Persberichten

Persbericht: Koemar Dharamsingh nieuwe Country Manager Benelux bij AppSense

Noot aan de redactie: High-res foto´s kunt u downloaden via de volgende link: http://we.tl/fPdb4AjJMR

Koemar Dharamsingh nieuwe Country Manager Benelux bij AppSense

Amsterdam, 2 september 2015 – AppSense, de toonaangevende leverancier van user environment oplossingen, kondigt vandaag aan dat Koemar Dharamsingh is aangesteld als Country Manager voor de Benelux. In deze rol is hij binnen AppSense Benelux op commercieel en operationeel gebied eindverantwoordelijk.

Koemar Dharamsingh neemt veel ervaring mee naar AppSense en zal verantwoordelijk zijn voor het verder uitbouwen van de marktpositie. Daarnaast zal hij zich ook bezig houden met het lanceren van nieuwe oplossingen die klanten in staat stelt hun werkplekken beter te beheren. Dharamsingh was tot voor kort ruim zes jaar Regional Sales Director Benelux bij het security bedrijf Websense. In deze functie was hij verantwoordelijk voor het sluiten van complexe deals in de Benelux. Eerder werkte hij als Sales Manager Benelux bij Arbor Networks.

“Ik geloof sterk in de innovatieve visie van AppSense en streef naar verdere groei binnen de Benelux,” aldus Koemar Dharamsingh, Country Manager bij AppSense. “Ik kijk er dan ook naar uit om samen met onze partners en ons enthousiaste team van specialisten nog meer marktaandeel te winnen.”

Over AppSense

AppSense loopt internationaal voorop in UEM (User Environment Management): meer dan 3000 klanten maken gebruik van de oplossingen op meer dan 7 miljoen desktops. AppSense DesktopNow en DataNow maken het mogelijk dat IT-teams een optimale gebruikerservaring en productiviteit kunnen leveren op zowel fysieke en virtuele desktops. Tevens wordt de beveiliging verhoogd en naast de operationele ook de infrastructurele kosten verminderd. Het bedrijf is gevestigd in Sunnyvale, Californië, Verenigde staten, met kantoren over de hele wereld.

Volg AppSense op:

· Twitter:

· Facebook:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Text100 Global Communications Text100 Global Communications
Ruud van Lieshout Cherilyn Mets
T. 020 530 4344 T. 020 530 4346
E. ruud.vanlieshout E. cherilyn.mets

Volg ons op Twitter: twitter.com/text100benelux

Indien u geen persberichten van Text100 meer wenst te ontvangen in de toekomst, kunt u een e-mail sturen aan unsubscribe.

Advertisements