Persberichten

Destiny Expansion I: The Dark Below verschijnt op 9 december en verlengt het Destiny-avontuur

Noot aan de redactie:

Download screenshots via:

Destiny Expansion I: The Dark Below verschijnt op 9 december en verlengt het Destiny-avontuur

Onder het maanoppverlak ontwaakt een lang vergeten vijand. . .

Schiphol-Rijk, 29 oktober 2014 – Activision en Bungie kondigden vandaag aan dat Destiny Expansion I: The Dark Below vanaf 9 december te downloaden zal zijn. The Dark Below is de eerste uitbreiding na de recordbrekende lancering van Destiny in september. Met deze uitbreiding kun je nieuwe wapens en gear verdienen via nieuwe verhalen, co-operatieve en multiplayer activiteiten.

Destiny is gemaakt en bedoeld als een levend universum, wat ons de kans geeft om de gaming experience ook nog na de lancering in real-time te verbeteren,” zegt Harold Ryan, President of Bungie. “Ook krijgen we zo inzicht in de dingen die spelers graag in nieuwe content zien terugkomen. Uit feedback hebben we begrepen dat mensen natuurlijk de superpopulaire Raid willen, maar daarnaast ook op zoek zijn naar nieuwe wapens, activiteiten en gear. De community helpt ons te beslissen welke ontwikkelingen vorm te geven en dat is heel belangrijk voor ons. "

Destiny Expansion I: The Dark Below biedt het volgende:

· Je kunt nieuwe wapens, armor en gear verdienen, waaronder Legendary en Exotic items

· Light Level cap is verhoogd naar 32 en er zijn vijf extra Bounty slots toegevoegd

· Nieuwe quests en missions. Na jaren in de schaduw van Hive te hebben gestaan, dient het nieuwe personage Eris zich aan met een onheilspellende boodschap: de Hive willen de god Crota aanroepen om de Aarde te vernietigen. Het is aan jou om Eris in de Tower te vinden en een speciale queeste op je te nemen, die bestaat uit drie nieuwe missies. Zo zal je Light vergroot worden en nieuwe rewards verdienen

· In de co-operative Strike The Will of Crota nemen jij en je Fireteam het op tegen Omnigul, terwijl zij er, op bevel van haar meester Crota, alles aan doet om het leger van de Hive te vergroten

· Drie nieuwe competitive multiplayer arena’s:

1. Pantheon. Ligt diep verborgen in de Black Garden van een oude Vex tempel. Typische Vex-landschappen en nauwe doorgangen.

2. Skyshock. Oude interplanetaire verdedigingswallen die ruimte bieden aan voertuigen en infanterie.

3. The Cauldron. Een verlaten plek waar ooit Hive-rituelen werden uitgevoerd en close-quarter combat aanbiedt.

· De nieuwe six-player Raid Crota’s End speelt zich af in de diepste diepten van de Hellmouth

· Op PlayStation platforms krijg je ook toegang tot een exclusieve co-operative Strike: The Undying Mind, en meer (dit blijft exclusief tot tenminste het najaar van 2015)

Je kunt The Dark Below los aanschaffen of als onderdeel van de Destiny Expansion Pass, die bestaat uit Expansion I en Expansion II, op PlayStation®4, PlayStation®3, Xbox One, en Xbox 360.

Download de screenshots hier: http://we.tl/2X7w4tfhh3

De community heeft direct contact met de ontwikkelaars via www.Bungie.net, www.facebook.com/Bungie en @Bungie op Twitter. Bezoek voor informatie over de game www.DestinyTheGame.com en houd de officiële sociale kanalen van Destinyin de gaten: www.facebook.com/DestinyTheGame en @DestinyTheGame op Twitter.

Voor vragen kunt u contact opnemen met:

Michelle Nguyen

Text100 Global Communications

E: michelle.nguyen

T: +31 20 530 4335

Indien u geen persberichten van Text100 meer wenst te ontvangen in de toekomst, kunt u een e-mail sturen aan unsubscribe.

Advertisements