Persberichten

Persbericht: De nieuwe Philips Moda 2: een aantrekkelijk scherm

De nieuwe Philips Moda 2: een aantrekkelijk scherm

· Geïntegreerde 7 watt-speakers met geluid van surroundkwaliteit

· Bluetooth-aansluiting voor draadloos streamen

· Elegant design met smalle rand en glas over het hele scherm

Amsterdam, 15 december, 2014: MMD, marktleider in technologie en merklicentiepartner voor Philips Monitors, heeft vandaag een nieuw IPS-scherm van 27 inch gelanceerd dat prachtige beelden in het witte glossy Moda-design combineert met een kamervullend geluid vanuit de geïntegreerde 7 watt-speakers en met Bluetooth-aansluitingen voor het streamen van muziek en video.

“Voor wie een scherm zoekt voor in de kamer is het uiterlijk van groot belang”, aldus Thomas Schade, vicepresident EMEA bij MMD. “We zijn ervan overtuigd dat dit scherm positieve aandacht gaat trekken. Het scherm ziet er dankzij het Moda 2-design niet alleen van alle kanten fantastisch uit, maar combineert ook een adembenemende kijk- en luisterervaring in één apparaat. Dankzij het surroundgeluid vanuit de geïntegreerde speakers en de Bluetooth-aansluiting zijn er ook een stuk minder kabels nodig.”

De hoogtepunten van de nieuwe Philips 275C5QHAW in het kort:

Een fantastisch uiterlijk vanuit elke hoek
Het scherm heeft een strakke, minimalistische look en is elegant aan alle kanten. De ideale aanvulling op elke ruimte. De fysieke rand van het scherm neemt nauwelijks ruimte in beslag; de buitenrand is slechts 2,5 mm breed en de zwarte matrixstrip op het paneel zelf meet in de breedte maar 3,5 mm. Dit zorgt voor een nog strakkere look, met minimale afleiding en een maximale schermvulling.

Kamervullend geluid
De geïntegreerde 7 watt-speakers worden aangedreven door een geluidssysteem dat beschikt over SRS WOW HD™-technologie, voor geluid van topkwaliteit. Het resultaat is surroundgeluid met virtuele 5.1-kanalen voor een meeslepende luisterervaring.

Streamen via Bluetooth
Het laatste wat een woonruimte (of werkruimte) nodig heeft zijn nog meer kabels. Doordat het 275C5QHAW-scherm beschikt over Bluetooth, kunnen gebruikers draadloos muziek en video’s streamen vanaf compatibele apparaten en kunnen ze hiervan genieten in fantastische audio- en videokwaliteit. Het Bluetooth-luidsprekersysteem van het scherm is ook een prettige manier om handsfree gesprekken te voeren.

Adembenemende beeldkwaliteit
De AH-IPS-technologie in het scherm zorgt voor een extrabrede kijkhoek, zodat gebruikers het scherm vanuit bijna elke hoek kunnen bekijken. Dit is ideaal voor wie bijvoorbeeld op het scherm foto’s wil laten zien aan een groep mensen. Met de Full HD-breedbeeldresolutie van 1920 x 1080p ondersteunt het scherm de hoogste HD-resolutie voor een maximale beeldkwaliteit.

Het nieuwe Philips Brilliance 275C5QHAW-scherm is vanaf december 2014 verkrijgbaar voor €349,-, inclusief BTW.

Technische specificaties – Philips Brilliance 275C5QHAW

LCD-beeldschermtype en -grootte AH-IPS-LCD, 27 inch / 68,6 cm
Type achtergrondverlichting W-LED
Optimale resolutie 1920 x 1080 @ 60 Hz
Kijkhoek 178º (H) / 178º (V), @ C/R > 10
Helderheid 250 cd/m²
Schermkleuren 16,7 m
Aansluitingen Signaalinvoer: VGA (analoog), HDMI x 2, MHL-HDMI (digitaal, HDCP)

Gesynchroniseerde invoer: afzonderlijke synchronisatie, synchronisatie op groen

Audio (in/uit): PC audio-ingang, koptelefoon-uitgang

Geluid Ingebouwde luidsprekers: 2 Bluetooth-luidsprekers van 7 watt
Standaard Kanteling: -5/+20°
Duurzaamheid Milieu en energie: EnergyStar 6.0, EPEAT

Silver, RoHS, loodvrij, kwikvrij

Recyclebaar verpakkingsmateriaal: 100%

Naleving en standaarden Officiële goedkeuringen: BSMI, CCC, CE Mark, cETLus, FCC Class B, GOST, SASO, SEMKO, TCO 6.0, TÜV/ISO9241-307, WEEE
Behuizing Voorrand, achterplaat, voet: wit

Afwerking: glossy

Over MMD

MMD is een volledige dochteronderneming van TPV en is in 2009 opgericht via een merklicentieovereenkomst met Philips. MMD brengt wereldwijd exclusief Philips LCD-schermen op de markt. Door de Philips’ merkbelofte te combineren met TPV’s productie-expertise op het gebied van schermen, is MMD door zijn snelle en gerichte benadering in staat innovatieve producten op de markt te brengen. MMD opereert internationaal, met het hoofdkantoor in Amsterdam en een tweede kantoor in Praag voor de Oost-Europese markt. MMD werkt via zijn netwerk van plaatselijke verkoopagenten samen met alle belangrijke Europese IT-distributeurs en -resellers. De ontwerp- en productiecentra van de onderneming zijn gevestigd in Taiwan. www.mmd-p.com

Voor meer informatie of voor het aanvragen van een review sample kunt u contact opnemen met:

Sophia Heemskerk
Text100 Global Communications

T: +31 (0)20 530 4333

E: sophia.heemskerk@text100.nl

Fani Yaneva

MMD
Tel.: +31 20 5046950
Fani.Yaneva

Advertisements