. Nederland, Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk nemen het tegen elkaar op voor een felbegeerde plek in de wereldwijde Call of Duty Championship.

De Call of Duty® European Championships worden gehost doorActivision Publishing in samenwerking met Gfinity. Tijdens het Europese toernooi spelen de teams tegen elkaar in het Twickenham Stadium om kans te maken op een prijs van €15,000. Daarnaast mogen de acht beste teams door naar de Call of Duty® Championship, een wereldwijd toernooi gepresenteerd door Xbox, waar zal worden gestreden voor de wereldtitel en de hoofdprijs van $1 miljoen. DeCall of Duty Championship is het eerste toernooi dat wordt gespeeld op de Xbox One en vindt plaats van 28 tot 30 maart in Los Angeles.

Meer dan 500 teams in heel Europa hebben afgelopen maand gespeeld voor de Call of Duty® European Championships. Van alle Benelux teams zijn Epiphany Allstars en DB Gaming gekwalificeerd om dit weekend de finale tegen elkaar te spelen in London. Het winnende Benelux team mag eind maart deelnemen aan het wereldtoernooi in Los Angeles. Volg je favoriete team(s) in hun strijd voor de wereldtitel en kijk dit weekend live mee op MLG.tv.

Voor vragen kunt u contact opnemen met Text100 Global Communications:

Michelle Nguyen

E: michelle.nguyen

T: (0031) 20 530 4335

Volg ons op Twitter:@Text100Benelux

Like ons op Facebook: www.facebook.com/Text100Benelux

Indien u geen persberichten van Text100 meer wenst te ontvangen in de toekomst, kunt u een e-mail sturen aan unsubscribe.

Advertisements