Persberichten

Persbericht: Nieuwe Gaming MEDION PC combineert kracht en snelheid

Nieuwe Gaming MEDION PC combineert kracht en snelheid

voor intense game ervaring

MEDION ERAZER X5356 E één van de eerste desktop systemen met NVIDIA GeForce GTX 980

Essen Duitsland, 7 oktober 2014 – MEDION lanceert de MEDION ERAZER X5356 E, de nieuwste toevoeging aan haar PC-productlijn voor gamers. Met de MEDION ERAZER X5356 E levert MEDION als één van de eersten een gaming desktop systeem met de nieuwste high-end NVIDIA® GeForce® GTX 980 grafische kaart. In combinatie met de krachtige Intel® Core™ i7-4790 processor kan de MEDION ERAZER X5356 E de nieuwste games en zwaarste multimedia-applicaties zonder problemen aan.

De NVIDIA® GeForce® GTX 980 voorzien van 4GB DDR5 videogeheugen is gebaseerd op de nieuwe, energiezuinige NVIDIA Maxwell™ architectuur en biedt zowel verbeterde prestaties als nieuwe gaming technologieën zoals NVIDIA G-Sync™ technologie. De MEDION ERAZER X5356 E bevat 16 GB werkgeheugen en biedt meer dan genoeg ruimte voor grote en zware bestanden dankzij een ingebouwde harde schijf van 4TB en een extra SSD van 256 GB. Hot Swap zorgt ervoor dat je de harde schijf gemakkelijk kunt verwisselen voor data back-up of data-uitwisseling. Daarnaast verhoogt de MEDION ERAZER X5356 E de game ervaring met 8-kanaals High Definition Audio.

Dankzij de HDMI en VGA aansluiting kan je met de MEDION ERAZER 5356 E gamen op je monitor maar ook op je televisie in de woonkamer. HDMI zorgt daarbij voor het doorgeven van het HD-signaal in haarscherpe kwaliteit. Met de SPDIF-aansluiting kunnen bovendien geluidsbestanden zonder kwaliteitsverlies naar een hifisysteem worden verstuurd. Dankzij Wireless LAN IEEE 802.11 n-standaard technologie maakt de desktop overal snel contact met het netwerk. Tot slot biedt de MEDION ERAZER 5356 E in totaal zes USB 3.0 en vier USB 2.0 ingangen om een tal van andere apparaten aan te sluiten.

Naast de ultieme game ervaring levert MEDION ook een uitgebreid softwarepakket met Windows® 8.1, een voor geïnstalleerde versie van Microsoft® Office 365, Windows® Essentials, Windows 8.1 applicatiepakket en McAfee LiveSafe.

Prijzen en beschikbaarheid:

De MEDION ERAZER X5356 E is per direct beschikbaar bij o.a. Media Markt Nederland en België, Coolblue Nederland en België, Eurosys België voor de adviesprijs van €1599,- Inclusief BTW.

Download hoge resolutie foto’s via: http://we.tl/Dfd0N01hB5

Over MEDION®

MEDION AG is een naamloze vennootschap met hoofdkantoor in Essen en ongeveer 1000 medewerkers. MEDION maakt deel uit van het internationale Lenovo-concern. Het bedrijfsmodel van MEDION is gericht op de levering van hoogwaardige, innovatieve trendproducten op het gebied van consumentenelektronica met fraai design voor een voordelige prijs aan een breed publiek. Naast de klassieke Europese acties met producten in de consumentenelektronica, ontwikkelt en verkoopt MEDION aanvullende diensten, met name op het gebied van telecommunicatie/MEDIONmobile, foto-service, downloadaanbiedingen en online diensten.

© 2014 MEDION AG. Alle rechten voorbehouden.

MEDION® en het bijbehorende MEDION-logo zijn gedeponeerde handelsmerken van MEDION AG in Duitsland en/of andere landen. Andere merken of productnamen zijn beschermde handelsmerken van de respectievelijke eigenaren.

###

Technische specificaties van de MEDION ERAZER X5356 E:

· Intel® Core™ i7-4790 processor

(3,6 GHz, tot 4,0 GHz met Intel® turbo-boost-techniek 2.0 en 8 MB Intel® Smart Cache)

· NVIDIA® GeForce® GTX 980 graphics

met 4 GB GDDR5 grafische geheugen en digitale HDMI® Audio-/Video-uitgang, DVI-I aansluitingen en 3 x DisplayPort ingangen

· 16 GB werkgeheugen

· 256 GB SSD

· 4 TB (4.000 GB) harde schijf

· Multistandaard-DVD-/CD Brander

Met DVD-RAM en Dual Layer ondersteuning

· USB 3.0

· Hot-Swap harde schijf dock

De harde schijven zijn gemakkelijk te verwisselen zelfs tijdens het gebruik. Perfect voor data back-up, data-uitwisseling en alternatieve besturingssystemen

· Snelle Wireless LAN IEEE 802.11 n-standaard technologie

· Multi-kaartlezer voor alle standaard modellen

· Gigabit LAN (10/100/1000 Mbit/s.) netwerkkaart

· 8-kanaals High-Definition-Audio

· 700 W voeding

Software

· Windows 8.1 Update

· Windows® Essentials

· Gratis testversie van Office 365

Op deze PC is een gratis 30-daagse proefversie van Office 365 voor geïnstalleerd. Wanneer de proefversie is verlopen kunt u Microsoft Office aanschaffen om Office software met volledige functionaliteit te activeren.

· Windows 8.1 applicaties

· McAfee LiveSafe – gratis 30 daagse proefversie voor geïnstalleerd.

Uw data, uw identiteit en uw apparaat zijn volledig beschermd dankzij McAfee. Wanneer de proefversie is verlopen kunt u een licentie aanschaffen om de software te blijven gebruiken.

Aansluitingen

· Aansluitingen aan de voorzijde: Multi-kaartlezer / 2 x USB 3.0 / 1 x microfoon / 1 x hoofdtelefoon

· Aansluitingen aan de achterzijde: 4 x USB 3.0 / 4 x USB 2.0 / 1 x HDMI® / 1 x DVI-I / 3 x DisplayPort / 1 x LAN (RJ-45) / 1 x Front Line Out / 1 x Back Surround Line Out / 1 x Center/Subwoofer Line Out / 1 x Side Surround Line Out / 1 x Line In / 1 x SPDIF Out (opt)

Inbegrepen accessoires

Computer toetsenbord en muis, DVI-I adapter met D-Sub VGA, gebruikershandleiding, Windows 8.1 Recovery DVD, Support DVD, netwerkkabel en garantiebewijs

Afmetingen (B x H x T) / Gewicht

Circa 190 x 445 x 505 mm / circa 12 kg

Voor vragen kunt u contact opnemen met:

Michelle Nguyen

Text100 Global Communications

E: michelle.nguyen

T: (0031) 20 530 4335

Volg ons op Twitter: @Text100Benelux

Like ons op Facebook: www.facebook.com/Text100Benelux

Indien u geen persberichten van Text100 meer wenst te ontvangen in de toekomst, kunt u een e-mail sturen aan unsubscribe.

Advertisements