Persberichten

AppSense sluit overeenkomsten met Comparex, QNH, Qwise en Arrow

AppSense sluit overeenkomsten met Comparex, QNH, Qwise en Arrow

AppSense, de toonaangevende leverancier van user environment oplossingen, kondigt vandaag aan resellerovereenkomsten te hebben gesloten met COMPAREX, QNH en Qwise. Tevens heeft AppSense een overeenkomst gesloten met distributeur Arrow.

Comparex, QNH en Qwisemaken nu deel uit van het AppSense Certified Solution Partner programma. Leden van dit programma profiteren van consultancy, design, implementatie diensten en hulp van het AppSense User Virtualization Platform. Hierbij krijgen ze hulp vanuit de sales en marketing afdelingen en kunnen ze gebruik maken van de technische middelen aangeboden door het AppSense ecosysteem. De resellerovereenkomsten zorgen ervoor dat nu nog meer klanten kennis maken en profiteren van de oplossingen van AppSense. Arrow zal als distributeur de rol van intermediair tussen AppSense en de resellers opnemen.

Dick Tauran, Business Unit Manager bij QNH: “De producten van Appsense zijn een waardevolle aanvulling op onze dienstverlening. De producten zijn inmiddels succesvol geïmplementeerd bij onder meer het UMCG, het Martini ziekenhuis en de gemeenten Assen en Groningen. Door de samenwerking met Appsense zijn wij in staat nog beter aan de wensen van onze klanten te voldoen.”

Curtis Partoredjo, Alliance & Business Development Manager bij Qwise: “We wilden een UEM-oplossing met focus op de eindgebruiker in plaats van focus op de beheerder. We hebben dit gevonden door met AppSense in zee te gaan."

Michiel van Teijlingen, Commercieel Directeur bij COMPAREX: “AppSense is een waardevolle speler op het gebied van virtualisatie.”

Bart van Rheenen, Managing Director, Arrow ECS Benelux: “Arrow en AppSense deden al zaken in andere Europese landen. Als gevolg van de successen in de Belgische en Luxemburgse markt heeft Arrow ook in Nederland het Citrix distributie contract gewonnen. Mede hierdoor ontstond er direct behoefte bij onze Citrix, VMWare en Microsoft resellers, waardoor de toevoeging van AppSense aan ons portfolio een zeer welkome aanvulling is.”

“Deze partnerships zijn voor AppSense van groot belang, omdat ze een breed scala aan producten goed weten te combineren met een hoog kennisniveau,” aldus Aidan van Nes, Channel Development Manager Benelux bij AppSense. “Dankzij deze samenwerkingen hebben onze klanten geen omkijken meer naar het implementatietraject.”

###

Over AppSense

AppSense loopt internationaal voorop in UEM (User Environment Management): meer dan 3000 klanten maken gebruik van de oplossingen op meer dan 7 miljoen desktops. AppSense DesktopNow en DataNow maken het mogelijk dat IT-teams een optimale gebruikerservaring en productiviteit kunnen leveren op zowel fysieke en virtuele desktops. Tevens wordt de beveiliging verhoogd en naast de operationele ook de infrastructurele kosten verminderd. Het bedrijf is gevestigd in Sunnyvale, Californië, Verenigde staten, met kantoren over de hele wereld.

###

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Text100 Global Communications Text100 Global Communications
Ruud van Lieshout Cherilyn Mets
T. 020 530 4344 T. 020 530 4346
E. ruud.vanlieshout E. cherilyn.mets

Volg ons op Twitter: twitter.com/text100benelux

Indien u geen persberichten van Text100 meer wenst te ontvangen in de toekomst, kunt u een e-mail sturen aan unsubscribe.

Advertisements