Persberichten

Persbericht: Activision lanceert de game The Amazing Spider-Man 2

ACTIVISION PUBLISHING, INC. LANCEERT DE GAME

THE AMAZING SPIDER-MAN 2

Schiphol-Rijk, 2 mei 2014 – Activision Publishing, een dochteronderneming van Activision Blizzard, Inc. (NASDAQ: ATVI) lanceert vandaag The Amazing Spider-Man 2 – een nieuwe single-player, third-person action-adventure game met de wereldberoemde Marvel-karakter Spider-Man, gebaseerd op de gelijknamige film van Sony Pictures Entertainment. De game, ontwikkeld door Beenox, siddert van de energie en de spanning die kenmerkend zijn voor de langlopende superhelden franchise. Liefhebbers die op zoek zijn naar een uniek avontuur dat verder gaat dan het verhaal dat in de film wordt verteld komen met The Amazing Spider-Man 2 helemaal aan hun trekken.

“We hebben nauw samengewerkt met Marvel en nieuwe verhalen bedacht, zodat The Amazing Spider-Man 2 ook zonder de film helemaal overeind blijft,” zegt Activision Publishing’s Vice President en General Manager, Kurt Niederloh. “In de spotlights staan Peter Parker, de man achter het masker, en zijn meest beruchte tegenstanders, zoals Electro, Kingpin en de Green Goblin, maar daarnaast spelen ook anderen een rol. De game is zeker niet alléén gebaseerd op de blockbuster movie, het biedt daarnaast een verhaallijn die helemaal op zich staat.”

Bij de ontwikkeling van de sequel van The Amazing Spider-Man uit 2012 heeft Beenox gefocust op het nieuw leven inblazen en het verfijnen van het bestaande fundament onder het actieavontuur, zoals dat werd gelegd in het origineel. Beginnend met de urban playground van New York City legt The Amazing Spider-Man 2 bij zijn herschepping van Manhattan de nadruk op open-world freedom en dat resulteert o.a. in nieuwe visuals, knappe architectuur en allerlei uitdagingen en verrassingen die je als speler gaandeweg ontdekt.

“We willen dat spelers meer worden uitgedaagd, meer te doen hebben en nóg meer lol beleven,” zegt Thomas Wilson, Co-Studio Head bij Beenox. “Iedere verbetering aan The Amazing Spider-Man 2 is gemaakt vanuit die achterliggende gedachte – van de Hero or Menace-dynamic en de nieuwe visuele designs tot de veranderingen in combat en de focus op Peter Parker, alles is erop gericht om de wereld die we in de game hebben geschapen veelzijdiger, uitdagender en nóg leuker te maken.”

The Amazing Spider-Man 2 is vanaf vandaag beschikbaar voor PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox 360, Nintendo’s Wii U en Windows PC. De game heeft de ESRB normering “T” (Tieners). De game is ook beschikbaar op Nintendo’s 3DS™ (ontwikkeld door High Voltage) met de ESRB normering E10+ (Ouder dan 10). De film The Amazing Spider-Man 2 is nu te zien in de bioscoop.

Nieuwe screenshots kun je downloaden via: http://we.tl/tXGhsMsTOl

Bekijk hier de officiële launch trailer: http://youtu.be/2hHwWnmetFw

Bezoek voor meer informatie www.TheAmazingSpiderManGame.com, ook te volgen op (www.facebook.com/TheAmazingSpiderManGame).

Over Marvel Entertainment

Marvel Entertainment, LLC, een geheel in eigendom zijnde dochteronderneming van The Walt Disney Company, is een van ‘s werelds meest vooraanstaande entertainmentbedrijven. De basis wordt gevormd door meer dan 8.000 personages die in de loop van de afgelopen zeventig jaar via verschillende media zijn uitgevonden. Marvel is met zijn ‘character franchises’ actief in entertainment, licensing en uitgeverij. Voor meer informatie: www.marvel.com.

Over Activision Publishing, Inc.

Het hoofdkwartier van Activision Publishing, Inc. bevindt zich in Santa Monica, California. Activision is wereldleider op het gebied van het ontwikkelen, uitgeven en de distributie van interactief entertainment en vrijetijdsproducten. Activision heeft bedrijven in de Verenigde Staten, Canada, Brazilië, Mexico, Groot-Brittannië, Frankrijk, Duitsland, Ierland, Italië, Zweden, Spanje, Noorwegen, Denemarken, Nederland, Australië, het vasteland van China en de regio Taiwan. Meer informatie over Activision en de producten vind je op de website van het bedrijf, www.activision.com.

Voor vragen kunt u contact opnemen met:

Michelle Nguyen

Text100 Global Communications

E: michelle.nguyen

T: 020 530 4335

Volg ons op Twitter: @text100benelux

Like ons op Facebook: www.facebook.com/Text100Benelux

Indien u geen persberichten van Text 100 meer wenst te ontvangen in de toekomst, kunt u een e-mail sturen aan unsubscribe.

Advertisements