Persberichten

Media alert: Scherp, helder en duidelijk: scherminnovaties van Philips Monitors op IFA 2015

Beste redactie,

Graag nodigen wij u uit om tijdens IFA 2015 naar de Philips-stand in hal 22 te komen voor een groot aantal scherminnovaties van MMD, zoals panoramische curved schermen en haarscherpe kleuren.

Meer weten over deze nieuwe innovaties? Wij plannen graag een meeting met iemand van MMD voor u in. Laat ons vooral weten welke dag en tijd uw voorkeur hebben.

U kunt ons bereiken via de contactgegevens onderaan dit bericht.

Scherp, helder en duidelijk: scherminnovaties van

Philips Monitors op IFA 2015

Curved schermen en de Quantum Dot Color-technologie

  • Bij de eerste curved Philips-monitor staat de kijker letterlijk centraal. Dit nieuwe 34 inch-scherm is om het zichtveld van de gebruiker heen gebogen, voor een totaalervaring. Het beeld is volledig van glas en de ultrasmalle rand maakt het kijkgebied zo groot mogelijk en het kijken zelf bijzonder comfortabel. Het scherm beschikt ook over CrystalClear, UltraWide Quad HD-resolutie (3440 x 1440) en een brede kijkhoek, zodat het beeld echt tot leven komt.
  • Ook het nieuwe 27 inch-IPS-ADS-Adobe RGB-scherm maakt voor het eerst zijn opwachting, met Quantom Dot Color IQ™ die de kleurintensiteit naar een ongekend niveau tilt. Deze technologie produceert tot 50 procent meer kleur dan gebruikelijke LED’s en is betaalbaarder, slechts voor een fractie van de prijs van de meeste kleurtechnologieën. De technologie zorgt ook voor minder energieverbruik: Quantum Dot Color IQ gebruikt 25 procent minder stroom dan vergelijkbare technologieën.
  • De Ambiglow Plus Base maakt op de IFA 2015 zijn Europese debuut. De unieke Ambiglow functie produceert een gloed op en rondom de monitorstandaard, die aansluit bij wat er op het scherm te zien is. Het licht is ook te gebruiken als het scherm uit staat; gebruikers kunnen de kleur en de helderheid aanpassen voor een unieke sfeer in de kamer. Het is ook mogelijk om een timer in te stellen. Deze is te gebruiken als wekker of om in slaap te vallen met licht in een gekozen kleur.

  • Gezondheid en welzijn blijft een belangrijke focus voor MMD. Daarom rolt het zijn innovatieve SoftBlue-technologie nu ook uit naar een 24 inch-model. SoftBlue-technologie beschermt de ogen en zorgt voor minder vermoeidheid aan de ogen, zonder concessies te doen aan de kleurechtheid. De technologie zorgt ervoor dat er geen blauw licht op schadelijke golflengten wordt geproduceerd, terwijl de echtheid en de kwaliteit van de oorspronkelijke kleur behouden blijft.

Over MMD

MMD is een volledige dochteronderneming van TPV en is in 2009 opgericht via een merklicentieovereenkomst met Philips. MMD brengt wereldwijd exclusief Philips LCD-schermen op de markt. Door de Philips’ merkbelofte te combineren met TPV’s productie-expertise op het gebied van schermen, is MMD door zijn snelle en gerichte benadering in staat innovatieve producten op de markt te brengen. MMD opereert internationaal, met het hoofdkantoor in Amsterdam en een tweede kantoor in Praag voor de Oost-Europese markt. MMD werkt via zijn netwerk van plaatselijke verkoopagenten samen met alle belangrijke Europese IT-distributeurs en -resellers. De ontwerp- en productiecentra van de onderneming zijn gevestigd in Taiwan. www.mmd-p.com

Cherilyn Mets
Text100 Global Communications

T: +31 (0)20 530 4346

E: cherilyn.mets

Seden Ayyıldız

T: +31 20 5046952

E: seden.ayyildiz

Advertisements