Persberichten

Persbericht: AOC is officiële monitorpartner van nieuwe science fiction film The Martian

AOC is officiële monitorpartner van nieuwe science fiction film The Martian

Amsterdam, 8 oktober 2015 – Sci-fi meets high-tech: beeldschermspecialist AOC bundelt de krachten met 20th Century Fox als officiële monitorpartner voor de film The Martian met Matt Damon. De samenwerking bestaat eruit dat AOC schermen verschijnen in de film en dat AOC en haar retailpartners toegang krijgen tot exclusieve promotiematerialen voor The Martian, zowel online als offline.

Moderne AOC-schermen en de sci-fi-film The Martian gaan perfect samen

Martian-marketingmateriaal

AOC en haar retailpartners kunnen online gebruikmaken van de filmtrailer en ander beeldmateriaal, zoals bijvoorbeeld als schermcontent, achtergrond voor AOC-monitoren, banners of andere advertentieformaten. Daarnaast krijgen ze toegang tot speciale monitorverpakkingen, POS materiaal en andere uitingen voor binnen- of buitengebruik. De sales afdelingen van AOC kunnen dit bijvoorbeeld inzetten voor speciale promotie-events. Op die manier worden AOC en The Martian optimaal onder de aandacht gebracht bij een nog groter publiek.

Een perfecte match

AOC en 20th Century Fox werkten al eerder samen voor kaskrakers, zoals voor de animatiefilm Ice Age 4 uit 2012, de superheldenfilm The Wolverine uit 2013 en de blockbuster Dawn of the Planet of the Apes uit 2014. De diverse marketingmaterialen hebben toen de zichtbaarheid van het merk AOC en de films vergroot. Dit succes willen de twee partners nu met The Martian herhalen.

Over AOC

AOC is een van de wereldwijde topmerken op de beeldschermenmarkt. Dankzij hoge kwaliteit, eersteklas service, een aantrekkelijk design en milieuvriendelijke en innovatieve producten voor concurrerende prijzen vertrouwen steeds meer klanten en distributiepartners op AOC. Het uitzonderlijk brede productaanbod van computerschermen heeft in Europa vele awards gewonnen. AOC is een dochtermaatschappij van TPV Technology Limited, de grootste LCD-fabrikant ter wereld. De EMEA markt wordt vanuit het hoofdkantoor in Amsterdam bediend. Het kantoor in Praag bedient Oost-Europa en het Gemenebest van Onafhankelijke Staten (GOS). Via haar netwerk van lokale sales teams werkt AOC samen met alle grote IT-distributeures en resellers. www.aoc-europe.com.

Voor meer informatie:

Sophia Heemskerk
Text100 Global Communications

T: +31 (0)20 530 4333

E: sophia.heemskerk

Seden Ayyıldız
Phone: +31 20 5046952
E-mail: Seden.Ayyildiz

Advertisements