Persberichten

Persbericht: NYSE en Palo Alto Networks introduceren nieuw boek voor directies met oplossingen voor de cybersecurity-uitdagingen van vandaag

NYSE en Palo Alto Networks introduceren nieuw boek voor directies met oplossingen voor de cybersecurity-uitdagingen van vandaag

`Navigating the Digital Age: The Definitive Cybersecurity Guide for Directors and Officers´ bevat praktische adviezen en best practices

Amsterdam, 13 oktober 2015 – Palo Alto Networks® (NYSE:PANW), de aanbieder van next-generation security, en de New York Stock Exchange (NYSE), een volledig dochterbedrijf van Intercontinental Exchange (NYSE:ICE), kondigen vandaag de publicatie aan van het boek, `Navigating the Digital Age: The Definitive Cybersecurity Guide for Directors and Officers´. Dit boek geeft directies en bestuurders bij bedrijven, overheden en andere organisaties praktisch en deskundig advies over hoe men zich het beste tegen cyberaanvallen kan beschermen.

Het boek bestaat uit een verzameling van verhalen waarin CEO’s, CISO’s, advocaten, forensisch experts, consultants, academici en huidige en voormalige overheidsfunctionarissen meer vertellen over hun ervaringen en expertise. Het boek is zowel bedoeld voor mensen met weinig tot geen kennis over cybersecurity als voor doorgewinterde experts in dit vakgebied. De bundel bevat informatie over kwesties zoals regelgeving en adviezen voor preventie, response en het vermijden van data-inbreuken.

CITATEN

· "Cybersecurity is een vraagstuk dat vandaag de dag veel zorgen baart bij directies en raden van bestuur. Wij zijn ervan overtuigd dat een goede corporate governance essentieel is voor de gezondheid van bedrijven en voor onze kapitaalmarkten, daarom biedt NYSE Governance Services oplossingen aan op het gebied van regelgeving, bestuurs- en risicomanagement."

– Tom Farley, president New York Stock Exchange

· "We leven in het digitale tijdperk en cybersecurity-aanvallen ondermijnen het vertrouwen dat zo belangrijk is om het digitale tijdperk goed te laten werken. Als gevolg hiervan komen onze levensstijl en onze productiviteit, die we als vanzelfsprekend beschouwen, steeds meer in gevaar. Visionairs bij overheden en bedrijven beseffen hoe belangrijk deze kwestie is, niet alleen voor hun eigen organisatie, maar ook voor de maatschappij. Zij willen dan ook graag beter inzicht krijgen in de problemen en oplossingen. We zijn ervan overtuigd dat voorlichting een belangrijk deel is van de weg naar een oplossing en we zijn erg trots dat we met de NYSE hebben samengewerkt voor de productie van dit boek. Hierdoor krijgen bestuurders binnen organisaties een beter inzicht in het dreigingslandschap, kunnen ze de juiste vragen stellen, krijgen ze hulp bij het nakomen van hun verplichtingen en kunnen ze de status quo in het huidige denken over het dreigingslandschap bestrijden."

– Mark McLaughlin, voorzitter, president en CEO Palo Alto Networks

Er hebben meer dan 35 mensen bijgedragen aan het boek, waaronder:

· Michael Chertoff, voormalig minister van Binnenlandse Veiligheid in Amerika;

· Adam Sodowick, president van NYSE Governance Services;

· Charlie Scharf, CEO van VISA;

· Mark McLaughlin, CEO van Palo Alto Networks.

Andere organisaties die hebben bijgedragen aan het boek zijn het World Economic Forum (WEF), het Amerikaanse ministerie van Justitie (Department of Justice, of DoJ), het Georgia Institute of Technology, Wells Fargo, Booz Allen Hamilton en Baker & McKenzie.

Alle bestuursleden van NYSE-genoteerde bedrijven zullen een exemplaar van `Navigating the Digital Age: The Definitive Cybersecurity Guide for Directors and Officers´ ontvangen. Kijk voor meer informatie over cybersecurity, geschreven door toonaangevende experts en mede-auteurs van het boek, en voor het downloaden van een eigen exemplaar op www.securityroundtable.org.

Ontdek hoe Palo Alto Networks via zijn next-generation-securityplatform organisaties helpt om cyberaanvallen te voorkomen op www.paloaltonetworks.com.

Over Palo Alto Networks

Palo Alto Networks is de aanbieder van next-generation security. Het bedrijf loopt voorop in het nieuwe tijdperk van cyber security, door op een veilige manier applicaties mogelijk te maken en cyberbreaches te voorkomen voor duizenden organisaties over de hele wereld. Dankzij het baanbrekende beveiligingsplatform dat gebouwd is door middel van een innovatieve aanpak en met zeer gedifferentieerde mogelijkheden voor cyberthreat preventie, zorgt Palo Alto Networks voor een superieure beveiliging van legacy systemen of point producten. Dit maakt een veilige dagelijkse gang van zaken mogelijk waardoor waardevolle eigendommen beschermd worden. Kijk voor meer informatie op www.paloaltonetworks.com.

Over NYSE Governance Services

NYSE Governance Services is de toonaangevende aanbieder van governance-, compliance- en voorlichtingsoplossingen voor bedrijven en hun directies. NYSE Governance Services heeft een complete set technology-enabled en data-driven oplossingen voor compliance-, aansprakelijkheids- en risicomanagement, waarmee het bedrijven helpt om en allesomvattende cultuur van integriteit op te bouwen, van werknemers- tot directieniveau. Kijk voor meer informatie op nyse.com/governance of neem contact met ons op via @nysegov. NYSE Governance Services is een divisie van de New York Stock Exchange Group, onderdeel van Intercontinental Exchange (NYSE:ICE).

Over de NYSE Group

De NYSE Group is een volledige dochtermaatschappij van Intercontinental Exchange (NYSE: ICE), exploitant van het toonaangevende wereldwijde netwerk van beurzen en clearinghuizen. De NYSE Group exploiteert multi-asset-beurzen en diverse gerelateerde dataproducten en technologiediensten. De aandelenbeurzen van het bedrijf – de New York Stock Exchange, NYSE MKT en NYSE Arca – verhandelen meer Amerikaanse aandelen dan enige andere beursgroep. De NYSE is de wereldwijde marktleider in kapitaalwerving voor beursgenoteerde bedrijven; ook hebben sinds 2012 de meeste technologiebedrijven hier hun eerste aandelen uitgegeven. De optiemarkten van het bedrijf, NYSE Arca Options en NYSE Amex Options, bieden aanvullende marktmodellen aan. De NYSE Group biedt ook uitgebreide netwerkdiensten en diverse marktdataproducten aan ter ondersteuning van efficiënte, transparante markten.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Text100 Global Communications

Cherilyn Mets Ruud van Lieshout

T. 020 530 4346 T. 020 530 4344
E. cherilyn.mets E. ruud.vanlieshout

Volg ons op Twitter: twitter.com/text100benelux

Indien u geen persberichten van Text100 meer wenst te ontvangen in de toekomst, kunt u een e-mail sturen aan unsubscribe.

Advertisements