Persberichten

Persbericht: Kodak Alaris verbetert KODAK i4000 Series Scanners voor het versnellen van werkprocessen | Communique de presse: Pour améliorer les processus d’entreprise et le tem ps de réponse aux clients, Kodak Alaris renforce les fonctionnalités de la série de scanners KODAK i4000

Note aux rédacteurs: Voir communiqué en francais ci-dessous

Kodak Alaris verbetert KODAK i4000 Series Scanners voor het versnellen van werkprocessen

Amsterdam, 1 september 2015 – Recent onderzoek van AIIM[1] wijst uit dat technieken voor het scannen van documenten een belangrijke rol spelen in het versnellen van werkprocessen.

o Het sneller, makkelijker kunnen raadplegen en delen van zakelijke documenten is de belangrijkste motivatie om te digitaliseren;

o 38% van de respondenten toonden binnen 12 maanden een ROI door het gebruik van digitale mailrooms en 60% binnen 18 maanden;

o Belangrijkste voordelen zijn volgens respondenten een snellere doorlooptijd naar klanten en het efficiënter vastleggen van gegevens.[2]

Efficiënt documentbeheer kan een positieve impact hebben op de bedrijfsresultaten van een organisatie wanneer er krachtige productiescanners worden gebruikt. Kodak Alaris kondigt vandaag aan dat het de bestaande i4000 scannerserie heeft vernieuwd met betere prestaties, ook is er een nieuw model aan de serie toegevoegd. Zo blijft Kodak Alaris innoveren in dit segment van de scannerindustrie.

De verbeterde Kodak i4250- en i4650-scanners en de nieuwe i4850-scanner zijn gebaseerd op het i4000-platform en zijn nu voorzien van functies waarmee professionals documenten nu nog efficiënter kunnen scannen dan ooit tevoren. Alle modellen scannen dubbelzijdig en in kleur en zwart-wit tot een resolutie van 600 dpi en papiergroottes tot A3-formaat.

De nieuwe scanners zijn ideaal voor drukke kantooromgevingen, servicebureaus, outsourcing bedrijven (BPO) en postkamers waar men superieure beeldkwaliteit, snelheid en betrouwbaarheid verwacht.

“Kodak Alaris stelt alles in het werk om zijn klanten voortdurend te helpen met het verbeteren van hun processen om documenten vast te leggen en zo betere bedrijfsresultaten te behalen,” zegt Hauke Fast, EAMER Product Marketing Manager Information Management van Kodak Alaris.

Meer productiviteit met next generation scanners

De nieuwe scanners uit de i4000-series bieden organisaties tijdbesparende functies die onderbrekingen voorkomen en de productiviteit verbeteren, zoals:

Verbeterde functies voor het verwerken van papier:

o Hogere doorloopsnelheid van papier – de scanners uit de i4000-serie bestaan uit verschillende modellen die voldoen aan diverse behoeften op het gebied van documentverwerking. Zo kunnen organisaties het model kiezen dat het beste past bij de dagelijks te scannen volumes, de juiste snelheid en de gewenste doorlooptijden van het bedrijf. Verwerkingssnelheden voor de i4250 en i4650 zijn nu 110 en 130 pagina’s per minuut (ppm) – dit zijn 10 ppm meer dan vorige modellen. Deze scanners kunnen hoeveelheden van 40.000 en 75.000 pagina’s per dag verwerken. De i4850 scant 150 ppm en kan 125.000 pagina’s per dag verwerken.

o Een groter beeldscherm voor het bedieningspaneel zorgt voor een betere weergave van de status van de scanner en de menuopties. Hierdoor kunnen medewerkers zelf sneller problemen oplossen en tijd besparen, doordat ze zelf niet meer tussen de scanner en de PC hoeven te schakelen.

o Interactieve oplossing voor dubbele invoer – deze oplossing monitort op een slimme manier de dubbele invoer van papier. Scanoperators kunnen via het grote bedieningspaneel, snel afbeeldingen accepteren, negeren of opnieuw scannen. De nieuwe scanners zijn zo ontworpen dat de pagina die het probleem veroorzaakt niet helemaal wordt uitgeworpen. Dit maakt het oplossen van dubbele papierinvoer nog eenvoudiger.

o Intelligent Document Protection (IDP) IDP monitort de conditie van het papier dat gescand wordt en ‘luistert’ naar het geluid van kreukelend papier om de scanner automatisch te stoppen voordat het papier kan komen vast te zitten als gevolg van nietjes, paperclips of andere obstakels. Dit zorgt er voor dat documenten niet beschadigd raken.

o Intelligente Imprinting met eenvoudige patch counting – met deze functie, die alleen beschikbaar is op de i4850, kan de scanner een scandatum, -tijd of andere informatie op documenten printen. Dit kan bijvoorbeeld een belangrijk hulpmiddel zijn bij audits en/of andere processcontroles.

