Persberichten

Media alert: Allego plaatst tijdelijke laadoplossingen tijdens IAA in Frankfurt voor bezoekers met elektrische auto

Allego plaatst tijdelijke laadoplossingen tijdens IAA in Frankfurt

voor bezoekers met elektrische auto

Frankfurt, Duitsland, 16 september 2015Allego, de aanbieder van laadoplossingen voor elektrisch vervoer, gaat het parkeerterrein van Messe Frankfurt voor de Europese autobeurs ‘Internationale Automobil-Ausstellung‘ (IAA) voorzien van tijdelijke laadstations. Bezoekers die met een elektrische auto naar IAA 2015 komen, kunnen tijdens de beurs van 17 tot en met 27 september dankzij Allego hun auto gratis opladen.

Op de tweede verdieping van de ‘Rebstock’ parkeergarage heeft Allego vier tijdelijke laadoplossingen geïnstalleerd voor acht parkeerplaatsen. Er zijn drie reguliere laadpalen geplaats die geschikt zijn voor de zogenaamde ‘type 2’ stekker. Alle elektrische auto’s kunnen deze laders gebruiken. De vierde lader biedt een snellere laadmogelijkheid tot 22 kW, voor zowel auto’s die AC laden of laden volgens het CHAdeMO of CCS protocol. Speciaal voor de autobeurs kan een laadsessie gestart worden met elke pas die een RFID chip heeft, zoals klantenkaarten, bankkaarten en natuurlijk alle laadpassen met RFID chip.

"Elektrisch vervoer is een belangrijk onderwerp tijdens IAA 2015. Voorlopers die al elektrisch rijden bedienen wij graag met kosteloze laadoplossingen tijdens hun bezoek aan de autobeurs in Frankfurt," zegt Dr. Marcus Groll, Business Manager van Allego GmbH.

Over Allego

Allego realiseert en beheert laadinfrastructuur voor elektrisch vervoer, inclusief bijbehorende services. Allego biedt oplossingen aan die betrouwbaar, betaalbaar, voor iedereen toegankelijk en slim zijn. Door laadlocaties binnen Europa te creëren, wil Allego dat iedereen altijd en overal zijn elektrische auto kan laden. Eenvoudig en betaalbaar. De wensen van e-rijders en andere eindgebruikers vormen de basis van haar oplossingen. Kijk voor meer informatie op: www.allego.eu of volg Allego op Twitter voor regelmatige updates: @AllegoCharging.

Advertisements