Persberichten

Persbericht: AppSense levert verbeterde gebruikerservaring en security op meer dan 8 miljoen endpoints

AppSense levert verbeterde gebruikerservaring en security op meer dan 8 miljoen endpoints

Amsterdam, 30 september 2015 – AppSense, de toonaangevende leverancier van user environment oplossingen, kondigt vandaag aan dat het bedrijf inmiddels op meer dan acht miljoen endpoints een verbeterde gebruikerservaring en security levert. AppSense wordt gebruikt in een groot aantal branches. Zo wordt de oplossing ingezet voor het beheer van de endpoints in onder meer de financiële sector, gezondheidszorg, overheidssector, het onderwijs en de juridische sector.

“Van oudsher wordt het ecosysteem voor desktopvirtualisatie qua opbrengst en gebruikspercentage gedomineerd door session-based computing en VDI. We verwachten echter dat de managementlaag nog veel sterker gaat groeien, gezien het belang van deze tools voor een mobiele werkplek met meerdere apparaten. Dit vraagt om een goede balans tussen beveiliging en gebruikersproductiviteit,” aldus John Abbott, Distinguished Analyst bij 451 Research. “AppSense gaat voorop in deze sterke groeimarkt, met innovatieve oplossingen en een degelijke uitvoering.”

“We voldoen aan de strengste eisen op het gebied van beveiliging en compliance. Het is belangrijk dat we een goede gebruikerservaring leveren op onze desktops, omdat onze artsen hiervan afhankelijk zijn en hier ook om vragen. Dit is de reden dat we voor AppSense hebben gekozen,” aldus John Hoang, Solutions Architect bij het Sydney Adventist Hospital, een klant van AppSense.

“AppSense is uniek dankzij de innovatieve endpoint security en de UEM-technologie, samen met de aantrekkelijke investeringen die het bedrijf doet in zijn channelpartners,” aldus Mike Hogan, CEO van Hogan Consulting, een channelpartner van AppSense. “AppSense stelt bedrijven in staat efficiënter, productiever en veiliger te werken. Als channelpartner zijn we heel blij dat we deel mogen uitmaken van deze ontwikkelingen.”

“Bij AppSense weten we hoe essentieel de desktop experience van gebruikers is voor de resultaten van het bedrijf,” aldus Jed Ayres, Senior Vice President Marketing bij AppSense. “Daarom hebben we de meest innovatieve oplossing in de branche ontwikkeld, die de user environment optimaliseert voor prestaties, controle en endpoint security.”

Over AppSense

AppSense loopt internationaal voorop in UEM (User Environment Management): meer dan 3000 klanten maken gebruik van de oplossingen op meer dan 7 miljoen desktops. AppSense DesktopNow en DataNow maken het mogelijk dat IT-teams een optimale gebruikerservaring en productiviteit kunnen leveren op zowel fysieke en virtuele desktops. Tevens wordt de beveiliging verhoogd en naast de operationele ook de infrastructurele kosten verminderd. Het bedrijf is gevestigd in Sunnyvale, Californië, Verenigde staten, met kantoren over de hele wereld.

Volg AppSense op:

· Twitter:

· Facebook:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Text100 Global Communications
Cherilyn Mets
T. 020 530 4346
E. cherilyn.mets

Volg ons op Twitter: twitter.com/text100benelux

Indien u geen persberichten van Text100 meer wenst te ontvangen in de toekomst, kunt u een e-mail sturen aan unsubscribe.

Advertisements