Verbeterde functies voor beeldverwerking

o Het lezen van barcodes door de scanner zelf zorgt ervoor dat barcodes (maximaal 4 per pagina) automatisch kunnen worden herkend en verwerkt.

Dit biedt een meerwaarde voor softwareontwikkelaars en bedrijfsapplicaties, bedrijven hoeven hierdoor geen aparte software van derden te kopen en te gebruiken voor het lezen van barcodes. De nieuwe scanners in de i4000-serie ondersteunen QR-codes en 10 gebruikelijke barcodes, waaronder PDF 417, Code 3 van 9, Interleaved 2 van 5 en EAN 8 en 13.

o Perfect Page-technologie levert kristalheldere afbeeldingen, ongeacht de kwaliteit van het oorspronkelijke document. Ook maakt het extra verwerkingsfuncties, zoals “optical character recognition” (OCR), eenvoudiger en nauwkeuriger.

o KODAK Capture Pro Software Limited Edition (LE), maakt het eenvoudig om een grote diversiteit aan documenten te bewerken, verbeteren en beheren.

Bedrijven die met de scanners uit de i4000-serie tastbare bedrijfsresultaten hebben behaald

Veel bedrijven in diverse bedrijfstakken hebben baat gehad bij het gebruik van scanners uit de i4000-serie.

o Agria, de grootste dierenverzekeraar ter wereld, scant schadeformulieren en ondersteunende documenten om de administratieve efficiëntie in haar vestiging in het Verenigd Koninkrijk te verbeteren. Vorig jaar ontving Agria 75.000 schadeformulieren en keerde £20 miljoen ($31M) uit aan Britse klanten die bij Agria hun katten en honden verzekerd hadden. Dankzij de KODAK i4600-scanner met KODAK Capture Pro-software kunnen medewerkers informatie centraal opslaan en opvragen. Hierdoor kunnen schadeformulieren uit het verleden snel worden geraadpleegd.

o Lifetime Care, een dienstverlener in de thuiszorg die aan gemiddeld 3.000 patiënten per dag zorg verleent, gebruikt de scanner uit de i4000-serie om zorgverleners te helpen de beschikbaarheid van patiëntendossiers te verhogen, fouten te verminderen en de kwaliteit van de patiëntenzorg te verbeteren.

o COMPU-DATA International, heeft een scan omgeving aangelegd ten behoeve van een groot overheidsproject met een snelle doorlooptijd voor miljoenen documenten. De omgeving bestond uit vijf scanners van Kodak Alaris, waarvan drie i4600-scanners, voor extra capaciteit en een beeldnauwkeurigheid van meer dan 99%.

Service en ondersteuning – Productiviteit gewaarborgd.

Kodak Alaris biedt klanten service op maat, trainingen en voortdurende technische en zakelijke ondersteuning voor optimale prestaties van scanners en software systemen. Zodat de scanners en software systemen maximaal blijven presteren. Preventief onderhoud, installatie, training, hoge reactiesnelheid, externe ondersteuning, vervangingen op de volgende dag, en de zekerheid van goede software zijn slechts een aantal voorbeelden van de service, de expertise en de ervaring van Kodak Alaris waarop klanten vertrouwen. Voor de scanners uit de i4000-serie zijn een groot aantal contracten voor service en support beschikbaar om productiviteit te garanderen.

De scanners uit de i4000-serie zijn vanaf vandaag verkrijgbaar en ondersteunen de besturingssystemen Microsoft Windows en LINUX. De i4250 en i4650 kosten respectievelijk €10.500 en €15.500. De i4850 kost €25.500. Bovendien zijn de scanners uit te breiden met extra accessoires zoals de A3- en A4-flatbeds. Meer informatie over de nieuwe scanners uit de i4000-series is te vinden op: http://www.kodakalaris.com/go/i4000news.

