Persberichten

Bert Plasman benoemd tot nieuwe Sales Director LeaseWeb Nederland

Bert Plasman benoemd tot nieuwe Sales Director LeaseWeb Nederland

Amsterdam, 11 november 2015 – LeaseWeb, één van ‘s werelds grootste hostingmerken, kondigt vandaag aan dat Bert Plasman is aangesteld als Sales Director van LeaseWeb Nederland. Plasman is in deze rol verantwoordelijk voor de Business Development en Sales van de hosting provider. De focus binnen deze rol ligt op activiteiten binnen EMEA.

Plasman neemt meer dan 20 jaar ervaring in de IT-branche met zich mee. Hij zal zich voornamelijk bezighouden met het inrichten en herstructureren van de sales afdelingen binnen LeaseWeb Nederland en de uitbreiding van het partnerkanaal.

Door de jaren heen is Plasman verantwoordelijk geweest voor diverse executive sales functies binnen EMEA. Zo was hij tot voor kort werkzaam als Regional Manager Commercial Markets & PartnerLed Emerging Markets bij Cisco. In deze functie was Plasman onder andere verantwoordelijk voor de ontwikkeling, implementatie en uitvoering van de Commercial / PartnerLed Segment strategie binnen de emerging markets. Eerder werkte hij als Manager Distribution & Partners bij Getronics, dat later werd overgenomen door KPN.

“Ik ben verheugd over mijn aanstelling als Sales Director van LeaseWeb Nederland,” aldus Bert Plasman, Sales Director bij LeaseWeb Nederland. “Mijn plan is om verdere groei te stimuleren in de Benelux en in landen waar LeaseWeb nog geen entiteit heeft. Ik kijk er dan ook erg naar uit om sterke partnerships op te zetten zodat we ons marktbereik verder kunnen vergroten.”

###

Over LeaseWeb
LeaseWeb is een wereldwijd opererend Infrastructure as a Service (IaaS) hostingmerk met een portfolio van meer dan 17.500 klanten, variërend van MKB tot multinationals. LeaseWeb levert een variëteit aan hosting oplossingen met 24/7 support, waaronder Public Cloud, Private Cloud, Bare Metal Servers, CDN (Content Delivery Network), Colocatie, Dedicated Servers, Managed Hosting, Application Security en Hybrid Hosting. LeaseWeb heeft meer dan 65.000 fysieke servers in beheer en levert al sinds 1997 IT infrastructuur oplossingen voor bedrijfskritische websites, internetapplicaties, e-mail servers, security en storage services. Het bedrijf heeft negen datacenters in de Verenigde Staten, Europa en Azië, die zijn aangesloten op een omvangrijk wereldwijd netwerk met een totale capaciteit van meer dan 5,0 Tbps. LeaseWeb (“LeaseWeb”) is een groep van onafhankelijke bedrijven die opereert onder de merknaam LeaseWeb. LeaseWeb bestaat uit LeaseWeb Nederland B.V. (“LeaseWeb Nederland”), LeaseWeb USA, Inc. (“LeaseWeb USA”), LeaseWeb Deutschland GmbH (“LeaseWeb Duitsland”), LeaseWeb Asia Pacific PTE. LTD. (“LeaseWeb Asia Pacific”) en LeaseWeb CDN B.V. (“LeaseWeb CDN”).

Voor meer informatie: www.leaseweb.com. Volg @LeaseWeb op Twitter voor het laatste nieuws.

Advertisements