Persberichten

Persbericht: Yourzine start partnership met Notificare voor gepersonaliseerde campagnes op mobile devices

Yourzine start partnership met Notificare voor gepersonaliseerde campagnes op mobile devices

´s-Hertogenbosch, 1 mei 2015 Yourzine, een toonaangevend dialoogmarketingbureau in Nederland, kondigt vandaag een nieuw strategisch partnership aan met Notificare. Dit is een mobile marketing platform waarmee marketeers contextuele en interactieve notificaties kunnen versturen naar smartphones en tablets.

Mobile is voor marketeers een grote uitdaging, dit komt met name door de opmars van veel nieuwe mogelijkheden via mobile devices en de opkomst van smartwatches. Met behulp van Notificare en iBeacon-technologie kunnen bedrijven nu, als de klant daarvoor toestemming geeft, informatie over hen verzamelen, ook wanneer zij fysiek in de winkel zijn. Deze informatie geeft marketeers beter inzicht in de producten waar de consument naar op zoek is. Zo kunnen retailers bijvoorbeeld relevante aanbiedingen sturen naar gebruikers van hun app wanneer ze in de buurt van een vestiging zijn. Dit draagt bij aan een betere klantbeleving en legt de verbinding tussen online en offline.

“Bij Yourzine zien we dat merken en organisaties steeds vaker worden geconfronteerd met zowel bestaande als potentiële klanten die verschillende mobile devices integreren in hun dagelijkse leven,” zegt Michiel van Riemsdijk, directeur van Yourzine. “Het is daarom van belang om het mobiele kanaal aan de omnichannel strategie toe te voegen. Dankzij een partnership met Notificare kunnen wij een stapje verder gaan om onze klanten te helpen het beste uit hun apps te halen. Met relevante berichten bereiken we de eindgebruiker zowel thuis als onderweg, ongeacht het aparaat dat zij gebruiken, om de klantwaarde te verhogen.”

Robert Leefmans, CEO bij Notificare voegt daar aan toe: “Consumenten zijn altijd onderweg en vaak uit het oog van marketeers. Notificare biedt een goede oplossing om deze mensen alsnog te bereiken via notificaties op hun mobile devices, precies waar en wanneer de consument daar behoefte aan heeft. Met onze technologie, die een plugin is voor apps, kunnen nog meer bedrijven profiteren van dit krachtige marketinginstrument voor het mobile platform. Wij zijn verheugd om onze krachten met Yourzine te bundelen om zo de relatie tussen consument en merk nog beter te versterken."

Over Notificare

Het Notificare Mobile Marketing Platform is een krachtig marketing instrument waarmee bedrijven hun mobiele apps kunnen verrijken met interactieve contextuele berichten. Notificare maakt hierdoor persoonlijke en locatie-gebaseerde interactie mogelijk, onder andere door middel van iBeacons. Hiermee kunnen bedrijven hun klanten voorzien van relevante informatie op het juiste moment. Dit vergroot de effectiviteit van de marketingcommunicatie en zorgt dat er een duurzame relatie met klanten wordt opgebouwd. Notificare versterkt het mobiele kanaal binnen omni-channel campagnes. Meer informatie: www.notifica.re.

Over Yourzine

Yourzine is een toonaangevend dialoogmarketingbureau dat merken en organisaties helpt om persoonlijke meerwaarde te geven aan alle contactmomenten tussen merk en consument. Het bureau werkt op basis van klantinzicht, waarna klantcontact wordt verzorgd met als doel klantwaarde verhogen. De kracht van Yourzine is de mix tussen strategische en technische kennis en de creatieve uitrol van campagnes. Met een continu oog voor het effect en het resultaat. Yourzine werkt voor merken en organisaties als Albert Heijn, Etos, Samsung, HEMA, V&D, De Efteling, IKEA, Triodos Bank, NRC, Unicef, Het Nederlandse Rode Kruis en Ziggo.

Yourzine isISO 9001 en ISO/IEC 27001:2005 gecertificeerd en maakt onderdeel uit van de LECTRIC Groep. De LECTRIC Groep is in 1997 ontstaan en gegroeid tot een organisatie van acht gespecialiseerde bureaus en 250 professionals. Voor meer informatie kunt u kijken opwww.lectricgroep.nl en www.yourzine.nl.

Volg Yourzine op:

· Twitter: www.twitter.com/yourzine

· Facebook: www.facebook.com/yourzine

Voor vragen kunt u contact opnemen met:

Michelle Nguyen Cherilyn Mets

Text100 Global Communications Text100 Global Communications
T: 020 530 43 35 T: 020 530 43 46
E: michelle.nguyen E: cherilyn.mets

Indien u geen persberichten van Text100 meer wenst te ontvangen in de toekomst, kunt u een e-mail sturen aan unsubscribe.

Advertisements