Persberichten

Palo Alto Networks kondigt nieuwste versie van GlobalProtect Mobile Security Manager aan

Palo Alto Networks kondigt nieuwste versie van GlobalProtect Mobile Security Manager aan

Eerste mobiele beveiligingssoftware die zowel mobiele apparaten als data beveiligd

Amsterdam, 15 september 2014Palo Alto Networks® (NYSE: PANW), marktleider op het gebied van enterprise security, kondigt vandaag de nieuwste versie van haar GlobalProtect Mobile Security Manager aan. Deze versie biedt bedrijven nieuwe mogelijkheden om bedrijfsdata op mobiele apparaten te beveiligen, terwijl de privacy gewaarborgd blijft. Bedrijven kunnen met Palo Alto Networks GlobalProtect toegang krijgen tot bedrijfsapplicaties en daarnaast bedrijfsgegevens beheren op basis van diverse criteria, zoals gebruikers, het soort apparaat en de status van het apparaat.

Organisaties die al vroeg aan de slag zijn gegaan met BYOD maken gebruik van technologieën zoals Mobile Device Management, Mobile Application Management of Enterprise Mobility Management voor hun apparaat beheer, maar deze schieten qua beveiliging vaak tekort. Hierdoor is er een nieuw soort beveiliging nodig met technologieën die zowel het apparaat als de bedrijfsgegevens beveiligen tegen geavanceerde mobiele bedreigingen.

Palo Alto Networks GlobalProtect™ is de enige mobiele beveiligingssoftware die dit aanbiedt. De software combineert de benodigde technologieën voor apparaat beheer en netwerkbeveiliging in één product om zo het apparaat te beheren, te beveiligen en de datastromen te controleren. Via deze drie geïntegreerde kernfuncties maakt GlobalProtect het voor bedrijven mogelijk om op naadloze wijze hun beveiligingsbehoeften in kaart te brengen, de privacy van de gebruikers te waarborgen en de productiviteit van native apps te behouden.

CITATEN

· “We gebruiken het enterprise security-platform van Palo Alto Networks voor de beveiliging van ons bedrijf, en we zijn erg blij dat we deze met GlobalProtect nu kunnen uitbreiden naar mobiele apparaten. We hebben de aanbieders van mobiele beveiliging vergeleken en denken dat GlobalProtect ons biedt wat we het hardst nodig hebben: een manier om de mobiele apparaten binnen onze bedrijfsomgeving veilig te kunnen gebruiken.”

− Blake Wofford, Senior Security Engineer bij Exeter Finance

· “Je ziet vaak conflicten tussen diverse doelstellingen: het gebruik van mobiele apparaten, de beveiliging van het netwerk tegen malware en ongeoorloofde toegang tot data, en de privacy van de gebruikers. Met GlobalProtect kunnen onze klanten deze conflicten oplossen. Bovendien kunnen bedrijven productief blijven werken met hun native mobiele apps, terwijl onze Next-Generation Firewall en de algemene threat intelligence worden uitgebreid van het netwerk tot aan endpoint-apparaten.”

− Lee Klarich, Senior Vice President Product Management bij Palo Alto Networks

De nieuwste versie van de GlobalProtect Mobile Security Manager biedt de volgende mogelijkheden:

· Er kunnen enterprise app stores worden opgezet, zodat goedgekeurde bedrijfsapplicaties op mobiele apparaten kunnen worden geïnstalleerd via de App Store, het Apple Volume Purchase Program (VPP) en Google Play. Dit verbetert de enterprise security via policy-based maatregelen, waardoor alleen toepassingen kunnen worden gedownload die zijn goedgekeurd door het bedrijf.

· Bedrijfsgegevens kunnen worden gescheiden van persoonlijke gegevens, waardoor geen informatie wordt uitgewisseld tussen bedrijfsapplicaties en persoonlijke applicaties.

· Applicaties, accounts en data kunnen selectief worden opgeschoond, zonder dat dit invloed heeft op de persoonlijke bestanden van de gebruiker.

Samen zorgen deze verbeterde technologieën en informatiesystemen voor een betere beveiliging van kwetsbare bedrijfsapplicaties en bedrijfsgegevens op het mobiele apparaat van de gebruiker. Met GlobalProtect Mobile Security Manager hoeven bedrijven voor hun beveiliging geen mobiele apparaten meer te verbieden, maar kunnen ze deze op innovatieve wijze gaan gebruiken, op een manier die de risico’s beperkt en de privacy van de gebruiker beschermt.

Meer informatie:

· Bekijk de tech talk over mobile security van Palo Alto Networks waarin de mobiele beveiliging van GlobalProtect wordt toegelicht.

· Bezoek http://paloaltonetworks.com/globalprotect voor meer informatie over de technologie.

Over Palo Alto Networks

Palo Alto Networks loopt voorop in een nieuw tijdperk van cyber security door bescherming te bieden aan duizenden bedrijven, overheden en serviceproviders tegen cyberaanvallen. In tegenstelling tot bestaande deelproducten zorgt het next-generation security-platform van Palo Alto Networks voor het op een veilige manier uitvoeren van bedrijfsprocessen, terwijl het tegelijkertijd bescherming biedt voor essentiële factoren van hedendaagse dynamische computeromgevingen: applicaties, eindgebruikers en content. Meer informatie is te vinden op https://www.paloaltonetworks.com/

Palo Alto Networks en het Palo Alto Networks logo zijn handelsmerken van Palo Alto Networks, Inc in de Verenigde Staten en in rechtsgebieden over de hele wereld. Alle andere handelsmerken, handelsnamen of servicemerken gebruikt of genoemd hierin zijn eigendom van hun respectieve eigenaars.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Text100 Global Communications Text100 Global Communications
Lorena Trako Ruud van Lieshout
T. 020 530 4345 T. 020 530 4344
E. lorena.trako E. ruud.vanlieshout
Volg ons op Twitter: twitter.com/text100benelux

Advertisements