Persberichten

Persbericht: AppSense kondigt nieuw platform aan voor next-generation-inzichten

Noot aan de redactie: Foto’s kunt u downloaden via: http://we.tl/dB0sYmVFOg

AppSense kondigt nieuw platform aan voor next-generation-inzichten

AppSense Insight draagt bij aan een betere productiviteit, beveiliging en kostenbesparing

Amsterdam, 24 maart 2015 – AppSense, de toonaangevende leverancier van user environment oplossingen, kondigt vandaag de lancering van AppSense Insight aan. AppSense Insight is een nieuw analyticsplatform waarmee IT-teams praktische inzichten krijgen in de computeromgeving van de eindgebruiker. Zo is het mogelijk om de productiviteit, de beveiliging en de compliance te verbeteren, terwijl tegelijkertijd de kosten kunnen worden beheerst en teruggebracht.

“Met AppSense Insight zien IT-teams precies wat er bij de eindgebruiker gebeurt. Men heeft via statistieken inzicht in zaken als inlogtijden, de toegewezen en de daadwerkelijk gebruikte privileges, het applicatiegebruik, het aantal gebruikers per server en het CPU-gebruik. Dit betekent dat IT-teams kunnen zien waar gebruikers mee te maken krijgen, zodat ze snel op eventuele problemen kunnen reageren,” aldus Renske Galema, Country Manager Benelux bij AppSense. “Dankzij Insight kan men proactief stappen ondernemen om belangrijke transformatie- en migratieprojecten succesvol te laten verlopen, de kosten te beperken en gebruikers productief te houden. Onze focus ligt op het aanbieden van een zo productief mogelijke werkplek, die tegelijkertijd veilig is, voldoet aan alle regels en operationeel efficiënt is.”

Met het nieuwe systeem kunnen er meer gegevens over endpoints verzameld worden dan dat voorheen mogelijk was, deze worden vervolgens gecombineerd met feeds van derde partijen en met institutionele kennis van de werkplek. In veel gevallen betekent dit dat data-analisten geen cryptische ruwe data meer hoeven te ontcijferen.

AppSense Insight is verkrijgbaar als een optionele module binnen DesktopNow, het softwarepakket van AppSense voor user environment management.

Bezoek voor meer informatie over AppSense Insight www.appsense.com/insight.

Over AppSense

AppSense loopt internationaal voorop in UEM (User Environment Management): meer dan 3000 klanten maken gebruik van de oplossingen op meer dan 7 miljoen desktops. AppSense DesktopNow en DataNow maken het mogelijk dat IT-teams een optimale gebruikerservaring en productiviteit kunnen leveren op zowel fysieke en virtuele desktops. Tevens wordt de beveiliging verhoogd en naast de operationele ook de infrastructurele kosten verminderd. Het bedrijf is gevestigd in Sunnyvale, Californië, Verenigde staten, met kantoren over de hele wereld.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Text100 Global Communications Text100 Global Communications
Ruud van Lieshout Cherilyn Mets
T. +31 20 530 4344 T. +31 20 530 4346
E. ruud.vanlieshout E. cherilyn.mets

Volg ons op Twitter: twitter.com/text100benelux

Indien u geen persberichten van Text100 meer wenst te ontvangen in de toekomst, kunt u een e-mail sturen aan unsubscribe.

Advertisements