Persberichten

Nieuwe MEDION ERAZER brengt PC gaming naar een hoger niveau

Nieuwe MEDION ERAZER brengt PC gaming naar een hoger niveau

MEDION ERAZER X5382 E combineert kracht en snelheid voor een intense game-ervaring

Essen Duitsland, 15 juni 2015 – MEDION vernieuwt haar PC-productlijn met de MEDION® ERAZER® X5382 E, een high-end gaming desktop die is uitgerust met hoogwaardige technologie voor een intense game ervaring. De MEDION ERAZER X5382 E is voorzien van een krachtige Intel® Core™ i7-4790K processor voor maximale snelheid tot 4.44 GHz en een geavanceerd waterkoeling systeem. Daarnaast heeft de nieuwe MEDION gaming desktop een stijlvolle uitstraling dankzij de geïntegreerde verlichting. Gebruikers kunnen kiezen uit zes verschillende kleuren en drie verlichtingsmodi om de MEDION® ERAZER® X5382 E naar eigen smaak te personaliseren.

Gamers zijn met de MEDION® ERAZER® X5382 E verzekerd van de beste gaming prestaties dankzij het ingebouwde MSI Z97 GAMING 7 moederbord en twee NVIDIA® GeForce® GTX 980 grafische kaarten in SLI opstelling. De MSI Z97 GAMING 7 is een ‘Military Class 4’ moederbord. Door het gebruik van speciale materialen voor de componenten is het moederbord bestand tegen hoge en lage temperaturen. Hierdoor heeft het een langere levensduur en kan het verder probleemloos worden overgeklokt. Het moederbord bevat Audio Boost 2 en Creative Sound Blaster Cinema 2 voor een helder geluid tijdens het gamen. Om het geluid nog realistischer te maken bevat de MEDION ERAZER X5382 E een SPDIF-aansluiting waardoor geluidsbestanden zonder kwaliteitsverlies naar een hifisysteem kunnen worden verstuurd. Daarnaast biedt de MSI Z97 GAMING 7 maximale ondersteuning voor SLI en crossfire. In combinatie met de twee grafische kaarten van NVIDIA heeft de MEDION ERAZER X5382 E voldoende kracht om te kunnen gamen op meerdere schermen. De extra schermen kunnen probleemloos worden aangesloten via HDMI, DVI-I of DisplayPorts en zorgen voor haarscherpe beeldkwaliteit.

De MEDION ERAZER X5382 E draait op Windows 8.1 en bevat een werkgeheugen van 32 GB met een snelheid tot 1.866 MHz. De gaming desktop biedt meer dan genoeg ruimte voor het spelen van videogames die veel ruimte in beslag nemen dankzij een ingebouwde harde schijf van 4 TB en een extra SSD van 512 GB. Hot Swap zorgt ervoor dat je de harde schijf gemakkelijk kunt verwisselen voor data back-up of data-uitwisseling. Dankzij de Wireless LAN IEEE 802.11 n-standaard technologie maakt de desktop overal snel contact met het netwerk. Tot slot biedt de MEDION ERAZER X5382 E een eSATA Xpress port waarmee je meerdere externe harde schijven kunt aansluiten om snel en veilig data te versturen en op te slaan.

Prijzen en beschikbaarheid:

De MEDION ERAZER X5382 E is nu beschikbaar via de MEDION Webshop voor een adviesprijs van €2999,- inclusief BTW.

Download hoge resolutie foto’s via: http://we.tl/c71BEj51Kg

Over MEDION®

MEDION AG is een naamloze vennootschap met hoofdkantoor in Essen en ongeveer 1000 medewerkers. MEDION maakt deel uit van het internationale Lenovo-concern. Het bedrijfsmodel van MEDION is gericht op de levering van hoogwaardige, innovatieve trendproducten op het gebied van consumentenelektronica met fraai design voor een voordelige prijs aan een breed publiek. Naast de klassieke Europese acties met producten in de consumentenelektronica, ontwikkelt en verkoopt MEDION aanvullende diensten, met name op het gebied van telecommunicatie/MEDIONmobile, foto-service, downloadaanbiedingen en online diensten.