Download de foto’s via de volgende link: http://we.tl/ehw2Xq4ykp

Bekijk de video hier: http://bit.ly/1KoVVzx

Lees de blog via de volgende link: http://bit.ly/1MZIc0J

###

[1] The Association for Information and Image Management

2 AIIM Industry Watch Paper Wars 2014 – an update from the battlefield

www.aiim.org/Research-and-Publications/Research/Industry-Watch/Paper-Wars-2014

Over de Information Management Division van Kodak Alaris

Kodak Alaris is een nieuw bedrijf met het eenvoudige motto `we kunnen altijd een betere manier vinden´. Onze divisie Information Management helpt organisaties informatie op te slaan vanaf digitale en papieren bronnen, daaruit inzichten te destilleren, en de juiste informatie op het juiste moment aan de juiste mensen te leveren voor betere bedrijfsresultaten. Ons aanbod bestaat uit scanners, een wereldwijd service en support team, software en oplossingen die informatie vastgeleggen en op slimme wijze beheren. Wij leveren nieuwe manieren voor het automatiseren van processen bij kleine en grote organisaties om de interactie met klanten te verbeteren en betere zakelijke beslissingen mogelijk te maken.

Ga voor meer informatie naar www.kodakalaris.com/go/IMnews.

Volg ons op Twitter via twitter.com/kodakdi en twitter.com/KodakDI_EAMER en bezoek onze blogs via KnowledgeShare en informationdynamix.com.

Het handelsmerk Kodak en de huisstijl worden gebruikt onder licentie van Eastman Kodak Company.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Text100 Global Communications Text100 Global Communications

Sophia Heemskerk Ruud van Lieshout
T. 020 530 4333 T. 020 530 4344
E. sophia.heemskerk E. ruud.vanlieshout

Pour améliorer les processus d’entreprise et le temps de réponse aux clients, Kodak Alaris renforce les fonctionnalités de la série de scanners KODAK i4000

Amsterdam, 1er septembre 2015 Selon une étude réalisée par AIIM1, les technologies de numérisation de documents continuent de jouer un rôle essentiel dans l’accélération des processus d’entreprise :

o La simplicité de recherche et de partage de documents sont les critères principaux recherchés dans le domaine de la numérisation et de la capture.

o 38 % des sujets de l’étude ont pu justifier du ROI de leur service courrier électronique dès les 12 premiers mois, et 60 % dès 18 mois.

o Parmi les principaux avantages de ce service courrier électronique, les sujets ont pu constater un délai de livraison aux clients plus court et une capture des données plus efficace2.

Ainsi, une gestion efficace des documents peut avoir un impact considérable sur les performances d’une organisation grâce aux scanners de production. Afin de poursuivre l’innovation dans ce segment de marché, Kodak Alaris annonce aujourd’hui apporter de nouvelles fonctionnalités à la série de scanners Kodak i4000 permettant d’améliorer leur productivité et en introduisant un nouveau modèle.

Les nouvelles versions des scanners Kodak i4250 et i4650 ainsi que le nouveau scanner i4850 sont conçus sur la plateforme i4000 et sont désormais dotés de fonctionnalités qui facilitent le traitement des documents aux professionnels de la numérisation, traitement qui devient ainsi plus efficace que jamais. Tous les modèles de scanners numérisent en recto/verso[3], noir & blanc et couleur, avec une résolution pouvant atteindre jusqu’à 600 dpi et peuvent prendre en charge des documents jusqu’au format A3 via le chargeur automatique.

Les nouveaux scanners sont la solution de numérisation idéale pour les bureaux, sociétés de prestation de services permettant l’externalisation des processus de gestion documentaire, ainsi que pour les services de courriers électroniques surchargés qui comptent sur une qualité d’image, une vitesse et une fiabilité remarquables.

« Kodak Alaris s’engage à aider ses clients à constamment améliorer leurs processus de capture de documents, et par conséquent, à atteindre de meilleurs résultats » Les nouveaux scanners Kodak de la série i4000 présentent toujours les fonctionnalités avancées sur lesquelles nos clients ont appris à compter, mais ils proposent désormais une nouvelle fonctionnalité améliorée pour les aider à traiter plus rapidement les transactions commerciales » déclare Hauke Fast, chef de produits, Information Management, Kodak Alaris pour l’Europe, l’Afrique et le Moyen-Orient.

