Persberichten

Persbericht: Pure Storage introduceert een All-Flash strategie voor Converged Infrastructuren: FlashStack CI

Pure Storage introduceert een All-Flash strategie voor Converged Infrastructuren: FlashStack CI

Pure Storage FlashArrays vanaf nu te combineren met met VMware, Cisco-technologie en Unified Channel-Led Support

Amsterdam, 11 december 2014Pure Storage, dé aanbieder van all-flash enterprise storage, onthult vandaag FlashStack™ CI: een nieuwe lijn van converged infrastructuur (CI) oplossingen. Deze oplossingen worden aangeboden via FlashStack Authorized Support Partners binnen het Pure Storage Partner Program (P3) en bestaan uit zeer uitgebreide referentiearchitecturen, richtlijnen voor sizing en implementatie en worden ondersteunt via ‘single-call support’. FlashStack Converged Infrastructuur oplossingen zijn volledig getest, vooraf gevalideerd en hebben aangetoond de implementatie van moderne infrastructuur te stroomlijnen. Zodoende zorgen ze voor een kortere terugverdientijd voor service providers en zakelijke klanten. De eerste beschikbare configuraties combineren Pure Storage-arrays uit de FlashArray 400-serie met Cisco UCS Blade Servers, Cisco Nexus-switches, VMware vSphere® 5 en VMware Horizon 6. Op die manier vormen ze een gebruiksklare, krachtige en efficiënte flash-aangedreven infrastructuur die de virtuele servers (VSI) en de virtuele desktops (VDI) op de juiste schaal optimaliseren.

De flashrevolutie ontwikkelt zich met Pure Storage FlashStack CI

IT-afdelingen stappen steeds vaker over op Converged Infrastructuur oplossingen om het ontwerp te vereenvoudigen en de herhaalbaarheid van de investeringen in hun datacenter infrastructuur te vergroten. Tot nu toe zat de overgrote meerderheid van de Converged Infrastructuur oplossingen opgezadeld met de complexiteit, de inefficiëntie en de matige prestaties van mechanische schijven. FlashStack Converged Infrastructuur oplossingen van Pure Storage bieden een volledig all-flash-alternatief voor op disk gebaseerde CI-schijfsystemen en vereenvoudigen en stroomlijnen de keuze, de planning, het ontwerp, de implementatie en de ondersteuning van een complete datacenter infrastructuur, op basis van virtualisatie en flash. Gevoed door FlashArray, lost FlashStack CI op een unieke manier performance knelpunten op. Daarnaast vergroot het de betrouwbaarheid van de infrastructuur en maakt het enorme besparingen mogelijk op rackruimte, energiegebruik en koeling.

· Nieuw: FlashStack CI voor virtuele desktops
FlashStack CI voor VMware Horizon bevat een zeer uitgebreide referentiearchitectuur die de Pure Storage-FlashArrays uit de 400-serie, de Cisco UCS Blade Servers, Nexus-switches en VMware vSphere 5.5 combineert met VMware Horizon 6. Zodoende is het mogelijk om snel een krachtige infrastructuur te implementeren met ondersteuning voor VDI’s en met een korte terugverdientijd. Hiermee kan er in een standaardrack eenvoudig worden opgeschaald van enkele honderden tot 3000 desktops, met responstijden onder de milliseconde en een gebruikerservaring die “beter is dan een desktop”. Voor de VDI-systemen van FlashStack CI is er met één telefoontje 24/7/365 ondersteuning beschikbaar via Pure Storage FlashStack Authorized Support Partners.

