Persberichten

Media alert: Nieuwe screenshots beschikbaar van The Legend of Korra

Beste redactie,

Activision Publishing, Inc. heeft zojuist nieuwe details onthuld over de video game The Legend of Korra™. De nieuwste screenshots laten de snelle, competitieve actie van Pro-Bending zien. Deze unieke gameplay modus voor de single-player titel van Platinum Games is gebaseerd op het sportieve gedeelte binnen Nickelodeon’s geanimeerde tv-serie The Legend of Korra.

In Pro-Bending zijn er twee teams die elk bestaan uit drie spelers. Ze maken gebruik van de elementaire krachten van de natuur om grondgebied te veroveren en het andere team buiten het veld te duwen. Pro-Bending is speelbaar vanuit het hoofdverhaal van The Legend of Korra, die plaatsvindt tussen boekdeel 2 en 3 van het tv-programma, door gevechtservaring in de derde persoon. Ook is er een aparte modus beschikbaar die ontgrendeld wordt nadat je voor de eerste keer de Story Mode voltooid.

The Legend of Korra wordt verwacht op 22 oktober voor PlayStation®4 en PlayStation®3, Xbox One, Xbox 360 en Windows PC. De game is door PEGI beoordeeld met 12+. Voor meer informatie kun je terecht op www.facebook.com/legendofkorra.

Download hier de screenshots: http://we.tl/h9ussEE6S1

Voor vragen kunt u contact opnemen met:

Michelle Nguyen

Text100 Global Communications

E: michelle.nguyen

T: +31 20 530 4335

Indien u geen persberichten van Text100 meer wenst te ontvangen in de toekomst, kunt u een e-mail sturen aan unsubscribe.

Advertisements