© 2014 MEDION AG. Alle rechten voorbehouden.

MEDION® en het bijbehorende MEDION-logo zijn gedeponeerde handelsmerken van MEDION AG in Duitsland en/of andere landen. Andere merken of productnamen zijn beschermde handelsmerken van de respectievelijke eigenaren.

###

Technische specificaties van de MEDION® ERAZER® X5382 E:

 • Intel® Core™ i7-4790K processor

(4.00 GHz tot 4.44 GHz met Intel® Turbo-Boost-Technologie 2.0 en 8 MB Intel® Smart Cache)

 • 2 x NVIDIA® GeForce® GTX 980 met SLI operation

met 2 x 4.096 MB GDDR5 graphics memory en 1 x digital HDMI® audio-/video output, 1 x DVI-I ports en 63 x DisplayPort

 • 32 GB DDR3 Crucial™ Ballistix Tactical memory tot 1.866 MHz
 • 512 GB SSD
 • 4 TB (4.000 GB) Hard Disk Drive
 • MSI™ Z97 Gaming 7 moederbord

– USB Audio Power: Stabiele 5V voeding en een betere signaaloverdracht via USB

– Guard-Pro: Verbeterde bescherming en energie-efficiëntie

– OC Genie 4: Gemakkelijk overklokken

– Click BIOS 4: Je system gemakkelijk fine-tunen

– Multi-GPU: Ondersteuning voor NVIDIA SLI en AMD CrossFire

– Geweldig geluid dankzij Audio Boost 2, powered by Creative Sound Blaster Cinema 2

– Gaming-Device-Port: Geoptimaliseerd met triple gold-plating voor high polling rate gaming devices

– Military class 4 componenten

 • Multiformat DVD-/CD burner

Ondersteunt DVD-RAM en Dual-Layer

 • Fast wireless LAN IEEE 802.11 n-standaard technologie
 • USB 3.0
 • Hot-Swap mobile rack1

De harde schijven zijn gemakkelijk te verwisselen zelfs tijdens het gebruik. Externe HDD’s zijn niet inbegrepen.

 • Water koeling systeem
 • Multi-kaartlezer voor alle huidige geheugenkaarten
 • Killer™ E2200 Gigabit LAN
 • 8-channel high definition audio
 • eSATA Xpress port

Software

· Windows 8.1

· Gratis testversie van Office 365

Op deze PC is een gratis 30-daagse proefversie van Office 365 voor geïnstalleerd. Wanneer de proefversie is verlopen kunt u Microsoft Office aanschaffen om Office software met volledige functionaliteit te activeren.

· McAfee LiveSafe – gratis 30 daagse proefversie voor geïnstalleerd

Uw data, uw identiteit en uw apparaat zijn volledig beschermd dankzij McAfee. Wanneer de proefversie is verlopen kunt u een licentie aanschaffen om de software te blijven gebruiken.

Sockets

· Aansluitingen aan de voorzijde: 2 x USB 3.0, 1 x Mic in, 1 x Audio out, multi-kaartlezer

· Aansluitingen aan de achterzijde: 8 x USB 3.0, 2 x USB 2.0, 1 x PS/2, 1 x LAN (RJ45), 1 x HDMI 2.0, 1 x DVI-I, 3 x DisplayPort

· Audio: 1 x Front Line Out, 1 x Back Surround Line Out, 1 x Center/Subwoofer Line Out, 1 x Side Surround Line Out, 1 x Line In, 1 x SPDIF Out (opt.)

Accessoires
PC toetsenbord en muis, stroom kabel, garantiebewijs

Afmetingen / Gewicht

280 x 560 x 555 mm / 19 kg

Advertisements