Persberichten

Persbericht: Het nieuwe Philips-QHD-scherm van 34 inch: maximaal multitasken

Noot aan de redactie: hoge resolutie foto’s kunt u downloaden via de volgende link: – http://bit.ly/1MOp6ds

Het nieuwe Philips-QHD-scherm van 34 inch: maximaal multitasken

• UltraWide-scherm van 34 inch met panoramisch beeld zet alles in groter perspectief

• CrystalClear QHD brengt beelden tot leven

Amsterdam, 24 februari 2015: MMD, marktleider in technologie en merklicentiepartner voor Philips Monitors, kondigt een uitbreiding in de serie UltraWide-schermen van Philips aan. De BDM3470UP, een nieuwe monitor van 34 inch, biedt Quad HD-resolutie die beelden tot leven brengt. Meerdere vensters kunnen eenvoudig naast elkaar worden weergegeven met enorm veel helderheid en detail, dankzij de panoramische UltraWide-desktop.

Panoramische CrystalClear prestaties met AH-IPS-technologie

De kleuren van het nieuwste Philips-scherm worden door AH-IPS-panelen consistent helder en nauwkeurig gehouden, zelfs bij een kijkhoek van 178°. De panoramische UltraWide-weergave van 21:9 biedt ruimte voor meerdere vensters, waardoor het mogelijk is om bestanden naast elkaar te vergelijken of te multitasken bij verschillende toepassingen. De CrystalClear Quad HD-resolutie van 3440 x 1440 pixels maakt het mogelijk om met een ongeëvenaarde helderheid in te zoomen tot het allerkleinste detail. Voor nog meer helderheid en kleurechtheid, beschikt het nieuwe scherm ook over de Philips SmartUniformity modus; met speciale kleurberekeningen zorgt deze ervoor dat de gemiddelde helderheid van het scherm voor minimaal 95 procent uniform is.

Eenvoudig aansluiten en genieten

Net als andere modellen van deze lijn heeft ook dit 34 inch-scherm meerdere aansluitingen, zoals HDMI, MHL voor mobiele media op het grote scherm, DisplayPort, DVI en VGA, en USB 3.0 voor een supersnelle dataoverdracht. Daarnaast beschikt het nieuwe scherm over MultiView om optimaal gebruik te kunnen maken van deze aansluitingen. Deze technologie stelt gebruikers in staat op twee apparaten tegelijkertijd te werken, bijvoorbeeld op een pc en een laptop. Het UltraWide-scherm kan hierbij worden opgedeeld, zodat de scherminhoud vanaf twee bronnen tegelijkertijd te bekijken is.

Het nieuwe Philips BDM3470UP-scherm van 34 inch is nu verkrijgbaar voor € 899,-.

Technische specificaties – Philips BDM3470UP-scherm van 34 inch

LCD-beeldschermtype en -grootte AH-IPS-LCD
Type achtergrondverlichting W-LED
Schermgrootte 34 inch / 86,7 cm
Optimale resolutie 3440 x 1440 @ 60 Hz
Kijkhoek 178º (H) / 178° (V), @ C/R > 10
Helderheid 320 cd/m²
Schermkleuren Ondersteuning voor 1,07 miljard kleuren
Aansluitingen · USB: USB 2.0 x 2, USB 3.0 x 2 + snellere oplader

· Signaalinvoer: VGA (analoog), DVI-Dual Link (digitaal, HDCP), DisplayPort, MHL-HDMI (digitaal, HDCP)

· Gesynchroniseerde invoer: afzonderlijke synchronisatie, synchronisatie op groen

· Audio (in/uit): PC audio-ingang, koptelefoon-uitgang

Duurzaamheid Milieu en energie: EnergyStar 6.0, EPEAT Gold, TCO Edge, RoHS

•Recyclebaar verpakkingsmateriaal: 100%

•Gerecycled plastic na consumptie: 65%

•Specifieke materialen: PVC-/BFR-vrije behuizing, kwikvrij, loodvrij

Naleving en standaarden Officiële goedkeuringen: CE Mark, FCC-klasse B, SEMKO, cETLus, CU-EAC, TCO 6.0, EPA, PSB, WEEE, CCC, CECP, KC, BSMI, TÜV Ergo, TÜV/GS, VCCI, PSE

Over MMD

MMD is een volledige dochteronderneming van TPV en is in 2009 opgericht via een merklicentieovereenkomst met Philips. MMD brengt wereldwijd exclusief Philips LCD-schermen op de markt. Door de Philips’ merkbelofte te combineren met TPV’s productie-expertise op het gebied van schermen, is MMD door zijn snelle en gerichte benadering in staat innovatieve producten op de markt te brengen. MMD opereert internationaal, met het hoofdkantoor in Amsterdam en een tweede kantoor in Praag voor de Oost-Europese markt. MMD werkt via zijn netwerk van plaatselijke verkoopagenten samen met alle belangrijke Europese IT-distributeurs en -resellers. De ontwerp- en productiecentra van de onderneming zijn gevestigd in Taiwan. www.mmd-p.com

Voor meer informatie of voor het aanvragen van een review sample kunt u contact opnemen met:

Sophia Heemskerk
Text100 Global Communications

T: +31 (0)20 530 4333

E: sophia.heemskerk@text100.nl

Fani Yaneva

MMD
T: +31 (0)20 5046950
E: Fani.Yaneva

Advertisements