La nouvelle génération de scanners permet une productivité plus importante

Les nouveaux scanners de la série i4000 fournissent aux entreprises des fonctionnalités qui leurs permettent de gagner du temps en évitant les interruptions et en améliorant la productivité, dont :

Fonctions de manipulation du papier améliorée

o Vitesse de numérisation améliorée. Les scanners de la série i4000 sont conçus de sorte à pouvoir répondre aux besoins de traitement de toute une variété de documents, permettant ainsi aux entreprises de sélectionner le modèle qui correspond le mieux au volume, à la vitesse et aux performances que leur activité nécessite. Les vitesses de traitement pour les scanners i4250 et i4650 sont maintenant respectivement de 110 et 130 pages par minutes (ppm), soit 10 pages par minutes en plus par rapport aux anciens modèles, ceux-ci ont donc été conçus pour traiter 40 000 et 75 000 pages par jour. Le champion de la catégorie, le nouveau scanner i4850, est un véritable monstre d’efficacité, il a en effet la puissance nécessaire pour traiter de plus grands volumes avec une capacité de 150 ppm et 125 000 pages par jour.

o Un panneau de commande plus grand. Cela permet d’avoir un aperçu plus clair du statut du scanner et des options du menu de sorte que les utilisateurs peuvent résoudre les problèmes à partir du scanner et gagner ainsi du temps en n’ayant pas besoin de se déplacer jusqu’à l’ordinateur. Ceci augmente la productivité de l’équipe.

o Nouveau : Résolution interactive des alimentations multiples. Elle permet une gestion intelligente des alimentations multiples en offrant la possibilité aux opérateurs de rapidement accepter, ignorer ou numériser à nouveau les images à l’aide du panneau de commande, d’un ordinateur ou d’un écran tactile. Pour rendre la résolution des alimentations multiples encore plus aisée, les nouveaux scanners sont conçus pour ne pas complètement éjecter la page responsable du problème et ainsi permettre à l’opérateur d’identifier plus rapidement d’où vient l’erreur.

o Nouveau : Protection intelligente des documents (IDP). L’IDP gère l’état du papier en cours de numérisation, en « écoutant » si le papier se froisse pour, le cas échéant, automatiquement arrêter le scanner avant le bourrage papier pouvant être causé par des agrafes, trombones ou autres éléments. Une vraie solution pour éviter d’endommager les documents.

o Nouveau : Fonction d’impression physique intelligente à partir de patchs. Disponible uniquement sur le scanner i4850, cette fonction permet au scanner d’imprimer la date, l’heure ou d’autres informations sur les documents une fois ceux-ci numérisés, ce qui peut se révéler utile pour les vérifications, grâce au comptage des documents qui aide au traitement de volumes importants en évitant les interruptions.

Nouveau : fonctions de traitement des images améliorées

o La lecture de code-barres est maintenant intégrée aux scanners, permettant la reconnaissance et la transmission de code-barres (jusqu’à 4 par page) directement vers les applications métiers. Cela constitue un plus pour les développeurs de logiciels et les applications professionnelles car les sociétés n’ont plus besoin d’acheter un outil de lecture de code-barres tiers en supplément. Les nouveaux scanners de la série i4000 prennent en charge les QR codes et 10 sortes de code-barres les plus courants dont : PDF 417, Code 3 à 9, Interleaved 2 à 5 et EAN 8 et 13.

o La technologie de traitement d’image Perfect Page permet la production d’images d’une grande netteté, indépendamment de l’état d’origine du document, et facilite ainsi d’autres fonctions telles que la reconnaissance optique de caractères (OCR), plus précise.

o L’Édition limitée (LE) du logiciel KODAK Capture Pro est incluse dans les scanners Kodak, ce qui rend plus aisée l’édition, l’amélioration et la gestion d’une grande variété de documents.

