Persberichten

Persbericht: Premium AOC-gamingmonitoren op Gamescom voor de nieuwste games

Noot voor de redactie: foto’s kunt u downloaden via de volgende link – http://bit.ly/1I96gsF

Premium AOC-gamingmonitoren op Gamescom voor de nieuwste games

Amsterdam, 30 juli 2015 – AOC zal ook dit jaar met geselecteerde gamingmonitoren aanwezig zijn op Gamescom. Van 5 tot 9 augustus kunnen bezoekers aan de interactieve gamingbeurs in Keulen (Duitsland) de AOC G2460PQU/BR en de AOC G2460PG uitproberen op de stands van geselecteerde partners. Beide modellen zorgen dankzij een verversingssnelheid van 144 Hz en een responstijd van 1 ms voor een supersoepele gameplay. De afgelopen jaren is AOC uitgegroeid tot een toonaangevende aanbieder van gespecialiseerde gamingmonitoren. Later dit jaar zullen er nieuwe modellen volgen, met geavanceerde technologieën zoals AMD FreeSync™.

Moderne technologie zorgt voor een game-ervaring zonder vertraging, haperingen of ‘tearing’:
de AOC G2460PG met NVIDIA® G-SYNC™-technologie

Gamers onder elkaar

AOC zal op Gamescom, dat vorig jaar ruim 335.000 bezoekers trok, de gamingmonitoren G2460PQU/BR en G2460PG presenteren op de stands van geselecteerde partners. Dit zijn onder meer hardware-reseller Caseking (hal 8.1, stand A051), de internationale eSports-toernooienorganisator World Cyber Arena (hal 5.2, stand B010), game-ontwikkelaar Icebird Studios (hal 10.1, stand B060), hardwarefabrikant Corsair en game-ontwikkelaar Gaijin Entertainment (businesszones).

Ideale schermen voor een soepele gameplay
Beide AOC-modellen hebben een hoge verversingssnelheid van 144 Hz en een zeer korte responstijd van slechts 1 ms. Dit beperkt motion blur en ‘tearing’ tot een minimum. Zo kunnen bezoekers van Gamescom genieten van intense luchtgevechten in War Thunder, het paradepaardje van Gaijin Entertainment. De AOC G2460Pg is ook uitgerust met de geavanceerde G-SYNC™-technologie van NVIDIA®, voor een nog betere game-ervaring, die haperingen en vertragingen tussen de besturing en de actie op het scherm minimaliseert. Naast de twee modellen die worden gepresenteerd op Gamescom, biedt AOC een reeks met speciale gamingmonitoren aan in verschillende maten en met diverse functies. Later dit jaar zal de selectie worden uitgebreid met nieuwe modellen zoals de AOC G2460PF en de AOC G2770PF met AMD FreeSync™, een geavanceerde technologie voor gamers die beschikken over een compatibele grafische kaart van AMD.

Over AOC

AOC is een van de wereldwijde topmerken op de beeldschermenmarkt. Dankzij hoge kwaliteit, eersteklas service, een aantrekkelijk design en milieuvriendelijke en innovatieve producten voor concurrerende prijzen vertrouwen steeds meer klanten en distributiepartners op AOC. Het uitzonderlijk brede productaanbod van computerschermen heeft in Europa vele awards gewonnen. AOC is een dochtermaatschappij van TPV Technology Limited, de grootste LCD-fabrikant ter wereld. De EMEA markt wordt vanuit het hoofdkantoor in Amsterdam bediend. Het kantoor in Praag bedient Oost-Europa en het Gemenebest van Onafhankelijke Staten (GOS). Via haar netwerk van lokale sales teams werkt AOC samen met alle grote IT-distributeures en resellers. www.aoc-europe.com.

Voor meer informatie of voor het aanvragen van een review sample kunt u contact opnemen met:

Sophia Heemskerk
Text100 Global Communications

T: +31 (0)20 530 4333

E: sophia.heemskerk

Seden Ayyıldız
Phone: +31 20 5046952
E-mail: Seden.Ayyildiz

Advertisements