Persberichten

Persbericht: Text100 benoemd tot Global Technology Agency van het jaar 2015

Text100 benoemd tot Global Technology Agency van het jaar 2015

Amsterdam, 2 november 2015 – Text100 is benoemd tot Global Technology Agency van het jaar 2015. Dit werd bekend gemaakt door het Holmes Report tijdens de jaarlijkse Global PR Summit en Global SABRE awards. De Global SABRE awards erkent elk jaar de beste communicatieprogramma’s en adviesbureaus uit de hele wereld.

Aedhmar Hynes, CEO bij Text100: “De benoeming tot Global Technology Agency van het jaar 2015 is een bevestiging van onze strategie, ons werk en de getalenteerde mensen die over de hele wereld voor ons werken. Er gebeuren zoveel spannende dingen bij Text100 op dit moment – van uitstekend werk voor klanten tot enerverende nieuwe zakelijke kansen. Niets van dit alles zou natuurlijk mogelijk zijn zonder onze klanten en gepassioneeerde werknemers.”

Tijdens het uitreiken van de award benadrukte het Holmes Report hoe Text100’s positionering zich heeft ontwikkeld vanaf de eerste ‘high-tech’ dagen tot de huidige wereld waarin technologie aan de basis ligt van bijna alles wat we doen. Text100 is al lange tijd partner van tech blue chips, zoals IBM, Cisco, Lenovo en Xerox, maar trekt tegelijkertijd ook klanten aan als MTV Networks, Adobe, British Airways, Jive Software, DHL, Four Seasons en IKEA.

Over Text100

Wij zijn het I.D.E.A-bureau. Wij helpen onze klanten begrijpen wat voor hun publiek belangrijk is en creëren geïntegreerde verhalen voor hen die tot actie inspireren. Simpel gezegd, wij verbinden mensen met merken. Als wereldwijd adviesbureau gespecialiseerd in geïntegreerde communicatie, zetten wij onze I.D.E.A.-strategie in om op het publiek gerichte campagnes te ontwikkelen die inzichtelijk en creatief zijn en impact hebben. Wij richten ons op digitale omgevingen, alsmede de traditionele media en influencers. Wereldwijd werken 600 medewerkers in 23 Text100 kantoren en daarnaast hebben we partners in 30 andere steden. We werken met ‘s werelds meest vooraanstaande merken en pioniers in de technologie-, telecommunicatie-, gezondheidszorg-, travel- en toerisme-, automotive- en energiebranche. Zij inspireren Text100 om anders te denken en innovatief te zijn in de snel veranderende communicatiewereld van vandaag. Ons klantenbestand bestaat uit merken zoals IBM, Cisco, MTV, Vodafone, PayPal, British Airways en Lenovo. Voor meer informatie over Text100, kunt u terecht op www.text100.com.

Voor meer informatie:

Text100 Global Communications

Liesbeth Kramer

T: +31 (0)20 530 4349

E: liesbeth.kramer

Advertisements