Quelques exemples d’entreprises ayant réalisé des résultats réellement tangibles grâce aux scanners de la série Kodak i4000

De nombreuses sociétés issues de secteurs variés ont gagné à utiliser les scanners de la série i4000. Par exemple :

o Agria, le plus grand assureur au Royaume-Uni d’animaux domestiques dans le monde, numérise les formulaires de demande d’indemnisation pour améliorer son efficacité administrative. L’année dernière, Agria a reçu 75 000 demandes d’indemnisation et a payé 20 millions de livres ($31M) aux clients britanniques ayant contracté une assurance pour leurs chats et chiens. Le scanner KODAK i4600 doté du logiciel KODAK Capture Pro permet aux employés le stockage et l’accès centralisé des informations et donc une extraction rapide lorsque des demandes d’indemnisation anciennes sont nécessaires.

o Lifetime Care, un fournisseur de soins de santé à domicile qui s’occupent en moyenne de 3 000 patients par jour, utilise un scanner de la série i4000 pour améliorer l’accès des prestataires de services aux dossiers des patients, réduire les erreurs et améliorer la qualité des soins prodigués aux patients.

o COMPU-DATA International a mis en place une architecture de numérisation portant sur des millions de documents pour un projet gouvernemental dans un délai réduit. L’architecture comprenait cinq scanners Kodak Alaris dont trois scanners i4600 qui ont ajouté de la puissance et ont permis des taux de précision supérieurs à 99 pourcents.

Service & Support. Productivité assurée.

Des milliers de clients à travers le monde bénéficient d’une productivité maximale des produits Kodak Alaris grâce à la variété des offres de services et d’assistance qui assurent à leurs scanners et logiciels un fonctionnement au maximum de leurs capacités. Les visites de contrôle qualité, l’installation, la formation, des délais de réponse prioritaires, l’assistance à distance, des remplacements de scanners dès le lendemain et des assurances de logiciels ne sont que quelques exemples des offres que les clients peuvent attendre de l’expérience et de l’expertise de Kodak Alaris. Une large gamme de contrats de services et d’assistance sont disponibles pour la série de scanners i4000 afin d’assurer une productivité maximale.

Les scanners de la série i4000 sont disponibles dès aujourd’hui et prennent en charge les systèmes d’exploitation Microsoft Windows et LINUX. Les scanners i4250 et i4650 coûtent respectivement 10 500 € et 15 500 € et le scanner i4850 coûte quant à lui 25 500 €. Des modules de numérisation à plat pour les formats A3 et A4 sont proposés également en option pour tous les modèles. Pour plus d’informations sur les scanners de la série i4000, rendez-vous sur http://www.kodakalaris.com/go/i4000news.

Vous pouvez télecharger les images ici : http://we.tl/ehw2Xq4ykp

Voir la vidéo : http://bit.ly/1KoVVzx

Cliquez ici pour lire le blog: http://bit.ly/1MZIc0J ###

[1] L’Association pour la gestion de l’information et de l’image (AIIM)

2 AIIM Industry Watch Paper Wars 2014

www.aiim.org/Research-and-Publications/Research/Industry-Watch/Paper-Wars-2014

3 Ils sont également capables de numériser les deux faces d’un document en un seul passage.

À propos de la division Information Management de Kodak Alaris

Kodak Alaris est une nouvelle entreprise, convaincue que « L’amélioration est toujours possible. » Notre division Information Management aide les sociétés à capturer leur contenu d’informations à partir de sources papier et digitales, à en extraire des connaissances et de la valeur, et à fournir les bonnes informations au bon endroit et au bon moment pour de meilleurs résultats. Notre portfolio inclut des scanners de documents, une équipe mondiale de services et d’assistance ainsi que des logiciels et des produits qui capturent et gèrent les informations intelligemment. Pour les petites structures comme pour les organisations de grande taille, nous apportons de nouveaux moyens d’automatiser les processus, d’améliorer les interactions avec les clients et de prendre de meilleures décisions en entreprise. Pour en savoir plus, visitez le site www.kodakalaris.fr/go/IM. Suivez-nous sur Twitter sur https://twitter.com/kodakdi_fr et consultez nos blogs sur KnowledgeShare à l’adresse http://fr.knowledgeshare.kodakalaris.com/blog/ et Information Dynamix http://www.informationdynamix.com/.

La marque commerciale et la charte graphique de Kodak sont utilisées sous licence acquise auprès d’Eastman Kodak Company.

Contact presse

Text100 Global Communications Text100 Global Communications

Sophia Heemskerk Ruud van Lieshout
T. 020 530 4333 T. 020 530 4344
E. sophia.heemskerk E. ruud.vanlieshout

Advertisements