“VMware Horizon, het meest uitgebreide desktopsysteem in de branche, zal samen met FlashStack CI van Pure Storage organisaties voorzien van een technologie die eenvoudig te implementeren is en de terugverdientijd kan verkorten”, aldus Sumit Dhawan, senior vice president en algemeen manager desktopproducten voor eindgebruikers bij VMware. “Met FlashStack CI van Pure Storage en VMware Horizon kunnen klanten profiteren van de voordelen van een flexibele en krachtige infrastructuur voor virtuele desktops.”
Nieuw: FlashStack CI voor virtuele servers
FlashStack CI voor VMware vSphere combineert de Pure Storage-FlashArrays uit de 400-serie met Cisco UCS Blade Servers, Nexus-switches en VMware vSphere 5.5. Op die manier is er een snellere implementatie van virtuele servers mogelijk. FlashStack CI voor VSI biedt een krachtige infrastructuur aan voor bedrijfskritische toepassingen en laat gebruikers honderden VM’s van professionele kwaliteit consolideren in één stack. Ook kunnen er in een aantal minuten tijd ruim 1000 VM’s worden opgezet, terwijl voor bedrijfskritische workloads de responstijden onder de milliseconde blijven. Ook voor dit systeem is er met één telefoontje 24/7/365 ondersteuning beschikbaar via de Pure Storage FlashStack Authorized Support Partners.

FlashStack CI: unieke channel partner ondersteuning door middel van één telefoontje

FlashStack Converged Infrastructuur oplossingen worden exclusief verzorgd en ondersteund door FlashStack Authorized Support Partners (ASP). Flashstack-ASP’s zijn getraind en gecertificeerd voor het verkopen en ondersteunen van Cisco-, VMware- en Pure Storage-technologie. Op die manier kunnen ze eerste en tweedelijns ondersteuning aanbieden. Dit zorgt voor een naadloze en uiterst gepersonaliseerde klantervaring. Klanten profiteren van kant-en-klare systemen, service en ondersteuning op maat, aangeboden door hun eigen voorkeurs partner.

De FlashStack Converged Infrastructuur oplossingen van Pure Storage met ‘single-call support’ zijn exclusief beschikbaar via FlashStack-ASP’s in een aantal regio’s: Datalink in de Verenigde Staten, Proact in het Verenigd Koninkrijk en Southern Cross in Australië. Pure Storage zal de FlashStack Converged Infrastructuur oplossingen en de wereldwijde verkrijgbaarheid verder uitbreiden door het toevoegen van nieuwe referentiearchitecturen, technologie configuraties en FlashStack-ASP’s in 2015. Door FlashStack CI exclusief via channel partners aan te bieden bevestigt Pure Storage opnieuw haar strategie de markt te benaderen samen met channel partners.

“Nu all-flash-opslag volwassen wordt, vragen klanten Pure Storage om ‘full stack’ oplossingen, zodat men sneller gebruik kan gaan maken van next-generation-infrastructuur. In onze visie staat absolute eenvoud en de best mogelijke opslag centraal, dus het ontwikkelen van converged infrastructuur oplossingen die deze belofte waarmaken is voor Pure Storage een belangrijke stap voorwaarts”, aldus Matt Kixmoeller, vice president producten en marketing bij Pure Storage. “Samen met onze FlashStack Authorized Support Partners nemen we voor onze wederzijdse klanten alle belemmeringen weg om all-flash-VSI en -VDI te gaan gebruiken, en zodoende versnellen we ook de ROI.”

Citaten FlashStack Authorized Support Partners

“Als toonaangevende integrator van converged datacenter infrastructuren rondom Cisco-systemen zijn we bij Datalink blij dat we FlashStack aan ons aanbod mogen toevoegen. We hebben FlashStack al geïnstalleerd in ons lab en in onze productieomgevingen, en we zijn klaar om onze klanten één aanspreekpunt te bieden voor dit geconvergeerde systeem van meerdere aanbieders, bestaande uit het ontwerp, de installatie, de ondersteuning en het beheer”, aldus Shawn O’Grady, Chief Operating Officer bij Datalink. “We zijn blij dat we onze samenwerking met Pure Storage kunnen uitbreiden als eerste FlashStack Authorized Support Partner in de Verenigde Staten.”

