Persberichten

Medion lanceert nieuwe All-in-One PC voor het hele gezin

MEDION lanceert nieuwe All-in-One PC voor het hele gezin

MEDION AKOYA E5015 D is vanaf 14 juli exclusief verkrijgbaar bij Bart Smit in combinatie met een HP printer voor de speciale actieprijs van €399

Panningen, 11 juli 2014 – MEDION lanceert de MEDION AKOYA E5015 D, een krachtige All-in-One PC die geschikt is voor alle dagelijkse taken in het huishouden. Dankzij de uitgebreide functies en handige accessoires is de MEDION All-in-One PC de ideale computer voor het gehele gezin.

De MEDION AKOYA E5015 D bevat een Intel Quad-Core processor, Intel HD Graphics en 4GB werkgeheugen zodat je snel en efficiënt kunt werken. De harde schijf van 500 GB HDD biedt voldoende opslagruimte voor het hele gezin, ook voor grote foto-, video- en muziekcollecties. Daarnaast biedt de MEDION AKOYA E5015 D ruimte voor vier USB 3.0 aansluitingen en is het voorzien van een ingebouwde 3-in-1 kaartlezer en Bluetooth 4.0 om razendsnel bestanden te lezen en te delen.

Het 19,5 inch beeldscherm met HD-resolutie van 1600×900 pixels zorgt voor een haarscherp beeld en de geïntegreerde luidsprekers produceren een helder geluid van hoge kwaliteit. Videochats met vrienden of familie worden nog leuker met de ingebouwde webcam en microfoon. Dankzij de snelle 802.11n wifi- en LAN-verbinding en netwerkcontroller Gigabit LAN blijft de videoconnectie stabiel en kun je ook online films en muziek moeiteloos streamen. Bovendien kan de All-in-One gemakkelijk aan de muur worden bevestigd met een VESA-montuur om ruimte te besparen in de studie- of woonkamer.

De MEDION AKOYA E5015 D wordt geleverd met Windows Essentials en een uitgebreid Windows Apps-Pakket waarmee je toegang hebt tot talloze games en nuttige toepassingen voor het bewerken van video’s en foto’s. Deze voorgeïnstalleerde applicaties zijn optimaal afgestemd op Windows 8.1 en zorgen voor de perfecte multimedia ervaring en de nodige productiviteit.

Prijzen en beschikbaarheid:

De MEDION AKOYA E5015 D is vanaf 14 juli 2014 beschikbaar bij Bart Smit en via www.bartsmit.com voor de adviesprijs van €369,- exclusief BTW.

De MEDION AKOYA E5015 D is ook verkrijgbaar in combinatie met een HP printer voor de speciale actieprijs van €399,- exclusief BTW.

Download hoge resolutie foto’s via: http://we.tl/SGvn4AaY2W

Over MEDION®

MEDION AG is een naamloze vennootschap met hoofdkantoor in Essen en ongeveer 1000 medewerkers. MEDION maakt deel uit van het internationale Lenovo-concern. Het bedrijfsmodel van MEDION is gericht op de levering van hoogwaardige, innovatieve trendproducten op het gebied van consumentenelektronica met fraai design voor een voordelige prijs aan een breed publiek. Naast de klassieke Europese acties met producten in de consumentenelektronica, ontwikkelt en verkoopt MEDION aanvullende diensten, met name op het gebied van telecommunicatie/MEDIONmobile, foto-service, downloadaanbiedingen en online diensten.

© 2014 MEDION AG. Alle rechten voorbehouden. MEDION® en het bijbehorende MEDION-logo zijn gedeponeerde handelsmerken van MEDION AG in Duitsland en/of andere landen. Andere merken of productnamen zijn beschermde handelsmerken van de respectievelijke eigenaren.

Technische gegevens van de MEDION® AKOYA® E5015 D:

· Intel® Celeron® J1900 Processor (2.0 GHz tot 2.42 GHz, 2 MB cache)

· Intel® HD graphics

· 4 GB geheugen

· 500 GB HDD

· Wireless LAN IEEE 802.11n

· Bluetooth 4.0

· 19,5 inch Display, 1600×900 Pixels

· Standard VESA Mount

· USB 3.0

· Ingebouwde 3-in-1 Multi kaartlezer voor SD-, MS- en MMC-geheugenkaarten

· Netwerk Controller Gigabit LAN (10/100/1000 Mbit/s)

· Ingebouwde microfoon, webcam en stereo-speaker

· USB keyboard en optische USB muis

Software:

· Windows 8.1 Update

· Gratis testversie: Op deze PC is een gratis 30-daagse testversie van Office 2013 vooraf geïnstalleerd.Schaf Microsoft Office aan om Office-software na de testperiode met de volledige functionaliteit te gebruiken.

· Windows® Essentials

· Uitgebreid pakket met Windows Apps – Met tal van Microsoft®-games en praktische apps voor het bekijken van films, bewerken van muziek of voor weersinformatie. Alles optimaal op Windows 8.1 afgestemd.

· Antivirus software: Op deze PC is een gratis 30-daagse testversie vooraf geïnstalleerd. Na 30 dagen is het aanschaffen van een licentie vereist.

Aansluitingen:

· Zijkant: multi-kaartlezer, 2 x USB 3.0, 1 x microfoon, 1 x audio

· Achterkant: 2 x USB 3.0, 1 x LAN (RJ45)

Afmetingen (b x h x d) en gewicht:

· 484 x 335 x 38 mm

· 3,6 kg

Voor vragen kunt u contact opnemen met Text100 Global Communications:

Michelle Nguyen

E: michelle.nguyen

T: (0031) 20 530 4335

Volg ons op Twitter:@Text100Benelux

Like ons op Facebook: www.facebook.com/Text100Benelux

Indien u geen persberichten van Text100 meer wenst te ontvangen in de toekomst, kunt u een e-mail sturen aan unsubscribe.

Advertisements