Persberichten

Persbericht: Multitasking voor mobiele gebruikers: AOC presenteert een draagbare monitor

Noot aan de redactie: foto´s kunt u hier downloaden – : http://downloads.united.de/AOC/E1759FWU

Multitasking voor mobiele gebruikers: AOC presenteert een draagbare monitor

Amsterdam, 16 oktober 2014 – Meer ruimte voor een hogere efficiency.AOC introduceert een extreem veelzijdige monitor gericht op gebruikers van netbooks, laptops of andere draagbare computers. Met zijn 17,3 inch (43,9 cm) display creëert de myConnect E1759FWU extra schermruimte voor efficiënter werken. De USB 3.0 compatibiliteit van de monitor staat garant voor extra snel laden en een scherpe beeldkwaliteit. Gewoonweg praktisch: er is slechts één USB-kabel nodig voor gegevensoverdracht en stroomvoorziening. Deze lichtgewicht monitor is snel geïnstalleerd en eenvoudig mee te nemen.

Extra schermruimte en eenvoudig mee te nemen: de AOC E1759FWU

De perfecte metgezel voor zakelijke gebruikers

De myConnect E1759FWU voorziet mobiele gebruikers in een handomdraai van een dual monitor-opstelling.Zakelijke gebruikers hebben nu de mogelijkheid om ook buiten kantoor een uitgebreide werkomgeving op te zetten.Dankzij zijn geringe gewicht (slechts 1,28 kg) en superslanke design is de monitor het perfecte gezelschap op zakenreis of tijdens vakantie. Ondanks zijn draagbaarheid, maakt de myConnect E1759FWU indruk met zijn 17,3 inch (43,9) scherm. Dit komt ongeveer overeen met het formaat van een A4. Bovendien vereenvoudigt de monitor het werkproces, omdat gebruikers met behulp van het extra scherm snel informatie kunnen delen met klanten.Deze ultralichte en draagbare monitor wordt geleverd met een beschermhoes voor eenvoudig transport en een veilige opslag.

Ongeëvenaard niveau van multitasking

Voor nog meer comfort is de monitor uitgerust met een draaibare voet, zodat hij eenvoudig te gebruiken is in zowel een liggende als staande positie – handig voor bureaupresentaties of het bekijken van documenten, tekst of e-mails. Wanneer de monitor niet in gebruik is, kan de voet van de monitor netjes worden opgevouwen om makkelijk opgeborgen te worden. Om de bediening van de myConnect E1759FWU nog eenvoudiger te maken, is de monitor uitgerust met slimme software die de controle van de helderheid, het contrast en de energie-instellingen vereenvoudigt. Dankzij de USB-connectiviteit kunnen er maximaal zes USB-displays op de monitor worden aangesloten – een ongeëvenaard niveau van multitasking voor laptopgebruikers.

Eén kabel voor alle functies
Om van het gezeul met meerdere kabels af te zijn, is de myConnect E1759FWU monitor uitgerust met slechts één USB 3.0 kabel voor de overdracht van gegevens en de stroomvoorziening. Dit is mogelijk dankzij het lage energieverbruik (slechts 10 W) van het apparaat. Tegelijkertijd staat de USB 3.0 met zijn databandbreedte van 5 GB garant voor een snelle oplaadtijd en een uitmuntende beeldkwaliteit.

De myConnect E1759FWU ligt vanaf november 2014 in de winkel voor een adviesprijs van slechts 129 euro.

Over AOC

AOC is een van de wereldwijde topmerken op de beeldschermenmarkt. Dankzij hoge kwaliteit, eersteklas service, een aantrekkelijk design en milieuvriendelijke en innovatieve producten voor concurrerende prijzen vertrouwen steeds meer klanten en distributiepartners op AOC. Het uitzonderlijk brede productaanbod van computerschermen heeft in Europa vele awards gewonnen. AOC is een dochtermaatschappij van TPV Technology Limited, de grootste LCD-fabrikant ter wereld. De EMEA markt wordt vanuit het hoofdkantoor in Amsterdam bediend. Het kantoor in Praag bedient Oost-Europa en het Gemenebest van Onafhankelijke Staten (GOS). Via haar netwerk van lokale sales teams werkt AOC samen met alle grote IT-distributeures en resellers. www.aoc-europe.com.

Voor meer informatie of voor het aanvragen van een review sample kunt u contact opnemen met:

Sophia Heemskerk
Text100 Global Communications

T: +31 (0)20 530 4333

E: sophia.heemskerk

Of

Seden Ayyıldız
AOC International (Europe) B.V.

T: +31 20 5046952
E: Seden.Ayyildiz

Specsheet myConnect E1759FWU.pdf

Advertisements