“Terwijl ze hun infrastructuren vernieuwen en nadenken over het leveren van hun IT-diensten, tonen klanten en prospects interesse in innovatieve oplossingen, zoals geconvergeerde systemen. Deze vereenvoudigen de implementatie van de infrastructuur en versnellen de tijd om meetbare kostenbesparingen en het verstrekken van slimme en sterke investeringen te leveren. Tot nu toe zijn er weinig opties geweest voor de ondersteuning van een echte next-generation geconvergeerde infrastructuur”, aldus Mark Butcher, commercieel directeur bij Proact. “FlashStack van Pure Storage biedt echter een zeer uitgebreid, krachtig en schaalbaar systeem voor onze klanten, en we zijn er trots op dat we de eerste FlashStack-partner zijn in het Verenigd Koninkrijk.”

“FlashStack CI bouwt voort op toonaangevende producten van Pure Storage, VMware en Cisco. Daarmee wordt het voor bedrijven eenvoudig om de voordelen van next-generation-infrastructuur toegankelijk te maken voor moderne datacenters. We zijn erg blij dat we de eerste FlashStack Authorized Support Partner zijn in de regio Azië-Pacific en dat we dit krachtige, professionele systeem kunnen gaan aanbieden”, aldus Mike Sakalas, Chief Executive Officer bij Southern Cross. “Dankzij de samenwerking tussen Southern Cross en Pure Storage krijgen onze klanten toegang tot een echt converged infrastructuur ondersteund door flash, een systeem dat op de huidige markt zijn gelijke niet kent. Dit is opnieuw een voorbeeld van de innovatieve systemen die Southern Cross op de markt brengt en die het succes voor onze klanten versnellen.”

Meer informatie

Referentiearchitecturen van FlashStack CI zijn nu beschikbaar en kunnen gratis gedownload worden (registratie verplicht).

Voor meer informatie over de FlashStack CI oplossingen met ‘single-call support’ van Pure Storage kunt u de referentiearchitecturen downloaden. Om een geautoriseerde reseller te lokaliseren in uw regio kunt u www.purestorage.com/FlashStack raadplegen. Voor prijzen en configuratiegegevens kunt u contact opnemen met een FlashStack Authorized Support Partner in uw regio voor een offerte.

Om een FlashStack ASP te worden dient een partner te voldoen aan de P3 eisen en 24/7/365 multi-vendor support kunnen aanbieden. Daarbij moeten ze getraind en geautoriseerd worden om alle technologische componenten van FlashStack Converged Infrastructuur oplossingen te kunnen verkopen en ondersteunen. P3-partners die FlashStack-ASP willen worden kunnen voor meer informatie contact opnemen met Winfried Posthumus, Channel Account Manager Benelux.

Over Pure Storage

Pure Storage, de aanbieder van all-flash enterprise storage, maakt een brede inzet van flash in datacenters mogelijk. In vergelijking met de traditionele hard disk gebaseerde storage arrays zijn de geheel uit flash opgebouwde enterprise storage arrays van Pure Storage 10x sneller en 10x efficiënter in ruimte- en energiegebruik Bovendien zijn de kosten per opgeslagen gigabyte lager dan de kosten van performance disks. De Pure Storage FlashArray is ideaal voor high-performance workloads, zoals server virtualisatie, desktop virtualisatie (VDI), database (OLTP, real-time analytics) en cloud computing. Voor meer informatie, bezoek www.purestorage.com.

Lees meer over Pure Storage

· Blog: www.purestorage.com/blog

· Twitter: www.twitter.com/PureStorageNL

· LinkedIn: www.linkedin.com/company/pure-storage

· YouTube: en

VMware, VMware Horizon en VMware vSphere zijn geregistreerde trademarks of handelsmerken van VMware, Inc. in de Verenigde Staten en andere rechtsgebieden. Het gebruik van het woord "partner" of "partnerschap" geeft op geen enkele wijze een wettelijke partnerrelatie tussen VMware en een andere onderneming weer..

De Pure Storage en "P" logo’s, Purity Operating Environment, en RAID-3D zijn handelsmerken van Pure Storage, Inc. Alle andere handelsmerken of namen die in dit document zijn het eigendom van hun respectieve eigenaars.

####

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Text100 Global Communications
Lorena Trako
T. 020 530 4345
E. lorena.trako

Volg ons op Twitter: twitter.com/text100benelux

Advertisements