Persberichten

Nieuwe Call of Duty: Ghosts customisation items trailer

Nieuwe Call of Duty®: Ghosts customization items trailer

Beste redactie,

Activision Publishing Inc. heeft de aanpassingsmogelijkheden voor Call of Duty: Ghosts uitgebreid met vier nieuwe items.

Gamers kunnen nu kiezen uit nieuwe character skins in de Call of Duty: Ghosts multiplayer, zoals Vladimir Marakov, één van de meest meedogenloze schurken van de Call of Duty serie. De Makarov Legend Pack bevat de Marakov multiplayer character en een unieke personalisatie pack met wapen camouflage en een aangepast draadkruis, patch, playercard en achtergrond.

Naast Makarov kunnen gamers in de Call of Duty: Ghosts multiplayer ook kiezen voor een character skin van Zakhaev of Rorke, voormalig teamleider en nu aartsvijand van de Ghosts.

Daarnaast is er een speciale Hazmat Suit beschikbaar. Hoewel deze niet veel bescherming zal bieden zorgt het pak er wel voor dat je goed opvalt in de menigte tijdens een multiplayer wedstrijd.

Bekijk hier de tweede customisation items trailer voor een preview van de nieuwe aanpassingsmogelijkheden: .

Meer informatie kun je vinden in de in-game store.

Over Activision Publishing, Inc.

Het hoofdkwartier van Activision Publishing, Inc. bevindt zich in Santa Monica, California. Activision is wereldleider op het gebied van het ontwikkelen, uitgeven en de distributie van interactief entertainment en vrijetijdsproducten. Activision heeft bedrijven in de Verenigde Staten, Canada, Brazilië, Mexico, Groot-Brittannië, Frankrijk, Duitsland, Ierland, Italië, Zweden, Spanje, Noorwegen, Denemarken, Nederland, Australië, het vasteland van China en de regio Taiwan. Meer informatie over Activision en de producten vind je op de website van het bedrijf, www.activision.com.

Voor vragen kunt u contact opnemen met:

Michelle Nguyen

Text100 Global Communications

T: (0031) 20 530 4335

E: michelle.nguyen

Advertisements