Persberichten

Persbericht: Palo Alto Networks introduceert Traps – een doorbraak in Enterprise Security

Palo Alto Networks introduceert Traps – een doorbraak in Enterprise Security
Preventieve aanpak om digitale bedreigingen bij het endpoint te stoppen

Amsterdam, 30 september 2014Palo Alto Networks® (NYSE: PANW), marktleider op het gebied van enterprise security, kondigt vandaag de beschikbaarheid aan van Traps, een revolutionaire en unieke Advanced Endpoint Protection, speciaal ontwikkeld om geraffineerde cyberaanvallen op endpoints te voorkomen zodat IT security teams verlost zijn van lastige oplossingen, patching en vaak nutteloze herstelpogingen.

Ondanks grote stappen voorwaarts op het gebied van netwerkbeveiliging blijven endpoints kwetsbaar voor geavanceerde aanvallen. Vooral wanneer werknemers buiten beschermde bedrijfsnetwerken actief zijn op hun mobiele netwerk of wanneer er sprake is van geraffineerde zero-day-aanvallen. Oudere endpoint-beveiligingsproducten vereisen voorkennis van een dreiging om deze te voorkomen, of nog erger, gebruiken een aanpak die alleen een nieuwe bedreiging identificeert nadat deze het endpoint al heeft bereikt. Dit reactieve verouderde model resulteert in een eindeloze jacht op duizenden nieuwe vormen van malware aanvallen en de toenemende kwetsbaarheden in software, die het endpoint kunnen misbruiken.

Om dit reactieve proces een halt toe te roepen, beschermt Palo Alto Networks met Traps het endpoint op proactieve wijze tegen aanvallen, zoals onbekende malware en zero-days exploits, voordat zij schade kunnen aanrichten.

QUOTES

· “De belangrijkste onderscheidende factor bij Traps is zijn vermogen om het beveiligingsproces voor het endpoint te automatiseren. De meeste producten informeren ons slechts dat er een probleem is, waarna er handmatig naar een oplossing moeten worden gezocht. Dit kost tijd en maakt ons kwetsbaar. Met Traps gebeurt dat automatisch en nagenoeg onmiddellijk, wat een enorme winst betekent.”

Advertisements