Persberichten

Uitgeverij Malmberg kiest Yourzine voor klantcontactstrategie

Uitgeverij Malmberg kiest Yourzine voor klantcontactstrategie

´s-Hertogenbosch, 24 juli 2014, – Yourzine, een toonaangevend dialoogmarketingbureau, kondigt vandaag aan dat ze gaat samenwerken met Uitgeverij Malmberg om de klantcontactstrategie te optimaliseren. Door deze samenwerking wordt de 1-op-1 communicatie van Malmberg verder versterkt.

Uitgeverij Malmberg behoort tot de top drie van educatieve uitgeverijen in Nederland in het basis-, voortgezet- en middelbaar onderwijs. Yourzine zal de uitgeverij gaan ondersteunen met het doorvertalen van strategische en geïntegreerde benaderingen naar verschillende kanalen. Daarnaast zal Yourzine helpen met het implementeren van Selligent, een oplossing voor het beheer en executie van data-driven multichannel marketing. Bovendien zal Yourzine ook Selligent trainingen verzorgen op de werkvloer.

“De educatieve sector is een unieke markt met zeer specifieke doelgroepen, dus ieder contactmoment is van essentieel belang voor zowel de merkbeleving als onze strategische doelstellingen. We willen onze klanten service en extra’s bieden en hen op het juiste moment voorzien van relevante informatie.” aldus Jan Willem Besselaar, marketing manager bij Uitgeverij Malmberg. “Wij hebben voor Yourzine gekozen vanwege hun ruime ervaring in het implementeren van Selligent en hun expertise in het bereiken van specifieke doelgroepen via wisselende kanalen.”

“Wij zijn enorm trots dat Uitgeverij Malmberg voor ons heeft gekozen en verheugen ons dan ook erg op deze samenwerking,” zegt Michiel van Riemsdijk, directeur van Yourzine. “Wij zullen vanuit onze strategische en technologische kennis en expertise er alles aan doen om hun klanten te voorzien van de juiste boodschap op het juiste moment via het gewenste kanaal waardoor zij de optimale service en beleving krijgen. Uiteraard vertaald in klantwaarde.”

Voor meer informatie of een gesprek kunt u contact opnemen met Text100 Global communications:

Michelle Nguyen
T: 020 530 43 35
E: michelle.nguyen
Twitter: @text100benelux

Indien u geen persberichten van Text100 meer wenst te ontvangen in de toekomst, kunt u een e-mail sturen aan unsubscribe.

Uitgeverij Malmberg

Malmberg is een succesvolle educatieve uitgeverij die innovatieve leermiddelen uitgeeft voor het basis-, voortgezet- en middelbaar beroepsonderwijs. Malmberg ondersteunt leraren met verschillende producten en diensten zodat leerlingen kennis en vaardigheden kunnen ontwikkelen. Eenvoud en gemak zijn daarbij kernbegrippen. Uitgeverij Malmberg is gevestigd in ’s-Hertogenbosch en is onderdeel van Sanoma. Kijk voor meer informatie op www.malmberg.nl.

Over Yourzine

Yourzine is een toonaangevend dialoogmarketingbureau dat merken en organisaties helpt om persoonlijke meerwaarde te geven aan alle contactmomenten tussen merk en consument. Het bureau werkt op basis van klantinzicht, waarna klantcontact wordt verzorgd met als doel klantwaarde verhogen. De kracht van Yourzine is de mix tussen strategische en technische kennis en de creatieve uitrol van campagnes. Met een continu oog voor het effect en het resultaat. Yourzine werkt voor merken en organisaties als Albert Heijn, Etos, Samsung, HEMA, V&D, De Efteling, IKEA, Triodos Bank, NRC, Unicef, Het Nederlandse Rode Kruis en Ziggo.

Yourzine isISO 9001 en ISO/IEC 27001:2005 gecertificeerd en maakt onderdeel uit van de LECTRIC Groep. De LECTRIC Groep is in 1997 ontstaan en gegroeid tot een organisatie van acht gespecialiseerde bureaus en 250 professionals. Voor meer informatie kunt u kijken opwww.lectricgroep.nl en www.yourzine.nl.

Volg Yourzine op:

· Twitter: www.twitter.com/yourzine

· Facebook: www.facebook.com/yourzine

Advertisements