Persberichten

Persbericht: Uniek design en een hoogwaardige beeldkwaliteit: AOC presenteert nieuwe IPS-schermen met asymmetrische standaard

Noot aan de redactie: hoge resolutie foto’s kunt u downloaden via de volgende link: – http://bit.ly/1jM3vs6

Uniek design en een hoogwaardige beeldkwaliteit:

AOC presenteert nieuwe IPS-schermen met asymmetrische standaard

Amsterdam, 6 oktober 2015 – Beeldschermspecialist AOC breidt zijn Style line uit met twee nieuwe modellen: de AOC I2481FXH (23,8" / 60,5 cm) en de AOC I2781FH (27" / 68,6 cm). Het bijna randloze design van beide modellen zorgt er samen met de asymmetrische metalen standaard voor dat ze opvallen. De IPS-panelen zorgen voor kleurechtheid van het hoogste niveau, scherpe contrasten en veel detail voor mooie beelden.

Hoogwaardig design en beeldkwaliteit:

de IPS-monitor AOC I2481FXH met asymmetrische standaard

Uniek en stijlvol design

De AOC I2481FXH van 23,8" (60,5 cm) en de AOC I2781FH van 27" (68,6 cm) maken een statement met hun asymmetrische metalen standaard, iets wat deze AOC-monitoren uniek maakt in hun soort. Ook hebben ze allebei een ultradun, bijna randloos frame. De rand van de AOC I2481FXH (het 23,8 inch-model) is slechts 7,5 mm breed en die van de I2781FH (het 27 inch-model) slechts 9,9 mm. Zo vormen ze een aantrekkelijke aanvulling op het bureau van iedere stijlbewuste gebruiker.

Prachtig beeld, brede kijkhoeken

Dankzij de IPS-panelen met een Full HD-resolutie van 1920 x 1080 pixels, kunnen gebruikers niet alleen genieten van brede kijkhoeken van 178°, maar ook van prachtig beeld met een zeer hoge kleurechtheid, een indrukwekkend contrast en een hoog detailniveau. De Flicker FREE Technology van AOC reguleert de helderheid van de monitor zonder flikkeringen, zodat de ogen minder vermoeid raken, zelfs bij gebruikers die langere tijd achter het scherm zitten.

Veelzijdig en praktisch
Dankzij twee HDMI-aansluitingen en een VGA-aansluiting kunnen beide schermen eenvoudig worden aangesloten op tal van apparaten, zoals dvd-spelers, gameconsoles en alles wat verder bij de levensstijl van de gebruiker past. Om comfortabel te kunnen luisteren zonder anderen te storen kunnen gebruikers hun oortjes rechtstreeks aansluiten op de koptelefoonaansluiting op het scherm.

De AOC I2481FXH is verkrijgbaar vanaf oktober 2015; de AOC I2781FH volgt in december. De adviesprijs is respectievelijk 179 en 249 euro. Zoals bij alle monitoren biedt AOC ook hier een garantie van drie jaar aan met een vervangservice op locatie.

Over AOC

AOC is een van de wereldwijde topmerken op de beeldschermenmarkt. Dankzij hoge kwaliteit, eersteklas service, een aantrekkelijk design en milieuvriendelijke en innovatieve producten voor concurrerende prijzen vertrouwen steeds meer klanten en distributiepartners op AOC. Het uitzonderlijk brede productaanbod van computerschermen heeft in Europa vele awards gewonnen. AOC is een dochtermaatschappij van TPV Technology Limited, de grootste LCD-fabrikant ter wereld. De EMEA markt wordt vanuit het hoofdkantoor in Amsterdam bediend. Het kantoor in Praag bedient Oost-Europa en het Gemenebest van Onafhankelijke Staten (GOS). Via haar netwerk van lokale sales teams werkt AOC samen met alle grote IT-distributeures en resellers. www.aoc-europe.com.

Voor meer informatie of voor het aanvragen van een review sample kunt u contact opnemen met:

Sophia Heemskerk
Text100 Global Communications

T: +31 (0)20 530 4333

E: sophia.heemskerk

Seden Ayyıldız
Phone: +31 20 5046952
E-mail: Seden.Ayyildiz

Advertisements