Persberichten

Persbericht: AOC en AMD FreeSync™: monitors voor ongekende vloeiende gameplay

Noot aan de redactie: hoge resolutie foto’s kunt u downloaden via de volgende link: – http://downloads.united.de/AOC/G2460PF & http://downloads.united.de/AOC/G2770PF

AOC en AMD FreeSync™: monitors voor ongekende vloeiende gameplay

Dynamische verversingssnelheid via AMD FreeSync™ betekent nog beter gamen voor een betaalbare prijs

Amsterdam, 23 juni 2015AOC, een van de topmerken op de internationale beeldschermen markt, kondigt vandaag zijn eerste twee gamingmonitoren aan met AMD FreeSync™. Dit is een volledig open technologie voor een dynamische verversingssnelheid. ‘Tearing’ en schokkend beeld behoren hierdoor tot het verleden en bovendien is er hierdoor een snelle input mogelijk. Voor een vloeiende gameplay hebben gamers alleen een geschikte grafische kaart en drivers van AMD nodig, plus een AMD FreeSync™-gamingmonitor van AOC. De nieuwe AOC G2460PF en G2770PF beschikken over al deze verbeterde gameplay functies en dat voor dezelfde prijs als hun voorgangers. Ze zijn vanaf september 2015 verkrijgbaar voor een adviesprijs van 319 en 399 euro.

Vloeiende gameplay met AOC en AMD FreeSync™

Een vloeiende gameplay is cruciaal. Dit is niet mogelijk als de GPU en de ververssingssnelheid van de monitor niet naadloos op elkaar zijn afgestemd. AMD FreeSync™ maakt dit mogelijk zonder dat dit ten koste gaat van de prestaties. Deze technologie zorgt voor gamen zonder ‘tearing’ en schokkend beeld, terwijl de framerates en de inputsnelheid maximaal blijven.

AMD FreeSync™ werkt met het veelgebruikte DisplayPort™ Adaptive-Sync voor dynamische verversingssnelheden. Dat betekent dat de GPU de monitor meteen ververst als hij een nieuw beeld naar de monitor stuurt, voor een perfecte synchronisatie tussen de twee apparaten. Voor deze nieuwe AMD-technologie is geen extra hardware nodig en het werkt met open standaarden, zonder licentiekosten die de prijs voor het eindproduct hoger zouden maken.

Essentiële gamingfuncties

Monitors voor gamers moeten minimaal een verversingssnelheid van 144 Hz hebben en een responstijd van 1 ms. De AOC G2460PF en G2770PF voldoen aan deze eis en houden tegelijkertijd ‘blurring’ en ‘tearing’ op het scherm onder controle. AOC heeft de schermen ook voorzien van i-Care technologie. Dit zorgt voor minder vermoeidheid aan de ogen en tegelijkertijd voor een aanzienlijke visuele diepte en een hoog detailniveau, met een dynamische contrastverhouding van 80 miljoen. Een geïntegreerde Kensington Security Lock beveiligt de monitor bij LAN-party’s, zodat eigenaren hun gaming installatie zonder zorgen kunnen achterlaten. Ook maakt de ergonomie en een extra comfortabele hoogte- en kantelingsverstelling extra lange gamesessies nu een stuk aangenamer.

Meer informatie over de AOC G2460PF: http://downloads.united.de/AOC/G2770PF

Meer informatie over de AOC G2770PF: http://aoc-europe.com/en/products/g2770pf

Over AOC

AOC is een van de wereldwijde topmerken op de beeldschermenmarkt. Dankzij hoge kwaliteit, eersteklas service, een aantrekkelijk design en milieuvriendelijke en innovatieve producten voor concurrerende prijzen vertrouwen steeds meer klanten en distributiepartners op AOC. Het uitzonderlijk brede productaanbod van computerschermen heeft in Europa vele awards gewonnen. AOC is een dochtermaatschappij van TPV Technology Limited, de grootste LCD-fabrikant ter wereld. De EMEA markt wordt vanuit het hoofdkantoor in Amsterdam bediend. Het kantoor in Praag bedient Oost-Europa en het Gemenebest van Onafhankelijke Staten (GOS). Via haar netwerk van lokale sales teams werkt AOC samen met alle grote IT-distributeures en resellers. www.aoc-europe.com.

Voor meer informatie of voor het aanvragen van een review sample kunt u contact opnemen met:

Sophia Heemskerk
Text100 Global Communications

T: +31 (0)20 530 4333

E: sophia.heemskerk

Seden Ayyıldız

AOC International (Europe) B.V.
T: +31 20 5046952
E: seden.Ayyildiz

Factsheet G2770PF.pdf

Factsheet G2460PF.pdf

Advertisements