Persberichten

Media alert: Slim vakantie vieren met de juiste tablet

Slim vakantie vieren met de juiste tablet

Beste redactie,

Het is eindelijk zover: zomervakantie! Of je nu gaat voor de Spaanse Costa, de Franse Riviera of Terschelling, in een hotel, appartement of tent, met een koffer, backpack of weekendtas. Voor een stressvrije vakantie mag een goede tablet niet ontbreken.

Met de Yoga Tablet 2 Pro heb je altijd toegang tot handige informatie, entertainment en ontspanning. Je kunt de tablet vasthouden, ophangen, kantelen of rechtop laten staan. Ideaal als je even snel wilt opzoeken hoe je drie croissantjes moet bestellen in het Frans, wat de ingrediënten zijn voor een Spaanse tortilla of wat de snelste route naar het strand is. Ook voor entertainment in de avond is de tablet perfect: luister de leukste zomerhits, lees je favoriete vakantieboek of creëer je eigen bioscoop in de openlucht dankzij de ingebouwde projector en speaker met subwoofer. Met zijn lange batterijduur van 15 uur en lichte gewicht is de Yoga Tablet 2 Pro de ideale reisgezel.

Download hier een infographic over de verschillende manieren waarop je de Yoga Tablet 2 Pro kunt gebruiken op vakantie: http://we.tl/25S762E9iF.

De Lenovo Yoga Tablet 2 Pro is nu verkrijgbaar voor €499,- inclusief BTW. Kijk voor mee informatie op www.lenovo.com/nl of volg Lenovo op Facebook voor de laatste updates.

Voor meer informatie of het aanvragen van een review sample kun je contact opnemen met:

Michelle Nguyen

Text100 Global Communications

M: michelle.nguyen

T: 020 530 4335

Advertisements