Persberichten

Media alert: Yourzine genomineerd voor de Selligent Awards 2015 met de Samsung Galaxy S6 case

Yourzine genomineerd voor de Selligent Awards 2015 met de Samsung Galaxy S6 case

´s-Hertogenbosch, 11 mei 2015 Yourzine, een toonaangevend dialoogmarketingbureau in Nederland, is met haar Samsung Galaxy S6 case genomineerd voor de Selligent Awards 2015. De awards zijn een vitrine voor de beste marketingprogramma´s en campagnes binnen het wereldwijde partnernetwerk van Selligent.

Yourzine kreeg van Samsung de uitdaging om vanuit het algemeen ontwikkelde CRM programma een specifieke campagne te ontwikkelen dat zou inspelen op geïnteresseerde consumenten voorafgaand aan de launch van de Samsung Galaxy S6 smartphone. Het doel was om hen betrokken te houden, aan te zetten tot een aankoop en de tevredenheid te optimaliseren in de periode na deze aankoop. Yourzine rolde een campagne voor Samsung Europa uit in dertien landen en in vijftien talen en bereikte met de campagne maar liefst 10 miljoen geïnteresseerde consumenten. De campagne werd gelokaliseerd door middel van specifieke aanpassingen per locatie en naar het specifieke interessegebied van iedere consument om aan de eisen van de verschillende landen, markten en consumenten te voldoen.

Bekijk Yourzine’s Samsung Galaxy S6 case: www.selligent-awards.com/nominee/samsung-galaxy

De winnaars worden op 21 mei aanstaande bekend gemaakt tijdens de eerste Riviera Summit in Nice.

Over Yourzine

Yourzine is een toonaangevend dialoogmarketingbureau dat merken en organisaties helpt om persoonlijke meerwaarde te geven aan alle contactmomenten tussen merk en consument. Het bureau werkt op basis van klantinzicht, waarna klantcontact wordt verzorgd met als doel klantwaarde verhogen. De kracht van Yourzine is de mix tussen strategische en technische kennis en de creatieve uitrol van campagnes. Met een continu oog voor het effect en het resultaat. Yourzine werkt voor merken en organisaties als Albert Heijn, Etos, Samsung, HEMA, V&D, De Efteling, IKEA, Triodos Bank, NRC, Unicef, Het Nederlandse Rode Kruis en Ziggo.

Yourzine isISO 9001 enISO/IEC 27001:2005 gecertificeerd en maakt onderdeel uit van de LECTRIC Groep. De LECTRIC Groep is in 1997 ontstaan en gegroeid tot een organisatie van acht gespecialiseerde bureaus en 250 professionals. Voor meer informatie kunt u kijken opwww.lectricgroep.nl en www.yourzine.nl.

Volg Yourzine op:

· Twitter: www.twitter.com/yourzine

· Facebook: www.facebook.com/yourzine

Voor vragen kunt u contact opnemen met:

Michelle Nguyen Cherilyn Mets

Text100 Global Communications Text100 Global Communications
T: 020 530 43 35 T: 020 530 43 46
E: michelle.nguyen E: cherilyn.mets

Indien u geen persberichten van Text100 meer wenst te ontvangen in de toekomst, kunt u een e-mail sturen aan unsubscribe.

Advertisements