Persberichten

Yourzine ontvangt ISO certificeringen voor haar informatiebeveiliging en kwaliteitsmanagement

Yourzine ontvangt ISO certificeringen voor haar informatiebeveiliging en kwaliteitsmanagement

Certificeringen bevestigen dat Yourzine klantdata veilig en vertrouwelijk beheerd

´s-Hertogenbosch, 14 april 2014, – Yourzine, een toonaangevend dialoogmarketingbureau, maakt vandaag bekend dat ze een ISO/IEC 27001:2005 en een ISO 9001 certificering heeft ontvangen. ISO/IEC 27001:2005 is de internationale standaard voor management van informatiebeveiliging en ISO 9001 is eencertificering op het gebied van kwaliteitsmanagement.

Met deze certificeringen toont Yourzine aan dat het bureau voldoet aan de internationale eisen op het gebied van kwaliteitsmanagement en tevens de informatiebeveiliging goed heeft georganiseerd en geïmplementeerd.

Als dialoogmarketingbureau bewerkt Yourzine belangrijke data voor haar klanten waarvoor het bureau een constante hoge kwaliteit en veilige service moet bieden. Dankzij deze certificeringen kan Yourzine de veiligheid van deze klantdata garanderen.

“Slechts een beperkt aantal gerenommeerde marketingbureaus zijn gecertificeerd volgens deze ISO-standaarden,” aldus Michiel van Riemsdijk, Algemeen directeur van Yourzine. “We zijn er dan ook trots op dat de auditor ons complimenteert met de professionaliteit waarmee we de ISO normering hebben geïmplementeerd binnen onze organisatie. We zien deze certificering als een formele bevestiging van de werkwijzen die we al jaren betrachten.”

Yourzine is gecertificeerd door Intertek en tijdens het traject geadviseerd door Quadra Consulting.

Over Yourzine

Yourzine is een dialoogmarketingbureau dat merken en organisaties helpt om persoonlijke meerwaarde te geven aan alle contactmomenten tussen merk en consument. Het bureau werkt op basis van klantinzicht, waarna klantcontact wordt verzorgd met als doel klantwaarde verhogen. De kracht van Yourzine is de mix tussen strategische en technische kennis en de creatieve uitrol van campagnes. Met een continu oog voor het effect en het resultaat. Yourzine werkt voor merken en organisaties als Albert Heijn, Etos, Samsung, HEMA, V&D, De Efteling, IKEA, Triodos Bank, NRC, Unicef, Het Nederlandse Rode Kruis en Ziggo.

Yourzine is ISO 9001 enISO/IEC 27001:2005 gecertificeerd en maakt onderdeel uit van de LECTRIC Groep. De LECTRIC Groep is in 1997 ontstaan en gegroeid tot een organisatie van acht gespecialiseerde bureaus en 200 professionals. Voor meer informatie kunt u kijken opwww.lectricgroep.nl en www.yourzine.nl.

Volg Yourzine op:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Text100 Global Communications:

Michelle Nguyen
T: 020 530 4335
E: michelle.nguyen
Twitter: @text100benelux

Indien u geen persberichten van Text100 meer wenst te ontvangen in de toekomst, kunt u een e-mail sturen aan unsubscribe.

Advertisements